Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 21
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: Bez pieczywa i ziemniaków!!!

PoczÄ…tkujÄ…ca(y)

Domyślnie Bez pieczywa i ziemniaków!!!

Hej czy ktoś z was odchudzał się w taki sposób że nie jadł tylko chleba,ziemniaków,ryżu,kaszy,no i slodyczy a tak to wszystko normalnie?Ile można schudnąć w miesiąć?Muszę zaznaczyć że mam do zgubienia15kg.Pozdrawiam :)))

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Bez pieczywa i ziemniaków!!!

jakieś węglowodany jednak powinnaś chyba jeść? moze zmniejsz ilość , zmień jakość (ciemne pieczywo a nie bułki), ale jednak coś węglowodanów jedz... "paliwo" jednak jest potrzebne...
    takiej diety nie stosowałam...
    http://diety.interia.pl/artykul66_Re...czy-warto.html - tutaj link o chlebusiu w diecie
    Ostatnio edytowane przez kora30 : 24-08-2011 - 09:41
    kornelkaM. dziękuje za post.

Fan(ka)
    SkÄ…d
    Katowice

Poczytaj o diecie South beach. Tam nie jesz węglowodanów przez 2 tygodnie potem troszkę ale tych dobrych. Przez pierwsze dwa tygodnie schudniesz od 3-6kg potem ok 1kg na tydzień ale oprócz tych produktów, które wymieniłas nie jesz jeszcze kilku innych. Polecam schudłam na tej diecie 15kg przed ciążą teraz znów ją stosuję:)

Fan(ka)

o to moze i ja skorzystam :)

Fan(ka)
    SkÄ…d
    Katowice

Na prawdę polecam bo jesz wszystko, nie chodzisz głodna a efekty są na prawdę szybko. Dieta ma wiele wspólnego z dietą cukrzycową. Wymyślona została przez kardiologa i ma służyć poprawie stanu krwi i serca. Ja po pierwszym tygodniu, który minął w poniedzialek -2kg. Następne ważenie w poniedziałek:)

Fan(ka)

no, musze troche poczytać i sprawdzić czy da sie stosować przy moim trybie życia... zobaczymy

PoczÄ…tkujÄ…ca(y)

Dzięki kakakarolina,od jutra zacznę stosować tę dietę,o rezultatach będe pisać!!!

PoczÄ…tkujÄ…ca(y)

Cytat Napisał kakakarolina Zobacz post
    Na prawdę polecam bo jesz wszystko, nie chodzisz głodna a efekty są na prawdę szybko. Dieta ma wiele wspólnego z dietą cukrzycową. Wymyślona została przez kardiologa i ma służyć poprawie stanu krwi i serca. Ja po pierwszym tygodniu, który minął w poniedzialek -2kg. Następne ważenie w poniedziałek:)
    Tylko czy w tym 1 etapie to nawet zielonej herbaty nie można?a w 2 to można już pić normalnie kawę i herbate? bo jakoś nie mogę doczytać?Dzięki

Fan(ka)
    SkÄ…d
    Katowice

ja piję normalnie kawę:) takie moje grzeszki inaczej mnie głowa boli więc odpuszczam. Zielona herbatę tez bym piła

Mama Hani i Tomka Avatar aga6671

Kora
    Ja piję na SB 3 litry zielonej herbaty dziennie..teraz przy upałach jakoś nie moge sie napić wodą:) I na I fazie piję kawe z mlekiem:)

Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania