1. do 6. z 6
    wiw
    wiw jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar wiw

Domyślnie prezent na chrzciny

Mam pytanie czy ktoś ma pomysł na fajny prezent z okazji chrzcin?

wiw
    wiw jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar wiw

Domyślnie Odp: prezent na chrzciny

To może napiszecie co dostały Wasze pociechy i czy się sprawdził prezent albo co same kupowałyście?

Fan(ka) Avatar Iwonka1985
    Wpisów do bloga
    9

Cytat Napisał Iwonka1985 Zobacz post
    Zastanawialiśmy się z mężem długo co na chrzciny kupić jego przyszłej chrześnicy i zdecydowaliśmy się kupić posrebrzany obrazek z aniołkiem z grawerką z tyłu, z jakiej okazji i od kogo do tego wrzuciliśmy kopertę z pieniędzmi bo u nich nie za hoho z tym.
    A synek nasz dostał od cioci piękną pozytywkę swarovskiego z wróżką i również z grawerką, od kogo, kiedy i z jakiej okazji.
    Od chrzestnego obrazek również z aniołkiem i Pismo Święte a że chrzestna nie zdążyła kupić prezentu, dała nam pieniądze ale zobowiązała się że na pierwszą komunię kupi medalik. Do tego od reszty rodziny mały dostał ubranka i zabawki a babcia z dziadkiem zapłacili za całą imprezę w restauracji.
    Uważam te prezenty za najfajniejsze i najbardziej trafione.
    Co do smoczka grawerowanego to nie podoba mi się, ale jak kto woli
    jak wyżej bo temat już jest.

Fan(ka) Avatar Magdzik20

U mnie w rodzinie na chrzciny daję się zazwyczaj pieniądze natomiast chrzestni kupują złoty medalik i obrazek święty czy coś w tym stylu

Początkująca(y)

A ja właśnie dzisiaj otrzymałam prezent, który zamówiłam na chrzciny. Przecudny zestaw kocyk, sweterek, czapeczka i rękawiczki dla mojego chrzesnego Maleństwa effii.pl/produkty/kocyki/blekit.html ! Ten zestwa będzie zarówno przydatny jak i będzie pamiątką. Dostawa w chwilę! Naprawdę jestem zachwycona.
    Co jak co ale chrzciny są raz w życiu ;)) ale tak naprawdę już nawet wybrałam prezent na pierwszy roczek dla Roszka hihihi effii.pl/produkty/posciel/luksusowa-posciel-3.html niestety jestem monotematyczna!

Pozdrawiam wszystkich zakochanych w swoich chrześniakach!

Początkująca(y)

Niedawno miałam ten sam problem z prezentem na chrzciny.Bo co tu podarować dziecku które wszystko ma.Znalazłam w necie sklep który oferuje przepiękne zdjęcia grawerowane w krysztale.Zdjęcia są przestrzenne Róża 3D klasyczna z dowolną dedykacją - CrystalCiTY (link przykładowy).Mam pewność że pamiątka będzie trwała a maluszek za parę lat nadal będzie ją miał.

Zasady Postowania