Strona 1 z 57 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 562
    powrot po miesiacach Avatar blondynkapoznan

Domyślnie Imiona Naszych fasolek

wpisujcie swoje typy.

Czerwcowa mama 2009 Avatar KluseczkaS

Domyślnie Odp: imiona Naszych fasolek

No i znowu dla nie troche za wczesnie ja juz raz sie sparzylam.

Czerwcowa mama 2009

mam wrazenie ze za szybko otwierasz watki moze najpierw wartobybylo sie zapytac pozostalych czy juz czas na cos takiego....

ja nie wiem ale jakos dziwnie podchodzicie.Udzielam sie na innych forach na watku czerwcowym to niektore dziewuszki juz maja wyprawke kupiona.A nawet łóżeczka.Ja sie ciesze ciaza kazdym dniem.Wiec nie rozumiem Waszego podejscia

Czerwcowa mama 2009 Avatar KluseczkaS

Moje podejscie jest takie ponad pol roku temu bylam w ciazy i stracilam to fasolke nie chce sie znowu nakrecac a potem byc rozczarowana. Nie dziw sie mi prosze ze tak o tego podchodze nie masz pojecia co to znaczy. Trzy pierwsze miesiacce sa bardzo wazne i to ze stalo sie to mi nie znaczy ze przydarzy sie komus innemu ale niestety nie jestem odosobnionym przypadkiem. Moze my sie troche boimy takich tematow i nie chcemy zapeszac zycze kazdej ciazarowce spokjnej ciazy.

Czerwcowa mama 2009

Kluseczka świetnie to ujełaś :)

Początkująca(y) Avatar patti23

Kluseczka, zgadzam sie z Toba w 100%.
    Ja moze swoja pierwsza ciaze ukonczylam szczesliwie.
    Ale czytajac o tragediach dziewczyn, pewna bede dopiero po porodzie.
    Prosiłam Anioła Stróża
    Żeby Cię Pilnował Ale On Uśmiechnął Się I Odparł:
    Anioł Anioła Pilnować Nie Musi

dobra to imiona bedziemy pisac po porodzie nie wiem po co czytac o kogos tragedi bez sensu.Dziwne ze wogole tutaj piszecie przeciez nie mozecie zapeszac

ell
    ell jest nieaktywny
    Mama czerwcowa'06 Fan(ka) Avatar ell

ja jeszcze typów nie mam, przy Otylce też długo długo nie wiedziałam jakie i wahałam się..a ona sama sobie imię wybrała..przychodząc na swiat ponad 3 tygodnie przed terminem...i w dniu urodzin mojej babci....wtedy było dla nas jasne jak będzie się nazywać i zobaczymy jak będzie tym razem...

Początkująca(y)

Cytat Napisał KluseczkaS Zobacz post
    Moje podejscie jest takie ponad pol roku temu bylam w ciazy i stracilam to fasolke nie chce sie znowu nakrecac a potem byc rozczarowana. Nie dziw sie mi prosze ze tak o tego podchodze nie masz pojecia co to znaczy. Trzy pierwsze miesiacce sa bardzo wazne i to ze stalo sie to mi nie znaczy ze przydarzy sie komus innemu ale niestety nie jestem odosobnionym przypadkiem. Moze my sie troche boimy takich tematow i nie chcemy zapeszac zycze kazdej ciazarowce spokjnej ciazy.
    świetnie cie rozumiem. czasem zaglądam na forum i czytam sobie ale pomyślałam że teraz coś napisze :) A rozumiem cie bo sama coś takiego przeszłam. Gdyby nie poronienie za miesiąć bym urodziłą. Teraz jestem znowu w ciązy (5 tydz.) i powiem ci że boje sie bardzo powtórki z rozrywki

oczywiście rozumiem też blondynke. Ja imiona dla swoich dzieci wybrałam już jak jeszcze nawet mężatką nie byłąm, po prostu od zawsze maże o Filipku, Wiktorii i Mateuszu. Nie wiedziałam tylko że tak ciężko jest spełnić swoje marzenia w tej wkestii.

Strona 1 z 57 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania