211. do 215. z 215
-
10-03-2010, 11:40 #211
Odp: Pomysły na świąteczne prezenty
Jolka, oba są fajne, choć mnie się chyba bardziej ten pierwszy podoba.
Jeśli chodzi o pióro to pomysł do wykorzystania na przyszłość. U Weroniki jeszcze piszą ołówkami, więc na razie się nie przyda. Nie mówiąc o tym, że przy umiejętnościach gubienia wszystkiego przez moje dziecię, to nie wiem czy to jest dobry pomysł.
-
10-03-2010, 14:37 #212
Jola mi sie bardziej podoba ten pierwszy.
Jeżeli chodzi o prezent dla Albercika, wykorzytsałabym fakt , że on jeszcze nie jarzy o co chodzi
i zaoszczędziła na prezencie

Dzagud mój pomysł na prezent dla Weroniki: ubranie i jakiś film na DVD lub płyta CD
My zajączka tez nie obchodzimy, tzn. nie ma prezentów, tylko słodycze, które Zajączek chowa i Staś zbiera/szuka je w ogródku - rok temu tak mu się ta zabawa spodobała, że zbierał tak do lipca
mamy juz za to prezent dla Stasia od braciszka: duplo lotnisko. Mam nadzieję, że dzieki temu pokocha braciszka od pierwszego ........ prezentu
-
11-03-2010, 15:39 #213
-
18-03-2010, 21:06 #214
Sorga no co Ty....
Moja Zu miała niebiesko zielony... Teraz już tez rozglądamy sie za większym i wiem na pewno że nie będzie różowy. Moze czerwony
Jolka oba mi się rowerki podobają, więc nie podpowiem...
Dzagud a moze jakaś gra planszowa dla Weroniki taka z wyższej półki.... Ja mojej 10cio letniej kuzynce kupiłam coś z Hanną Montaną, gra planszowa plus coś na płycie cd.... Teraz co piątek mają spotkania koleżankowe i grają. Albo mata do tańczenia.... Weronika tańczyć lubi, ma do tego dryg....
-
18-03-2010, 23:31 #215
Anielap, dzięki. Matę Weronika ma - i to dwie, bo drugą u Babci. I na palcach mogę policzyć ile razy korzystała z nich. Ale już wymyśliłam dziś po rozmowie z Weroniką. Kupię Jej jakąś fajną, dla dzieci specjalnie elektroniczną szczoteczkę do zębów. A do tego znalazłam na Allegro parasolkę - ale nie byle jaką. Parasolka jest biała, ma narysowane wzory, jakieś rybki, ale tylko kontury. Do tego dołączone są niezmywalne flamastry i trzeba samemu wg własnego pomysłu pokolorować. Albo to, albo taką grę Helter Skelter czy jakoś tak, podobne do dawnych bierek trochę.