1. do 8. z 8
    Wdrożona(y) Avatar majulek

Domyślnie Etykiety GERBERA:)

Witam. Drogie mamy. Poradzcie mi jak bezproblemowo usunac etykiety ze słoiczkow i butelek GERBERa. Nazbieralam ich chyba tone a teraz sie mecze zeby odkleic te cho......ne etykiety. Poradzcie bo napewno ktoras z was wysylala to paskudstwo:)
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki
    Ostatnio edytowane przez majulek : 22-11-2007 - 14:48
    Majulek

Wdrożona(y) Avatar mamaBartoszka

Domyślnie Odp: Etykiety GERBERA:)

hej ja trzymałam butelki i słoiczki całą noc w wodzie - zalałam wrzątkiem, który ostygł oczywiscie. niestety bluzy nie wygrałam w konkursie, ale licze na drugi rzut, czyli czapkę z bandanką

matka-wariatka :) Avatar kachasek

mi odchodzą bez problemu (przyklejone tylko w jednym miejscu) więc nie mam na nie rady (chyba, że dla starszych dzieciaczków są porządnie poprzyklejane, ja kupuję na razie po 4 m-cu)
    a czy etykiety z wody też mogą być? (w sumie to też produkt gerbera, a butelek u mnie pod dostatkiem)

czekam na drugi cud

Ja przecinam w okolicach sklejenia etykiet nożem, delikatnie podważam i ładnie schodzą. Szczęśliwie wygrałam bluzę polarową, ale marzy mi się ta Zafirka hihi

Zadomowiona(y) Avatar BlueBay

Widzę, że nie tylko ja biorę udział w tym konkursie. Niestety, nie ma mnie na liście wygranych, ale moze trafi mi się czapka....
    Ktoś pytał o wodę - chyba tez moze być, z wszystkiego co Gerbera może być.

Słuchajcie, a korzystałyście może z tego sklepu internetowego - Salon Gerbera na http://www.totu.com/index.php?st=gerber)? Bo moze jak się dużo zamawia to warto?

Wdrożona(y) Avatar majulek

dzieki za wszystkie odpowiedzi. sprobuje w wodzie wymoczyc ... jeszcze raz dzieki:)
    Majulek

Wdrożona(y) Avatar pie-czarka

Cytat Napisał BlueBay Zobacz post
    Widzę, że nie tylko ja biorę udział w tym konkursie. Niestety, nie ma mnie na liście wygranych, ale moze trafi mi się czapka....
    Ktoś pytał o wodę - chyba tez moze być, z wszystkiego co Gerbera może być.

Słuchajcie, a korzystałyście może z tego sklepu internetowego - Salon Gerbera na http://www.totu.com/index.php?st=gerber)? Bo moze jak się dużo zamawia to warto?
    ja sporo dań Gerber zamawiam z tej stronki, bo zrzucamy się zamówieniami z koleżanką i sąsiadką z bloku, więc tak hurtowo jest naprawdę taniej. no i wygodniej przede wszystkim :)

Zadomowiona(y) Avatar BlueBay

No tak własnie myślałam, że to się może opłacać. I pewnie z wyborem produktów lepiej i większy wybór jest. Muszę popytać po kumpelach, moze się z którąś zgadam