Strona 3 z 57 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 562
    Mama Wrzesien05Czerwiec09 Avatar martusia_78

Domyślnie Odp: imiona Naszych fasolek

kroliczek masz racje aby tylko zdrowe

Ja za pierwszym razem czulam ze bedzie dziewczynka i sie nie pomylilam i teraz tez tak czuje
    Bedzie zdrowa, piekna dziewczynka
    Trzeba myslec Tylko Pozytywnie

Czerwcowa mama 2009 Avatar Dominika-Essex

chłopiec - Nico Gabriel

dziewczynka - Lili Isabelle

Czerwcowa mama 2009
    Wpisów do bloga
    1

Coraz bliżej końca 3 miesiąca, lęk przed ponowną stratą powoli odpuszcza, więc nam się z mężusiem zebrało na wymyślanie imion.
    Na razie dla chłopca: Michał Jan

Sierp 2007 czerw 2009 Avatar beata1980

Widze ze dziewczyny macie juz pomysly na imiona ja jak na razie to tylko martwie sie by wszystko poszolo dobrze.W poprzedniej ciazy do 6.m.mialam przeczucie ze chyba chlopak wiec jakie bylo moje zdziwienie kiedy w 7.m.na usg okazalo sie ze chyba dziewczynka bo to samo mowili mi znajomi,a bo slicznie wygladasz bo brzuszek ma taki ksztalt nawet moja kolezanka polozna sttwierdzila ze napewno bedzie chlopczyk.Co do imienia to do konca miala byc Julcia ale jak sie urodzila wiedzialam ze bedzie Viktoria i tak jest, Nad imieniem dla drugiego dzidziusia zaczne myslec jak dostane wyniki z badan genetycznych jakie mam robic w tym tygodniu,

grudzień`06/czerwiec`09 Avatar dee83

Przy pierwszym dziecku od samego początku wiedziałam, że będzie chłopak. Z imieniem długo miałam problem. Dopiero na trzy miesiące przed porodem natchnęło nas w kościele św. Michała. Było to 29.09 na odpuście :) No i mamy Michałka Piotra (drugie imię po moim zmarłym tacie).
    Teraz jeśli byłaby dziewczynka to marzy mi się Emilka a to dlatego że od dzieciństwa jestem zakochana w książkach L.M.Montgomery i jedną z bohaterek była Emilka właśnie :)
    Jeśli będzie chłopiec to chyba będzie Michaś II heheh bo tylko to imię wydaje mi się najpiękniejsze oczywiście teraz. oj będe mieć problem. naprawde nic mi nie przychbodzi do głowy. może znowu mnie gdzieś przypadkiem natchnie.

Czerwcowa mama 2009 Avatar irka252

Ja dla synka miałam juz wybrane imie jak byłam w 2 ciazy- Orson. Tylko ze wtedy urodziła sie dziewczynka, w trzeciej tez, wiec teraz pewnie tez bedzie corka. Biedy moj maz juz ma 4 baby (ja + 3 corki) w domu jak mu dojdzie 5 to oszaleja. Dla corki nie mam imienia, moze po porodzie cos wymysle.

grudzień 2006 / maj 2009 Avatar Nanya

U mnie tym razem imię wybiera mąż (fanatyk starożytnego Rzymu) i tak dla chłopca wybrał: Oktawian (ew. Sebastian), a dla dziewczynki: Galla. Już się zaczęłam powoli przyzwyczajać do tych imion i nawet mi się trochę podobają Nasz starszy synek ma na imię Mikołaj.

Czerwcowa mama 2009 Avatar Magni

Hej dziewczyny!
    My z mężem mamy wybrane imionka dla naszych dzieci jeszcze w czasach narzeczeństwa. Tak wiec mój mąż nie wyobraża sobie inaczej tylko ze będzie córa no i będzie miała na imię Bożena a na drugie po mojej zmarłej babci Aniela. Ja twierdze że mi obojętne jaka pleć byle zdrowe było. Dla chłopca mamy wybrane dwa imiona, na początku miał być Igor ale dużo teraz chłopców dostaje to imię więc wymyśliliśmy drugie Borys. Chyba troszkę nietypowo ale dość oryginalnie ale nie śmiesznie.

Wdrożona(y) Avatar isia22

U nas imiona tez byly juz dawno przed ciaza zaplanowane;
    Dziewczynka Sara(moj R jest wielkim fanem filmu Sara)
    Chlopczyk Kacper(jak dobry duszek Casper)
    chociaz mnie podoba sie jeszcze np. Eliza,Sandra,David,Daniel....
    Ale juz postanowione!!!!

Czerwcowa mama 2009 Avatar basiaw1983_23

No z tymi imionami to się jeszcze zobaczy, kiedyś mówiliśmy że będzie Igor. Ale jakoś tak pełno się ich pojawiło, no może Staś. A dla dziewczynki, podoba nam się Izabela

Strona 3 z 57 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania