Strona 3 z 36 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 354

Temat: Poznajmy się

basieńka Avatar noelia
    Wpisów do bloga
    1

Domyślnie Odp: Poznajmy się

Wesolutka gratulacje

Mój bratanek Filipek

powrot po miesiacach Avatar blondynkapoznan

Magda 26 lat Poznań jak urodze bede miec 27 od 7 lat jestesmy para w styczniu mam slub.03.06.2009 zostaniemy rodzicami.Obecnie nie pracuje bardzo mnie to cieszy bo z moimi dolegliwosciami nie wyobrazam sobie chodzenia do pracy

Początkująca(y) Avatar reinita

I ja się dołączę...
    Witam!
    Mam 26 lat, jestem z Poznania. To moja pierwsza ciąża, więc jestem trochę przerażona. Na razie z moich obliczeń narodziny maleństwa wypadają około 24.06....Byłoby genialnie przejść przez te 9 miesięcy "grupowo"
    Pozdrawiam!!!

Początkująca(y)

Ja też się dołącze, mam 26 lat jestem z Poznania a szczęśliwą żonka zostałam dwa lata temu , Serdecznie Was pozdrawiam:)

Czerwcowa mama 2009 Avatar irka252

Mam 26 lat (jeszcze przez 2 miesiace), to moja 4 ciąża i jestem przerazona. Mam juz 3 corki moze tym razem trafi sie chłopak.

powrot po miesiacach Avatar blondynkapoznan

renita , natalia
    a macie juz szpital wybrany? w jakich dzielnicach mieszkacie?

Czerwcowa mama 2009

Irka nie panikuj to rowniez moja 4 ciaza ale ja nie placze z tego powodu mam 2 córki i syna a teraz osobiście mi wszystko jedno ale syn bardzo chce mieć braciszka :)

ell
    ell jest nieaktywny
    Mama czerwcowa'06 Fan(ka) Avatar ell

irka252 i agata 077 no tylko wam gratulować, super, ja marze o 3:) chociaż kto wie, moze i będzie więcej

Początkująca(y) Avatar reinita

blondynkapoznan - oczywiście myślę o tym ...ale to chyba jeszcze za wcześnie na podejmowanie decyzji. Mieszkam w rejonie Starego Miasta, więc najbliżej mam do Raszei, ale prawdę mówiąc myślę o szpitalu św. rodziny lub Polnej. Znając mnie to się jeszcze parę razy zmieni przed godziną zero Na pewno zrobię "obchód" wcześniej

Czerwcowa Mamusia '09 Avatar regina_fallangi

Witam, mam na imię anja i spodziewam się pierwszego dzidziusia :) jesteśmy po ślubie trochę ponad dwa miesiące i bardzo chcieliśmy mieć dzidzie :) no i się udało. Po wczorajszej wizycie okazało się, że aniołek ma 1cm i jest to 5 tydzień :):):):) Data porodu: 20.06.2009r. Naszą radość jednak zmąciło jedno słowo lekarza: FATALNIE. Powiedział to pod koniec wizyty kiedy powiedziałam mu, że nie wiedząc, że jestem w ciąży a będąc chora zażywałam antybiotyk z rodziny doksycykliny. Wyszłam z gabinetu z takim przerażeniem jakiego nikomu nie życzę....Lekarz powiedział, że grozi to wadami rozwojowymi i za miesiac czekają nas badania prenatalne...Od razu po uspokojeniu się zadzwoniłam do innego lekarza jakiego poleciły mi koleżanki które już rodziły, i po telefonicznej konsultacji powiedział, że mam się uspokoic i cieszyć ciążą a nie denerwoać bo jedyne na co wpływa ten lek to na zalążki zębowe a i to bardzo żadko...zapisał mnie na wizytę w piątek i powiedział, że wyjaśni wszytsko i wszytsko będzie dobrze...uwierzyłam w jego słowa i staram się cieszyć aniołkiem aczkolwiek myślę o tym mimo wszytsko. Oby do piątku zatem :) pozdrawiam wszytskie forumowiczki i tzrymajcie kciuki za mojego aniołka :)

Strona 3 z 36 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania