Strona 3 z 78 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 775

Temat: Ząbkowanie

Czerwiec 07', Styczeń 10'

Domyślnie Odp: Ząbkowanie

Oczywiście musiałam się zasugerować i wszystkie objawy, które wymieniłyście zaobserwowałam u Maksa . Natomiast pediatra wyhamował moje zapędy rozwojowe, ślinienie jest spowodowane śliniankami, które zaczynają właśnie funkcjonować, a łapa w paszczy to wynik naturalnej ciekawości. No cóż, na podstawie rozpulchnienia dziąseł, Maks nie zacznie ząbkować wcześniej niż za miesiąc, półtorej.

mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)

Blanes, nie masz się czym martwić, raczej to powód do radości, bo dłużej będziesz mieć spokój. Poza tym, ja też nie mam pewności co do tego kiedy Magda dostanie ząbków. Nie wiem jak u niej z rozpulchnieniem dziąseł, wiem tylko tyle, że dwa tygodnie temu na badaniu u lekarza Pani Doktor powiedziała że zalążki zębow są już bardzo wysoko. I tyle.

Melowa mamusia:) Avatar Olla

Ja juz mam caly arsenal gryzakow chociaz mala jeszcze nie bardzo potrafi je utrzymac w raczce a tm bardziej trafc do buzinki hehe
    mam takie
    GRYZAK WODNY TOMMEE TIPPEE - 2 SZT - TANIO !!!!!!! (244006207) - Aukcje internetowe Allegro
    Zobacz ! NUBY Gryzaczek TRUSKAWKA ! Polecam ! (243917377) - Aukcje internetowe Allegro
    Fisher-Price GRYZACZEK RYBKA NOWOŚĆ 07 (248041062) - Aukcje internetowe Allegro

Ten ostatni najfajniejszy bo ma cieniutkie to koleczko i latwo sie go trzyma :)))

Jeju jak ja lubie kupowac malej dupsy....

Melowa mamusia:) Avatar Olla

Ooooo jeszce te!Jeszcze te chce!!!
    To znaczy Amelka chce hehe GRZECHOTKA RYBKI FISHER PRICE NOWOŚĆ 2007 (244005078) - Aukcje internetowe Allegro

Fan(ka) Avatar Esia

Fajne te gryzaki - my na razie mamy ze dwa (prezenty). Ale Piotruś i tak najbardziej lubi ssać kostkę mojego palca wskazującego - kiedyś w aucie w przypływie bezsilności wsadziłam mu do buzi i aż się zachłysnął z ekscytacji No i w kryzysowych sytuacjach mu pozwalam - nie powiem, niezły ma uścisk szczęki Już się boję, co zrobi z moim biustem, gdy będzie miał zęby

mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a

Olla super masz te gryzaczki. Te rybki tez chce hihi to znaczy Emulka chce hihi. My narazie mamy jedna grzechotke i zero gryzaczkow co sie zamraza. Za to mamy duzo innych zabaweczek.
    Jak narazie to ta jest Emulki ulubiona i jak zlapie to trzyma i sie bawi nawet z godzine.

mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a

a ta zabawke chce kupic specjalnie do samochodu bo ma pilota ze mama moze prowadzac auto dusic na przycisk i zabawiac mala fajnie pomyslane bo jeszcze nigdy nie widzialam zabawki co ma czesc "dla mamy" w samochodzie.

mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)

Ale super zabaweczki.... Ja też dziś kupiłam taki najzwyklejszy gryzak i wsadziłam do lodówy. Wcześniej kupiłam inny, ale jest za duży i Magda nie radzi sobie z jego utrzymaniem w rękach. No to kupiłam maniuni, zobaczymy co będzie.

A, dostałam ten żel od koleżanki, ale na razie nie mam potrzeby go stosować, więc Wam nie powiem jak się sprawdza.

matka-wariatka :) Avatar kachasek

fajne gryzaki
    ten ostatni z postu Olli (fisher-price z rybką) trzymałam w ręku i odłożyłam, bo zdawało mi się, że 5 euro to drogo
    w sklepie u nas nie widziałam jeszcze, więc na allegro przepłacę, chociaż tamte były w schleker'ze to zajrzę u nas, może będą

mamy czerwcowe 2007 Avatar szopka

Czarek gryzaka jeszcze nie potrafi utrzymać w rączce i też mam pogryzione palce.
    Dziś znów były koncerty z powodu ząbków i to takie że nigdy nie słyszałam z ust mojgo syna takiego darcia. :dull:

Dzagud a jaki żel dostałaś od tej koleżanki?

Dziś w Mamo to ja była mowa o tym by żel wmasowywać w dziąsła, a nie tylko smarować, bo inaczej nie zadziała.

Strona 3 z 78 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni