31. do 34. z 34
Temat: Drugie dziecko
-
28-01-2012, 15:58 #31
Odp: Drugie dziecko
gratulacje dla przyszłych mamuś i &&& dla starających się

diablica ... nie martw się na zapas
jak już będzie dzidziuś, to wszystko sobie poukładasz i na pewno dasz radę ...
nie ma co wymyślać przeróżnych scenariuszy ... możesz odczekać jeszcze kilka lat i wtedy, jak maluszek będzie chory, to starszego nie będzie miał kto zaprowadzić do szkoły czy odebrać po lekcjach ... scenariusze można mnożyć a problemy (mniejsze czy większe) i tak się pojawią, bez względu na to, jaka będzie różnica wieku między dziećmi ... ale od czego są mamy, jak nie od zaawansowanej logistyki
między moimi dziewczynkami jest niecałe 17 m-cy i do tej pory ani raz nie żałowałam takiej decyzji ... od samego początku jest między nimi niezwykła więź i mam nadzieję, że tak już zostanie
już teraz spędzają dużo czasu na wspólnych zabawach a mała raczkuje za starszą jak cień
rozkoszne są !!!
kręcona81, &&& za matkę naturę
Maciaa, szybkiego i bezbolesnego porodu
-
29-01-2012, 11:23 #32
-
29-01-2012, 18:13 #33Zadomowiona(y)
Odp: Drugie dziecko
Diablica, ja mam podobnie. M dostał propozycję pracy 350 km od domu. Przyjeżdża tylko na weenedy. Jedni dziadkowie mieszkają od nas 350 km a drudzy 450 km od nas. W Warszawie nie mamy żadnej rodziny. Jednak zdecydowaliśmy się na drugie dziecko. Choć przyznam, że mamy razem z M liczymy na to, że tak daleko on popracuje ok 2 lat a później poszuka czegoś bliżej.
-
29-01-2012, 22:24 #34Początkująca(y)

2Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Nietypowy Problem/Objawy
Wczoraj, 22:36 w Niemowlaki