Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 13. z 13
    Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Dieta Cambridge

Ja jestem cały czas na diecie, ale nie cambridge.
    Chciałabyś schudnąć? Zapraszam ocet jabłkowy oraz dieta dash

Początkująca(y)

Cytat Napisał ania_1992 Zobacz post
    Ja jestem cały czas na diecie, ale nie cambridge.
    widzę w podpisie dieta "octowa" nie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem na dłuższą metę, podejrzewam ze moja wątroba by tego nie wytrzymała... A jeżeli chodzi o diete DASH to mozesz powiedzieć coś wiecej o niej? Jakie masz doswiadczenia?
    Chociaż ja chyba zostane przy Cambridge bo gotować nie trzeba a produkty nawet dobre w smaku :)
    A dziś podczas przerwy zobaczyłam ze nawet w marcowym cosmopolitan piszą o diecie Cambridge to sobie poczytałam pijąc cappuccino właśnie z tej diety ;)

Wdrożona(y) Avatar ciężaróweczka

Cytat Napisał Anulek01 Zobacz post
    widzę w podpisie dieta "octowa" nie wydaje mi się dobrym rozwiązaniem na dłuższą metę, podejrzewam ze moja wątroba by tego nie wytrzymała... A jeżeli chodzi o diete DASH to mozesz powiedzieć coś wiecej o niej? Jakie masz doswiadczenia?
    Chociaż ja chyba zostane przy Cambridge bo gotować nie trzeba a produkty nawet dobre w smaku :)
    A dziś podczas przerwy zobaczyłam ze nawet w marcowym cosmopolitan piszą o diecie Cambridge to sobie poczytałam pijąc cappuccino właśnie z tej diety ;)
    He he, do jakich doszłaś wniosków??Bo nie ma jak porównać opis z rzeczywistością??

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania