Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 17
    Początkująca(y)

Question Błonnik- polecicie jakiś dobry?

Hej!
    Ostatnio narzekam na nadmierny apetyt- mogłabym jeść cały czas a waga zamiast spadać idzie w górę.
    Dlatego pomyślałam o błonniku w tabl lub proszku. Tylko, że takiego zwykłego bezsmakowego nie umiem przełknąć
    Znacie jakiś o normalnym smaku, który da się wypić?

Luty 2010 / Kwiecień 2011

Domyślnie Odp: Błonnik- polecicie jakiś dobry?

a co powiesz na... Xenna błonnik o smaku jabłkowym ???
    Potargane włoski, uśmiechnięta buźka-nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach

Początkująca(y)

OOOO! Dzięki, o coś takiego mi chodziło. A w ogóle to trochę pogrzebałam przez kilka dni w necie i zastanawiam się jak to jest z tym błonnikiem w proszku? Bo w tym wątku:

Błonnik w proszku przy odchudzaniu? Dobry pomysł? | Ochoroba.pl

dietetyczki nie polecają suplementacji błonnikiem.

Zwariować można- ile osób tyle opinii

mamuśka ;-)

A nie myślalaś o tabletkach z chromem też zmniejszają łaknienie

Początkująca(y)

Ja kiedyś stosowałam chrom i nic :( a co do błonnika, to ja polecam Fitaven- koktajl błonnikowy z owsa i ananasa - skutecznie hamuje uczucie głodu. Przy tym jest niedrogi . Kosztuje około 30zł.

Wdrożona(y)

Ja stosowalam chrom i dawal rade ;] ale wiadomo co organizm to inna historia

Kura domowa;) Avatar Magdasf1

A ja chyba sie skusze na ten blonnik xenny...jutro pojde do apteki i popytam. Oczywiscie ze nic w nadmiarze nie jest zdrowe, ale nie przesadzajac moze pomoc

ODDAJ 1% NA
    www.krwinka.org
    "Jeżeli biedni musieli umierać z głodu, to nie znaczy, że Bóg się o nich nie troszczył. Znaczy to natomiast, że ty i ja niczego im nie daliśmy, nie staliśmy się narzędziami miłości w ręku Boga, by dawać im chleb i ubranie. Znaczy to też, że nie rozpoznaliśmy Chrystusa, który ponownie przyszedł w nędznym przebraniu człowieka ubogiego, bezdomnego, osieroconego dziecka".

bł. Matka Teresa z Kalkuty

mama Szymka i Samuela Avatar iza813

Dobrze by bylo gdybys do swojej diety wprowadzila pozywienie bogate w blonnik np jogurt activia dobrze wplywa na prace jelit,ja kupuje pelnoziarnisty chleb z blonnikiem,jem duzo swiezych owocow i mimo wzdec,mam lepsza przemiane materii,i pij duzo wody 1,5-2L dziennie a to ci na pewno nie zaszkodzi i ruszaj sie,bo bez tego na pewno nie schudniesz

Kura domowa;) Avatar Magdasf1

No wiec tak...za smaczny on nie jest, tzn w jogurcie zjadliwy ale w wodzie brrrrr
    Po 2 dniach zaczal dzialac i wizyty w wc sa czestsze, bo wczesniej mialam z tym duze problemy mimo zjadania warzyw i owocow

ODDAJ 1% NA
    www.krwinka.org
    "Jeżeli biedni musieli umierać z głodu, to nie znaczy, że Bóg się o nich nie troszczył. Znaczy to natomiast, że ty i ja niczego im nie daliśmy, nie staliśmy się narzędziami miłości w ręku Boga, by dawać im chleb i ubranie. Znaczy to też, że nie rozpoznaliśmy Chrystusa, który ponownie przyszedł w nędznym przebraniu człowieka ubogiego, bezdomnego, osieroconego dziecka".

bł. Matka Teresa z Kalkuty

Początkująca(y)

Hej ja właśnie nie potrafię się pozbyć tłuszczyku po poronieniu, w pierwszych miesiącach ciąży przybrałam sporo na wadze później poroniłam, a waga niewiele zmalała. Właśnie dużo czytałam o odchudzaniu i natknęłam sie na ten blonnik. Ja jem ten w proszku i jak narazie widze efekty, częste wypróżnianie, brak wzdęć (które miałam często ). Waga się zmniejsza, no i niechce mi się ciągle jeść.
    Ostatnio właśnie zobaczyłam te koktajle fitaven, o których mowi inceput, będę musiała spróbować, bo z tego co czytałam fajna sprawa, wsypujesz, mieszasz i pijesz Tutaj znalazłam nawet taniej blonniki.pl
    W dodatku staramy się o dziecko więc wole przyjmować naturalne produkty a nie stosowac jakiś super diet i "wspomagaczy odchudzania".

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Zasady Postowania