Strona 1 z 4 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 40
Drzewko podziękowań2Podziękowań

Temat: Odchudzanie a suplementy diety

Początkująca(y)

Domyślnie Odchudzanie a suplementy diety

Witajcie :)
    Widzę, że to miejsce jest świetnym zakątkiem dla wszystkich, chcących się nagadać mam - czyli także i dla mnie

Moja Niunia jest już troszkę "odchowana " - ma 5 latek, ja natomiast zastanawiam się, jakby tu zrzucić zbędny tłuszczyk, który się jakoś "dziwnym trafem" przypałętał ostatnimi czasy
    Kupiłam sobie Olimp Zielona Herbata ekstrakt.Naturalny antyutleniacz (60kaps). BDSKLEP.PL - Bardzo Dobry Sklep - Białystok - Spożywczy Sklep Internetowy suplement diety i właśnie tutaj rodzi się pytanie: czy może któraś z Was orientuje się, czy w ogóle suplementy diety działają, czy ich wspomaganie polega tylko na efekcie pozytywnego myślenia, że skoro coś tam łykam/piję/zażywam to na pewno będę chudsza ?
    Jak uważacie ?

Entuzjast(k)a

Domyślnie Odp: Odchudzanie a suplementy diety

no pewnie że działają ...i wcale nie na zasadzie "placebo". Przecież takich produktów uzywają sportowcy przed samymi zawodami, ktorym zalezy na zrzuceniu tłuszczu nagromadzonego w ciągu całego cyklu treningowego i wyeksponowaniu masy mięśniowej.
    ...a to że nie każdy tluszczyk jest łatwy do zrzucenia, dobrze o tym my- mamy wiemy..a te produkty wlasnie w tym pomagają
    Jakbyście chcialy coś więcej sobie poczytać o takich produktach wrzucam link Maximus Shop - Odżywki i Suplementy - SPALACZE TŁUSZCZU TERMOGENIK TERMOGENIKI - Spalacze Tłuszczu
    PS .to sklep który prowadzi mój mąż..więc jakbyście miały jakieś pytania możecie do mnie na priv Będę sie wspomagać jego wiedzą

A! i na pewno.....dopiero po zakończeniu cycowania!!!!

Wdrożona(y) Avatar gucioo

ja zawsze byłam aktywna sportowo a obecnie nadal utrzymuje formę. często sięgam po suplementy diety ale nie takie typu "power". takie energetyki nie dla mnie. jak ide na fitness to zabieram ostatnio ze sobą nowego plusssz up hydrowitaminy. fajny smak, pragnienie zaspokojone a do tego witaminy dostarczone :)

Początkująca(y) Avatar amberia

Jesli planujesz ćwiczenia to może el karnityna - wspomaga spalanie tłuszczów. Tylko wiesz, trzeba najpierw pobudzić spalanie ;) a dalej z górki.

Początkująca(y)

A próbował ktoś z Was błonnika psyllium?

mama 3 i prawie9-latka Avatar kuxa

ja z wlasnego doswiadczenia i wlasnych poszukiwan informacji wywnioskowalam że L-karnityna nie dziala.... to jakis niesamowity efekt jak rutinoscorbin.... nie udowodniono naukowo ze dziala tak jak to opisują sprzedawcy
    czerwoną herbata mozna sobie dużo szkody zrobic... wiem po sobie bo 3 dni rzygalam i mialam okropne bóle i biegunki, mialam atak trzustki i zapalenie zoladka + moje jelito drazliwe, schudlam 3kg w jedną noc i zemdlalam z kilka razy, a potem wyladowalam w szpitalu jeszcze... wiec z czerwoną herbatką ostroznie radze (co nie zmienia faktu ze kazdy organizm reaguje inaczej)
    do tej pory pomogly mi 2 produkty
    CalorinStop i Redufat, jeden pomaga obnizyc kalorycznosc posiłków węglowodanowych, nie pozwala sie wchlaniac ich nadmiarowi. drugi chlonie tluszcze jak gabka i wydala z organizmu, ale trzeba przy tym brac witaminy.
    nie kosztują dużo, zamawiam z internetowej apteki.
    jak to bralam jadlam tlusto i wogole duzo kalorii z węglowodanów pochlanialam i nie dosc ze nie przytylam, to czulam sie lekko i jeszcze troszke schudlam, wiec pewnie jak bym dietke trzymala to by byly lepsze efekty
    teraz zaczynam na nowo. 3 kolezanki tez zamowily ze mną i bedziemy łykac :D

probowalam Ispagulu i ColonC... ale to nie dla mnie, nie lubie ziół itp i nie zjem czegos co mi w ustach doslownie rośnie... ochydztwo... pozatym rozleniwia jelita mimo wszystko
    chcesz mieć biżuterię z kryształami Swarovskiego? zapraszam www.handmadeearings.blogspot.com

Początkująca(y) Avatar madzinka83

witajcie! muszę się pochwalić, że zrzuciłam ostatnio 3 kg w miesiąc a dokonałam tego tak: chodzę na basen raz w tygodniu, nie jem białego pieczywa - tylko pełnoziarniste, zaczęłam słodzić fruktozą, a słodycze odstawiłam w ogóle - dosładzam się kisielem, galaretką z owocami, rodzynkami, nie jem po 19.00. przede mną jeszcze kolejne 3 kg, żeby uzyskać wymarzoną wagę 70 kg :) postanowiłam się powspomagać i kupiłam suplement diety Slim15 (tabletki + saszetki do rozpuszczania w wodzie) i od jutra zacznę zażywać. podobno można zrzucić ok. 3 kg w 2 tygodnie i przyznam, że ta perspektywa mocno mnie skusiła. a może ktoś używał tego preparatu?

mama 3 i prawie9-latka Avatar kuxa

ja nie znam tego preparatu, ale chetnie poczkeam na twoje efekty
    chcesz mieć biżuterię z kryształami Swarovskiego? zapraszam www.handmadeearings.blogspot.com

Wdrożona(y)

Oj widzę, że pojawiło się tutaj wiele dobrych supertalentów, które mogą pomóc w zrzuceniu nam zbędnych kilogramów. Moim zdaniem jednym z lepszych i bardziej skutecznych preparatów jest taki środek CLA z zieloną herbatą + L-karnityna - [OLIMP] - HellHound.pl - sprzęt tylko jeszcze chciałam zwrócić waszą uwagę na pewną rzecz. Nie można zapominać o tym, że suplementy diety są niejako dodatkiem i wsparciem przy odchudzaniu nie można ich traktować jako diety cud;)

Początkująca(y)

Też go kiedyś brałam! W ogóle preparaty z zieloną herbatą świetnie działają. To oczywiste, ze spalacze są sprawdzoną metodą wspomagającą pozbywanie się tkanki tłuszczowej. To nie placebo;) Chitosan z Olimpu (swoją dorgą też z hellhound.pl) który teraz biorę na przykład zmniejsza apetyt i hamuje wchłanianie tłuszczów i cukrów z przewodu pokarmowego. Skuteczność spalaczy jest duża, jednak trzeba pamiętać że w połączeniu z dietą i ćwiczeniami.

Strona 1 z 4 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania