Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3 8 12 13
121. do 127. z 127
    Czerwcowa mamusia 2007 Avatar anielap

Domyślnie Odp: Party //(*_*)\\

My zdecydowanie też nic nie kupujemy. Moje dziecko ma już rower. Jej marzeniem była hulajnoga. Długo musiała nas namawiać i się na nia napracować. No i kupiona. Zu przeszcześliwa. Pierwszy raz czułam że ona naprawdę bardzo, bardzo o czymś marzy.

Jeśli chodzi o imprezkę urodzinowa to nic jeszcze nie zaplanowane. Może zrobimy tak jak w ubiegłym roku na krytym placu zabaw z kulkami, albo jakiegoś grilla, tylko miejsce trzeba by było wymyśleć.

mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a Avatar jolka111

hmmm ja jakoś zapomniałam, że to już za chwilę imprez wielkich nie robimy, bo i tak rodzinka zawsze nawala, więc kto przyjedzie ten będzie, ja zapewniam kawkę i coś słodkiego
    Za to na dzień dziecka kupuję Maksowi mnóstwo balonów (okrągłych i takich długich do modelowania ) do tego pompka i myślę, że będzie świetna zabawa

mama Natusi Avatar aniajw

Przyłączam się do tych co nie kupuja nic na urodziny, u nas też mnóstwo zabawek pląta się pod nogami, a większośc lezy na półkach i kurz zbiera, a poza tym na pewno cos dostanie od moich sióstr i dziadków i chrzestnych (oni zazwyczaj pytają co maja kupić) także wystarczy, my zrobimy tylko jakis torcik i grilla i wsjo.

mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a Avatar fantazja

To ja sie wylamie z ogolu - akurat na 3 urodziny Misi kupuje przemyslany prezent, Wczesniej dostawala symbolicznego :lizaka: boi tak nie wiedziala o co biega :)

Czerwiec 07', Styczeń 10'

Ja nie mam pojęcia co kupić. Maksio ma dużo zabawek, i jak każdy dzieciak, chwilkę się pobawi i odstawia. Z kasą cienko, więc może się skupię tylko na przyjęciu i jakimś fajnym pomysłem na wspólny czas.

Fantazja, podziel się co kupujesz Misi.

mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a Avatar fantazja

Blanes - zdecydowalam sie na to:
    Figurki - Willa=

bez figurek itp...wyposazenie bedziemy pewnie dokupowac przez kilka lat

matka-wariatka :) Avatar kachasek

hej hej,
    ja szczerze nie mam ochoty na żadne imprezy, ale teściowa już się naszykowała, że robię Michałowi urodziny, to pewnie coś zrobię...
    jeśli chodzi o prezenty, to od mojej mamy dostał już prezent jak byliśmy w Niemczech - mercedesa na pedały
    od teściów też już dostał (chyba nie mogli się powstrzymać po naszym powrocie) - rower
    a od nas? zabawek nie kupię - za dużo tego ma, myślałam nad tablicą - taką zwykłą lub dwustronną- kreda/markery, ale jeszcze mam tydzień na dzień dziecka? pojęcia nie mam - chyba jakiś wypadzik poza miasto zorganizuję... póki co dumam... no i zamówiłam mu w świecie książki kolejne książeczki, mianowicie w cenie promocyjnej i . Biblioteczka rośnie ;) chociaż często wynosi książki do babci, więc miejsce jeszcze jest a moje dziecię najchętniej by w księgarni/bibliotece pewnie siedziało, uwielbia książki. I tak sobie teraz myślę, że teraz poprzestanę na tych książkach, a do rysowania ryzę papieru dostanie

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3 8 12 13