1. do 4. z 4
-
15-11-2011, 08:28 #1Początkująca(y)
Ciekawa książka dla 9 latki - POMOCY :)
Hejka - polećcie mi proszę ciekawą książkę dla mojej 9 letniej córki , taki prezent chciałaby widzieć pod choinką , a książkę opisała mi tak ; " ma być o dzieciach albo z dziećmi , napisana małymi literami , śmieszna , a obrazki mają nie być kolorowe " - nie mam pomysłu na taką książkę może coś mi doradzicie - liczę na Waszą pomoc :)
-
20-11-2011, 15:16 #2
Odp: Ciekawa książka dla 9 latki - POMOCY :)
Mandragora - mój 9 letni syn jest na etapie "Artemisa Fowla" - bohaterem jest irlandzki nastolatek i wróżka - kapitan Holly Nieduża, krasnal - kleptoman Mierzwa Grzebaczek, komendant SKR Juliusz Bulwa i niezwykle mądry centaur Ogierek. Ja przeczytałam już 6 tomów, Kajetan właśnie jest w połowie czwartego. Bardzo fajna akcja, dość specyficzne poczucie humory, ciekawie skonstruowany świat wróżek. To zależy co lubi czytać Twoja córka - oczywiście. My mamy za sobą "Mikołajka", "Pana Samochodzika", "Harrego Pottera" i "Koszmarnego Karolka".
-
12-12-2011, 09:30 #3
-
17-02-2012, 15:38 #4Wdrożona(y)
Odp: Ciekawa książka dla 9 latki - POMOCY :)
Jeśli dla dziewczynek to może taka seria - najpiękniejsze baśnie dla dziewczynek są tam rożne bajki i właśnie o dziewczynkach, a i wydana jest bardzo ładnie, więc obrazki są.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Nietypowy Problem/Objawy
Wczoraj, 22:36 w Niemowlaki