Strona 3 z 325 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 3246
    Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Nasze samopoczucie

a propos ziemniaków to wlaśnie naszła mnie ochota na zapiekankę ziemniaczaną chyba muszę się dziś zmotywować i zrobić...tylko zanim wyjdę z pracy, zrobię zakupy to padnę z głodu

ell
    ell jest nieaktywny
    Mama czerwcowa'06 Fan(ka) Avatar ell

no zapiekankę ziemniaczana tez zjadłabym..ale mi narobiłas smaka dzisiaj juz nie dam rady..ale jutro będę miała na bank, jeszcze z buraczkami

Początkująca(y)

z buraczkami? a To nie próbowałam, porposzę przepis ;)

Czerwcowa mama 2009 Avatar KluseczkaS

Ja dzisiaj serek z czekolada pochlaniam.

Mam pytanie czy to ze nie mam mdlosci to moze byc powod do obaw. Genralnie mam inne obiawy ale dzisiaj zmeczenie nie jest tak silne i tak na prawe nie mialam prawdziwych mdlosci do tej pory.

Wdrożona(y)

Cytat Napisał marylin83 Zobacz post
    a propos ziemniaków to wlaśnie naszła mnie ochota na zapiekankę ziemniaczaną chyba muszę się dziś zmotywować i zrobić...tylko zanim wyjdę z pracy, zrobię zakupy to padnę z głodu
    Cytat Napisał ell Zobacz post
    no zapiekankę ziemniaczana tez zjadłabym..ale mi narobiłas smaka dzisiaj juz nie dam rady..ale jutro będę miała na bank, jeszcze z buraczkami
    hehe, sama o tych ziemniakach napisałam, ale szczerze mówiąc nie pomyślałam o zapiekance.... też bym zjadła albo kartoflaka - robi się jak placki ziemniaczane, tylko ciasto jest bardziej gęste i zapieka się w piekarniku przez około 1h - można dodać do niego wszystko co jest w lodówce - cebulę, czosnek, kiełbasę (ewentualnie boczek), szynkę parmeńską, inne warzywa

Cytat Napisał KluseczkaS Zobacz post
    Ja dzisiaj serek z czekolada pochlaniam.

Mam pytanie czy to ze nie mam mdlosci to moze byc powod do obaw. Genralnie mam inne obiawy ale dzisiaj zmeczenie nie jest tak silne i tak na prawe nie mialam prawdziwych mdlosci do tej pory.
    Kochana to, że nie masz mdłości nie jest powodem do obaw. Jak są inne objawy fasolki i teścior wyszedł pozytywny to ciesz się, że Ciebie to nie dopadło, a fasoleczka jestZresztą nie każda kobieta odczuwa jakieś zmiany we wczesnej ciąży. Są przecież takie, które nie zauważają różnicy. Nie mart sie Kochana wszystko musi być dobrze

Czerwcowa mama 2009

przyznam szczerze ze mi dzis pachna frytki cos nas wszystkie wzielo na ziemniaczki :)

grudzień'06, czerwiec'09 Avatar Sunniva

Hej, z dolegliwości ciążowych to u mnie na razie zaczęły się lekkie mdłości i pobolewa mnie podbrzusze. Piersi nie bolą ani się nie powiększyły (choć na to bym akurat nie narzekała), jestem też trochę rozkojarzona, wczoraj np. do żelazka zamiast wody destylowanej, chciałam wlać oliwę No i chumorki, wczoraj miałam dzień typu "bez kija nie podchodź", oj biedny był mój luby, bo przecież na dziecko nie będę krzyczeć, prawda?

A co do ziemniaczkowych spraw to ja dzisiaj zrobiłam kopytka

Początkująca(y)

no to dzisiej dzień ziemniaczany moja zapiekanka już (albo dopiero) w piekarniku, co proponujecie na jutro?
    tak sobie pomyślałam, że jak porobimy sobie smaka to może łatwiej będzie wspólnie przegonic te mdłości

Mama Wrzesien05Czerwiec09 Avatar martusia_78

Jak narazie nie mam zadnych ciązowych objawow Zero nudnosci czy wymiotow
    Tak samo jak z Sandrusia

Jak narrazie czesto jestem glodna, siusiu robie co chwile no i piersi juz zaczely rosnac

Początkująca(y) Avatar patti23

Pytanie do tych dziewczyn, które maja już dzieciaczki.
    Powiedzcie mi jak, wychodzi Wam zajmowanie się nimi. Wiadomo, że małego dziecka samego nie zostawię, ale czasami jestem tak niesamowicie rozkojarzona, że nie wiem co się w danej chwili dzieje. Albo z mdłościami. Już sama nie wiem. Wczoraj byłam z synkiem na zakupach (na szczęście wózkiem) i pod koniec myślałam, że zemdleje. Aż strach zostawiać go ze mna samego
    Prosiłam Anioła Stróża
    Żeby Cię Pilnował Ale On Uśmiechnął Się I Odparł:
    Anioł Anioła Pilnować Nie Musi

Strona 3 z 325 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania