571. do 580. z 1038
-
6-02-2012, 11:52 #571
Odp: Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)
W piątek będziemy na szczepieniu, to spytam, czy przy karmieniu piersią mogę brać suplementy na włosy.
Znalazłam wiadomość, że będzie w Częstochowie szkoła pływania dla naszych pociech ActiSPORT, chyba się skuszę.
-
6-02-2012, 13:08 #572
Patrycjo wydaje mi się że np . Preneatal który się zażywa w czasie ciąży nie powinno być problemu :) ale oczywiście trza skonsultować .
My po obiadku właśnie jesteśmy , teraz mały lata po całym mieszkaniu :) mam nadzieje że wreszcie mrozy miną !
-
6-02-2012, 13:14 #573
Hej dziewczyny! Podczytuję Was, ale ostatnio byłam tak zawalona pracą, że nie miałam siły pisać. Dziś rano oddaliśmy projekt, ufff.
Dzięki za wiadomość w sprawie zajęć pływania - muszę skonsultować z mężem, ale bardzo bym chciała zapisać Kaję. Fajnie
Ja ostatnio trochę w kiepskiej formie, Kai nagle się odmieniło i budzi się w nocy co dwie godziny... A spała po 6-8
Nie wiem, co jest przyczyną, martwię się trochę. Jak nic się nie zmieni, to się wybiorę do lekarki.
Pozdrawiam!
-
6-02-2012, 13:25 #574
Witaminy, które brałam będąc w ciąży dalej zażywam, ale chodzi mi o jakiś skrzyp, pokrzywę. Na razie stosuje ziołowy tonik do wcierania w skórę głowy.
Nam się też już tęskni za spacerkami, pewnie jak przyjdzie ocieplenie, to będzie padał deszcz.
Ile miały Wasze pociechy, jak przerzuciłyście się na spacerówkę, jak już same siedzą?
-
6-02-2012, 14:02 #575
Ja na spacerówkę przerzuciłam się bardzo szybko- jeszcze nawet nie siedziała. Ale miałam powód- moje dziecko od początku było bardzo towarzyskie i chciała być w różnych miejscach, więc żeby jej nie nosić to wsadzałam ją w spacerówkę- parasolkę i jeździła wygodnie oparta po domu tam gdzie ja, dzięki czemu miałam ją zawsze na oku i w domu było wszystko zrobione, a mnie nie bolały plecy :)
A co do witamin to wiem że trzeba brać te dla mam karmiących, nic poza tym, a włosami się nie przejmuj- nie wyłysiejesz- odrosną w swoim czasie ;)
Lili- a może brzuszek ją boli albo ma skok rozwojowy?
-
6-02-2012, 14:06 #576
lili213 nie martw się dziecia często się tak zdarza moj jak skończył 3mies. spal całe noce od jakiegoś mies. a nawet dwóch je mleko w nocy . Albo się wybudźa .
patrycj mój synek jak skończył 5/6 mies. zrobiłam na poł siedzaco a zaraz potem na spacerowke tyle ze przyszla zima i wolalam go normalnie w lezacej pozycji miec .
-
6-02-2012, 17:12 #577
Patrycja, mój mały też wcześnie "przesiadł" się na spacerówę, bo gondolka była już za mała. Miał 4,5/5 miesięcy jak zaczęłam go wozić w spacerówce rozłożonej całkowicie na płasko. Ponieważ była wiosna to jakiś czas woziłam go też w foteliku wpiętym w stelaż wózka :)
Mój też ostatnio gorzej sypia i popłakuje po nocach, pewnie zęby mu dokuczają...
-
7-02-2012, 08:52 #578
Witam we wtorkowy ranek .
Mój synek jak zawsze popis wieczorem a potem wczesna pobudka rano . Jestem niewyspana niech już miną te mrozy chcę iść na porządny spacer a najlepiej wiosnę poproszę :) Mam nadzieję , że to te zębiska mu przeszkadzają , muszę nas umówić do pani doktor na kontrolę może ona coś poradzi na niego . I dodatkowo te policzki czerwone ma
mam nadzieje , że to nie będzie skaza białkowa .
-
7-02-2012, 09:01 #579
-
7-02-2012, 10:04 #580

106Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Nietypowy Problem/Objawy
Wczoraj, 22:36 w Niemowlaki