1 031. do 1 038. z 1038
-
22-05-2012, 21:47 #1031
-
Wczoraj, 11:42 #1032
Odp: Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)
Bardzo prosimy o głosy, walczymy o 1 miejsce: Zagłosuj na maluszka o imieniu Kaja - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
-
Wczoraj, 15:14 #1033
Oferujemy profesjonalną opiekę nad dziećmi podczas wesel.Animacja zabaw dla dzieci na weselach
Pracę z dziećmi rozpoczynamy zaraz po wejściu Państwa Młodych na salę, jak również godzinę po rozpoczęciu wesela- do wyboru.
Zapewniamy:
- opiekę i pomoc małym gościom podczas jedzenia posiłków przy stoliku dziecięcym
- czynne uczestnictwo wraz z dziećmi w zabawie weselnej ( taniec)
- organizację gier i zabaw dla dzieci- zabawy integracyjne, ruchowe i twórcze (także na świeżym powietrzu)
- organizacja zajęć plastycznych, (jeśli pozwalają na to warunki)
- układanie dzieci do snu (opcjonalnie, jeśli pozwalają na to warunki)
Mamy najniższe ceny w Częstochowie, oto nasze pakiety:
Pakiet "S"
od 2,5 h do 3h - 300 zł
Pakiet "M"
od 3,5h do 4h - 400 zł
Pakiet "L"
od 4,5 do 5h - 500 zł
Pakiet "XL"
od 5,5h do 6h - 600 zł
Pakiet "XXL"
6h + układanie dzieci do snu - 650 zł, (koszt każdej kolejnej godziny wynosi 60 zł).
Scenariusz zajęć i warunki lokalowe oraz wszelkie sprawy organizacyjne omawiamy i uzgadniamy na osobistym spotkaniu. Istnieje możliwość negocjacji cen.
Aneczko, dla pierwszej młodej pary duży upust w ramach autopromocji
Dziewczyny, korzystacie z ronda lub specjalnego kubka do mycia włosów? Moja mała płacze jak jej woda leci na buzię, i chcę coś takiego kupić, ale nie wiem co lepsze
Lili- głos oddany :)
-
Wczoraj, 17:34 #1034
-
Wczoraj, 17:47 #1035
-
Wczoraj, 21:11 #1036
-
Wczoraj, 21:54 #1037
Lili - dzisiaj jednak nie byliśmy na placu ale jutro może nam się uda wyskoczyć :) więc może w końcu uda się spotkać
Nulini - i jak tam 2 etap przeszdł ??
BetiPola - my używaliśmy ronda ale nie bardzo się sprawdzało :) a też są płacze przy myciu głowy - u nas najlepiej pomaga jak ja wskakuje z Nikosiem do wanny i wtedy zajęty nie zawsze się zorientuje że myjemy głowę :) A odnośnie wesel popytam się jak coś to się odezwę
Aleksandra - gratulacje i trzymamy kciuki :)
-
Wczoraj, 22:09 #1038
Aleksandra - trzymam kciuki, daj znac, jak poszło!
Nulini - a jak u Ciebie po rozmowie?
Beti_Pola - my tez mieliśmy rondo, Marcel średnio je lubił, ale jednak w tym najbardziej kryzysowym okresie się przydało i dzieki niemu udało się opanwac mycie włosków.
Aneczka - my może jutro ok. 9-10 wyjdziemy, o ile nic niespodziewanego się nie wydarzy...
Mój Marcelek skończył dziś 3 latka
Miły dzien był, choć imprezka przełozona na później.

106Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

trzymac kciukasy o 18

Facebook

Nietypowy Problem/Objawy
Wczoraj, 22:36 w Niemowlaki