21. do 30. z 111
-
12-03-2007, 13:45 #21
Odp: GŁOGÓW- mamy są ?.... :)
Coś tu ucichło,a pogoda za oknem piękna
Dziewczyny co porabiacie?

-
27-04-2007, 12:01 #22
-
30-04-2007, 12:45 #23
Witajcie,
Izus85 pewnie wyprawka już skompletowana i niedługo wielkie odliczanie do narodzin dzidzi.Mój "przesiedział" termin o dwa tygodnie i też z niecierpliwością czekałam.
Dominisia jakieś katarzysko dopadło,bo pogoda ostatnio zdradliwa-na słoneczku w miarę ciepło a w cieniu chłód,a wogóle to się cosik psuje.
A reszta Głogowianek co porabia

-
9-05-2007, 09:45 #24
Inne głogowianki chyba są bardzo zajęte bo nikt tu nie zagląda
oprocz nas
Ja już mam wszystko przygotowane,tylko Nikoli brakuje
Mąż reaguje na każde moje jęknięcie i pyta czy to juz
chociaż mam jeszcze pare tygodni.Wszystkim udziela sie zdenerwowanie
no ale już niedługo...Pogoda nam sie coś popsuła ale trzeba ją przetrwać...wkońcu niedługo LATO
Pozdrawiam
-
9-05-2007, 12:34 #25
Izus85 to już nawet imię macie.I nawet bardzo ładne imię
Mi się też marzy córeczka do kompletu
Oj,pamiętam ta nerwówkę na koniec ciąży.Ale to takie pozytywne,bo chce się już jak najszybciej mieć maluszka przy sobie.Później człowiek narzeka,bo nie wyspany itd,ale tak szybko czas mija,że tylko korzystać i podziwiać jak maluch zyskuje nowe umiejętności
Domiś się coraz bardziej rozgaduje i testuje nas,na co mu możemy pozolić.
A tak przy okazji to nie wiesz może gdzie najlepiej u nas podciąć włoski takim maluszkom?Wiesz,taki fryzjer/fryzjerka z podejściem do dzieci
Ja chodziłam koło nas,ale babka zwinęła interes

-
10-05-2007, 16:58 #26
evelinka niewiem gdzie fryzjerki mają podejście do dzieciaczków
Zazwyczaj wszędzie można podciąć włoski dzieciom ale fryzjerki bardziej się stresują niż dzieci
Twój synek pewnie pokazuje "czasami" na co go stać
ale jak to sama napisałaś czas szybko leci i niezdążysz sie obejrzeć jak mały już wcale nie bedzie taki mały
Z dziećmi to raz z górki raz pod górkę
Zobaczymy za jakiś czas co ja będe miała za szkraba,najwyżej założe nowy temat NIEZNOŚNE DZIECIACZKI
hehe ale jestem dobrej myśli...bo jak mogłoby być inaczej no nie ??Pozdrawiam
-
11-05-2007, 13:05 #27
Pokazuje rogi czasami,pokazuje,ale ja nabywam z każdym dniem coraz więcej cierpliwości i odkrywam nowe sposoby na podejście go.Parę miesięcy temu jak zaczął rozrabianie to już myślałam,że będzie coraz gorzej,ale konsekwencja i opanowanie potrafią zdziałać cuda
Ale wieje dzisiaj,dobrze,że zdążyłam wyskoczyć na spacerek rano.A Ty mieszkasz koło którego "Piotra i Pawła"
Chociaż który by nie był,to i tak nie moje rejony.Rzadko tam wybywam.

-
11-05-2007, 17:08 #28
Ja mieszkam koło Piotra i Pawła na koperniku
i też rzadko wybieram sie gdzieś dalej
Pogoda dziś nieciekawa przez ten wiatr
Ostatnio nie wychylam nosa na dwór bo cieżko mi chodzić i wogóle wszystko mnie juz boli :sick: Jednak jak zrobi się cieplej napewno mąż wyciągnie mnie na mały spacerek
Co do cierpliwości to ja już w ciąży zauważyłam że stałam sie bardziej cieprliwa(zwłaszcza do męża)-moja mama jest w szoku
hehe Ale pewnie do dziecka potrzeba cierpliwości o wiele wiecej.
Pozdrowionka dla ciebie i twojego urwisa
-
14-05-2007, 20:48 #29
Czy tak mało Głogowianek zagląda na to forum
Szkoda,może by mi któraś poradziła dobrego stomatologa dziecięcego
Chciałam małemu pierwszy przegląd zrobić
Izus i będziesz rodzić jednak w naszym szpitalu
A gdzie kompletowałaś wyprawkę jeśli można wiedzieć
W naszych sklepach czy internetowych
Chyba najtaniej jest w "Jacku i Agatce" jeśli chodzi o sprawdzone artykuły...

-
16-05-2007, 10:10 #30
evelinka będę rodzić z Głogowie (chociaz ostatnio zastanawiałam sie nad Lubinem ale mi jakoś przeszło) Niewiem czy to dobry wybór ale dopóki sama sie nie przekonam to sie nie dowiem
Wyprawkę kompletowałam z różnych sklepów,trochę Jacek i Agatka troche sklepy internetowe(np.pościel) a i troche u Kowala.Kupowanie zaczęłam już w 5 miesiącu (żeby pozniej nie zbankrutować)
a i wiekszość rzeczy dostałam w spadku po dzieciach znajomych
Przynajmniej ominęło mnie kupowanie łóżeczka,wózka,nosidełka czyli tych najdroższych rzeczy a to dlatego że moja teściowa urodziła w zeszłym roku córcie(moja córka bedzie miala o rok młodszą ciocię)
Udało sie!!