121. do 127. z 127
Temat: Party //(*_*)\\
-
18-05-2010, 10:50 #121
Odp: Party //(*_*)\\
My zdecydowanie też nic nie kupujemy. Moje dziecko ma już rower. Jej marzeniem była hulajnoga. Długo musiała nas namawiać i się na nia napracować. No i kupiona. Zu przeszcześliwa. Pierwszy raz czułam że ona naprawdę bardzo, bardzo o czymś marzy.
Jeśli chodzi o imprezkę urodzinowa to nic jeszcze nie zaplanowane. Może zrobimy tak jak w ubiegłym roku na krytym placu zabaw z kulkami, albo jakiegoś grilla, tylko miejsce trzeba by było wymyśleć.
-
18-05-2010, 11:04 #122
hmmm ja jakoś zapomniałam, że to już za chwilę
imprez wielkich nie robimy, bo i tak rodzinka zawsze nawala, więc kto przyjedzie ten będzie, ja zapewniam kawkę i coś słodkiego 
Za to na dzień dziecka kupuję Maksowi mnóstwo balonów (okrągłych i takich długich do modelowania
) do tego pompka i myślę, że będzie świetna zabawa 
-
19-05-2010, 12:17 #123
Przyłączam się do tych co nie kupuja nic na urodziny, u nas też mnóstwo zabawek pląta się pod nogami, a większośc lezy na półkach i kurz zbiera, a poza tym na pewno cos dostanie od moich sióstr i dziadków i chrzestnych (oni zazwyczaj pytają co maja kupić) także wystarczy, my zrobimy tylko jakis torcik i grilla i wsjo.
-
21-05-2010, 20:43 #124
To ja sie wylamie z ogolu - akurat na 3 urodziny Misi kupuje przemyslany prezent, Wczesniej dostawala symbolicznego :lizaka: boi tak nie wiedziala o co biega :)
-
26-05-2010, 09:27 #125
-
28-05-2010, 12:55 #126
Blanes - zdecydowalam sie na to:
Figurki - Willa=
bez figurek itp...wyposazenie bedziemy pewnie dokupowac przez kilka lat
-
30-05-2010, 23:07 #127
hej hej,
ja szczerze nie mam ochoty na żadne imprezy, ale teściowa już się naszykowała, że robię Michałowi urodziny, to pewnie coś zrobię...
jeśli chodzi o prezenty, to od mojej mamy dostał już prezent jak byliśmy w Niemczech - mercedesa na pedały
od teściów też już dostał (chyba nie mogli się powstrzymać po naszym powrocie) - rower
a od nas? zabawek nie kupię - za dużo tego ma, myślałam nad tablicą - taką zwykłą lub dwustronną- kreda/markery, ale jeszcze mam tydzień
na dzień dziecka? pojęcia nie mam - chyba jakiś wypadzik poza miasto zorganizuję... póki co dumam... no i zamówiłam mu w świecie książki kolejne książeczki, mianowicie tą w cenie promocyjnej
i tą
. Biblioteczka rośnie ;) chociaż często wynosi książki do babci, więc miejsce jeszcze jest
a moje dziecię najchętniej by w księgarni/bibliotece pewnie siedziało, uwielbia książki. I tak sobie teraz myślę, że teraz poprzestanę na tych książkach, a do rysowania ryzę papieru dostanie