Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 215
    mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y) Avatar niuni

Domyślnie Odp: Pomysły na świąteczne prezenty

Hej! My się zdecydowaliśmy na Fisher-Price SZCZENIACZEK UCZNIACZEK Nowy (269000997) - Aukcje internetowe Allegro od babci na Mikołajki
    Fisher-Price TELEFON PRZYWIESZKA NOWOŚĆ 2007 (268508201) - Aukcje internetowe Allegro od nas na Mikołajki
    little tikes Ogródek Zabaw - 5 w 1 NOWY (268501168) - Aukcje internetowe Allegro od Babci na Święta.
    A od nas... jeszcze nie wiem. Może krzesełko do karmienia?
    Kupiłam wszystko u jednego Allegrowicza i mam tańszy transport, poza tym kupowałam kiedyś u niego i inne zabawki i było wszystko ok.

mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)

Kurczę, ale tego jest.
    U nas na razie typy to na Mikołajki żółwik (ten co kupiła Siwucha), a na Gwiazdkę Świat Odkryć lub Ogród Zabaw. Bardzo mi się też podoba krzesełko, ale to jest typ na urodziny, bo uważam że na razie będzie za mała, a nie mam miejsca żeby to trzymać.
    Choć coraz więcej rzeczy z tego co załączacie mi się podoba. Ale może jakieś Ciotki lub Babcie naciągniemy.

A czy macie jakieś propozycje dla starszych dzieci? Na pewno macie jakieś starszaki do obdarowania.

mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a Avatar jolka111

Dzagud ja mam, ja mam
    Ale nie wiem czy Weronika będzie się robotem bawiła

A druga propozycja (marzenie Jacka ):
    BOOGI ROBACZEK RYSOWACZEK zabawki EPEE * HIT TV * (270457307) - Aukcje internetowe Allegro

Fan(ka) Avatar Monika77 7 czerwiec

Jolka, fajny ten robaczek Może na gwiazdkę dla Ady

Dzagud, moja Ada marzy o tej lalce. I chyba ja wymarzy .... List do Mikołaja już czeka na wysłanie
    LALKA AGATKA POP STAR Z MIKROFONEM PLYTA GRATI (267494081) - Aukcje internetowe Allegro
    ;;

efilo
    Guest

Dzagud, a może jakiś komplet ciastoliny z play-doh, np. ośmiorniczka?

Zosia ma garnuszek na klocuszek Jeszcze sie nim nie bawi ale wygląda to superowo.

mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)

Dzięki dziewczynki.
    Efilo, na ten garnuszek, to Weronika już trochę za stara, a wszelkich kompletów ciastoliny, plasteliny, modeliny i innej "iny" to ma od diabła i ciut ciut. Moja Mama ma niesamowite zdolności manualne (ukryty talent jak się okazało) i kupuje jej, bo razem kleją, lepią i wyrabiają. Cuda potrafią razem zrobić.

Monika, u nas Agatka też była na topie do momentu jak się okazało że ona śpiewa, a Weronika jest taki dzikus i nie lubi żadnych zabawek grających i śpiewających bo albo jej przeszkadzają albo się ich boi (nie wiem czemu). I tak cud, że jakoś znosi wszelkie grajki Magdy, która to z kolei uwielbia.

Jolka, robaczek jest niezły, muszę się zastanowić. My na razie myślimy o którejś z gier Epee, takich reklamowanych w TV - na Mikołajki. Weronika bardzo lubi gry i podobają się jej takie:
    NOWOŚĆ!!! SUPER GRA EVEREST EPEE !!! (264878334) - Aukcje internetowe Allegro
    NOWOŚĆ!!! SUPER GRA MUCHA W MOJEJ ZUPIE EPEE !!! (264878833) - Aukcje internetowe Allegro
    ZWARIOWANE SPAGHETTI gra od EPEE spagetti *AKiJ* (268030268) - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast problem mamy z Gwiazdką. Pomyślałam o tym:
    PIXEL CHIX INTERAKTYWNY DOMEK NIEBIESKI REKLAMA TV (252630829) - Aukcje internetowe Allegro
    ale nie jestem przekonana tak do końca. Mam wątpliwości czy ona będzie umiała i chciała się tym bawić. Kiedyś miała to jajko ze zwierzątkiem (na szczęście te z gazety Naj, więc taniocha) i tak nie do końca wiedziała co z tym robić. Niby chciała się bawić, ale nie umiała za bardzo i nas mordowała. Do kompa też jej jakoś nie ciągnie, więc może ona jest jakiś antytalent w tej dziedzinie.

Zadomowiona(y) Avatar NUNA

Dobry i hałas , niech się mały wybawi na całego
    [/IMG]

mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y) Avatar siwucha12

Kurczę fajne macie pomysły!!!
    A my dzisiaj Wiktorkowi w smyku kupiliśmy wańkę wstańkę zająca PLAYGRO wańka wstańka MIŚ lub ZAJĄC TOY BOX (270360301) - Aukcje internetowe Allegro-świetna rzecz-niuniuś od razu polubił tą zabawkę-aż piszczy do niej

mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y) Avatar siwucha12

dobry pomysł na Mikołajki!!!
    Mówię Wam to świetna zabawka-i stosunkowo niedroga...hmmm mam na mysli stosunek do innych zabawek w cenie ok.300 zł szok!!! Po dzisiejszej "wizycie" w smyku głowa mnie rozbolała aj aj

efilo
    Guest

Cytat Napisał Dzagud Zobacz post
    Dzięki dziewczynki.
    Efilo, na ten garnuszek, to Weronika już trochę za stara,
    bardzo smieszne To dla naszych maluszków!

Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni