Strona 207 z 207 PierwszyPierwszy ... 187 197 202 206 207
2 061. do 2 069. z 2069
    mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: Mali odkrywcy ...

A mnie dziś Magda rozwaliła tekstem w dziedzinie "kolorów". Moje dziecko to cwaniak jak nie wiem co. Magda ma pidżamkę tej firmy Vienetta - bardzo mi się podobają, bo są kolorowe i mają fajne rysuneczki. Pidżamka jest taka, że bluzka jest w kolorze wściekle zielonym i ma z przodu narysowanego kotka, a spodenki są szare z zielonymi lamówkami i mają narysowane te same kotki co na bluzce (mają zielone oczka), oraz malutkie zielone serduszka. No i dziś rano Magda się bawiła w kolory, tzn. mówiła jakie są kolory na mojej poszewce na poduszkę. Był tam też kolor zielony, ale nie wiem czemu akurat ten kolor sprawia Jej największy kłopot. Więc pytam co to za kolor, a Ona że niebieski, to pytam "no dobrze, a jaki jest kolor Twojej bluzeczki". A Magda - jak uczeń w szkole, który odpowiada i nie ma pojęcia co powiedzieć, więc przedłuża odpowiedź mówiąc peeeełnyyym zdaniem mówi "bluuuuzeczki ...... koooooolooool..... jeeeest........................................... .......................... (i nagle olśnienie) KOTEK!".

mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y) Avatar izka01

Fantazja-wow ale Misia pieknie maluje, toz to cale postacie juz sa! A jak dokladnie naskrobane nozki, no super. Alusia nie umie jeszcze calej postaci, zwykle maluje tylko glowe i w srodku oczka, nosek i buzke.
    Dzagud-no Madzia jest po prostu boska! Poradzi sobie w szkole i na studiach inteligencja Alusia tez cwaniaczy choc ona lubi bardziej aktorzyc np. na zawolanie potrafi smutna minke robic albo jak sie bawi np. w lekarza to prawie serio placze ze ja noga czy reka boli.

mama Natusi Avatar aniajw

Izka no ślicznie pomalowane obrazki, moja Natalia podobnie maluje, ale przyzanam że ona rzadko rysuje bo jej się nie chce i chyba nie przepada za rysunkiem.
    Fantazja a rysunki Misi po prostu super, jestem jeszcze w szoku
    Dzagud
    Natalia obecnie jest na etapie nauki angielskiego, ciągle pyta jak jest po polsku a jak po angielsku. No i tak uczymy sie zwierząt i kolorów. Ciekawe ile ten zapał będzie trwał.

Dobra Ciocia Samo Zło Avatar Sorga

Tamara dziś po raz pierwszy przetoczyła się z brzuszka na boczek :) no dumna jestem jak nie wiem :P

matka-wariatka :) Avatar kachasek

Sorga no suuuuper nie pamiętam już jak to jest, ale chyba szybko się za to wzięła

fantazja super rysuneczki
    Izka wow, Alusia ma cierpliwość no i super koloruje

hmmm... to i ja wam pokażę kawałek twórczości ludziki bez brzuchów i bez rąk, bo w sumie same głowy te kreseczki i kółeczka to czyta się od tyłu (tak Michał pisze) i napisał ponoć "wszystkiego najlepszego", bo to kartka dla babci na urodziny
    a ten drugi to dzisiejsza foka

no to się kolejność zamieszała
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

Fan(ka) Avatar Esia

Sorga widzisz? Silna Baba Gratulacje!
    kachasku czuję się podniesiona na duchu twórczością Michała Muszę wreszcie wkleic obrazki Piotrka, żebyś też się lepiej poczuła

matka-wariatka :) Avatar kachasek

ależ ja się wcale nie czuję źle wręcz dobrze jak narysował babcię (moją mamę) z brzuchem i nogami, to się śmiała, że w końcu wysoka jest ;p

mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a Avatar fantazja

Sorga - ale z Tami sprawna babeczka...i jak szybko sie przewraca

Kachasek - no z Michala niezla zdolniacha jest

Dzagudku i Esiu - jak ja bym chciala, zeby Misia mi wreszcie cos calym zdaniem powiedziala poki co najwieksze osiogniecie to : "nie mamo, nie chce" A Wy tu juz cale pogadanki sobie z dzieciami urzadzacie I te recytacje wierszy

To ja wrzucam dzisiejsze dziela Misi - na jednym rodzinka w komplecie - od gory: Misia, mama, tata. A na drugim nie wiem co , czyzby jakis nowy dzidzius, hehe
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a Avatar fantazja

ooo...rodzinka mi sie wgrala podwojnie - sorki za orientcje ale nie umiem tego odwrocic...no i kopii wykasowac tez nie umiem