Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 93
    czerwcowa mama'08 Avatar Jola244

Domyślnie Odp: Promocje, wyprzedaże, okazje cenowe dla naszych maluszków

Cytat Napisał patyk83 Zobacz post
    Prydałoby się jakieś tesco lub auchan. Tylko takie dużeeeee. Kiedy my się doczekamy w tej dziurze jakiegoś hiper super sklepu
    O to ja już Ci odpowiadam NIGDY

Czerwcowa mama'08 Avatar patyk83

Cytat Napisał joasiek1977 Zobacz post
    Pisałam już na głównym, dziś kupiłam małej śpiworek do spania w tesco przeceniony z 55zł na 16,50zł , widziałam też śliczne buciki dla naszych maluszków w cenach około 20zł - wybór ogromny Promocja na pampersy za 42zł trwa
    Nie będę gołosłowna i umieszczam fotkę śpiworka
    My mamy takie dwa. Jeden kosztował 38 zł, a drugi chyba 27,50. Kurcze jakby były jeszcze, to może byśmy za 16 zł 3 kupili. Jestem z nich bardzo zadowolona, bo jak Artur się rozkopie z kołdry, to ma na sobie jeszcze ten śpiworek i tak szybko nie zmarźnie. A były przecenione też ubranka cherokee??

Cytat Napisał Jola244 Zobacz post
    O to ja już Ci odpowiadam NIGDY
    Ach ta O-ka . Tu wszystko 1000 lat za murzynami. Ja uwielbiam jeździć do Białegostoku na zakupy. Tęskni mi się za tym miastem.

Mamusia Oleńki :) Avatar joasiek1977

Cytat Napisał patyk83 Zobacz post
    My mamy takie dwa. Jeden kosztował 38 zł, a drugi chyba 27,50. Kurcze jakby były jeszcze, to może byśmy za 16 zł 3 kupili. Jestem z nich bardzo zadowolona, bo jak Artur się rozkopie z kołdry, to ma na sobie jeszcze ten śpiworek i tak szybko nie zmarźnie. A były przecenione też ubranka cherokee??
    Były , bluzy, kombinezony i śpiworek też jest tej firmy śmieszne tylko bo co kolor to inna cena była różowe za 16,50 kremowe i niebieskie za 27,50(mi się udało znaleźć kremowy za 16,50 ) Ja teraz też żałuję, że nie kupiłam jeszcze jednego

Czerwcowa mama 2008 ;) Avatar Liliana80

Joasiek i ja mam taki spiworek z przeceny hihihi - Nadia w nim spi w nocy - jestem z niego bardzo zadowolona
    A ja ostatnio byłam w Zara i kupiłam Nadii super kozaczki i sweterek Buty z 149 zł na 59 zł a swterek z 99 na 29 i to sie nazywają wyprzedaże

Czerwcowa mama'08

Cytat Napisał Liliana80 Zobacz post
    Joasiek i ja mam taki spiworek z przeceny hihihi - Nadia w nim spi w nocy - jestem z niego bardzo zadowolona
    A ja ostatnio byłam w Zara i kupiłam Nadii super kozaczki i sweterek Buty z 149 zł na 59 zł a swterek z 99 na 29 i to sie nazywają wyprzedaże
    No to są wyprzedaże. I w sumie takie obniżki najczęsciej spotyka się w markowych sklepach
    A przy okazji gratuluję udanych zakupów

Czerwcowa mama 2008 Avatar maajka

Szkoda,ze ja niemoge skorzystac z Waszych wyprzedazy....
    U nas w sumie tez sa,ale ja wszedzie musze sie wybrac autobusem lub tramwajem i nie zawsze mi sie chce....

Czerwcowa mama'08 Avatar daruuunia3

Hej hej
    Kupiłam te pampersy!!! Dwa opakowania

Tata już pojechał, Ł zaraz zbiera się do roboty, Bart śpi, a ja mam chwilę dla siebie

Idę ogarnąc zaraz mieszkanko

Cytat Napisał maajka Zobacz post
    Szkoda,ze ja niemoge skorzystac z Waszych wyprzedazy....
    U nas w sumie tez sa,ale ja wszedzie musze sie wybrac autobusem lub tramwajem i nie zawsze mi sie chce....
    Majka, ja Cię bardzo dobrze rozumiem ja również nie ma takich sklepów obok siebie i z wyprzedaży korzystam tylko jak jadę z T za zakupy, czyli w sumie przez przypadek

Asiowo
    Guest

a te pampersy to która paczka taka tania?? ile sztuk??A spiworek tydzien temu zamówiłam na allegro i kurde.. jakbym wiedziała, ze beda takie wyprzedaze

Cytat Napisał Asiowo Zobacz post
    a te pampersy to która paczka taka tania?? ile sztuk??A spiworek tydzien temu zamówiłam na allegro i kurde.. jakbym wiedziała, ze beda takie wyprzedaze
    My używamy jeszcze "3", sztuk 82 za 42zł, ale kupiłam też wypróbować "4", sztuk 70 też za tą samą cenę (obawiam się jednak, że będą za duże, ale przecież mogą poczekać ) A śpiworek też kiedyś kupiłam na allegro za 20zł używany

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania