Strona 1 z 110 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 1092
    Początkująca(y) Avatar patti23

Domyślnie Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

Watek podpatrzony na starszych forach
    Tak sobie pomyslam, ze powolutku, mozemy sie rozrastac.
    Temat malo przyjemny, bo zadna z nas nie lubi tyc, ale takie uroki ciazy.
    Moze bedziemy raz w miesiacu miezyc sie na wysokosci pepka i stawac na wage.
    Hmmmm???
    Prosiłam Anioła Stróża
    Żeby Cię Pilnował Ale On Uśmiechnął Się I Odparł:
    Anioł Anioła Pilnować Nie Musi

Czerwcowa mama 2009 Avatar KluseczkaS

Domyślnie Odp: "Rosniemy"

U mnie wyglada to tak! Nie ma mowy o ulubionych jeans bo nawet w te luzne ledwo sie mieszcze. Biust mam jak Pamela i nawet znajomi ktorzy byli u nas ostatnio a nic nie wiedza- zauwazyli hehe. Musialam klamac ze mam @ a moj maz mowil ze ja tak mam co miesiac- no ale chyba na dluzsza mete to sie nie da ukryc. Po za tym nie napilam sie z nimi drineczka a coca- coli tez nie tknelam- tu znowu mialam niby brac antybiotyki na bolacy kregoslup.
    Ja strasznie wcinam- czasami mam mdlosci i nie moge sie do niczego dotknac ale zauwazylam ze najbardziej podchoza mi potrawy o wyrazistym smaku- czyli nie koniecznie zdrowe. Tak wie cpo drodze do domu zjadam chipsy, frytki z McDoanalda i inne swinstewka ktorych wczesniej nie tykalam. Nawet brzuszek mi juz troche skoczyl.

Luty '05 i Czerwiec '09

Fajny wątek babeczki.
    Tylko ja :
    Po pierwsze musze se kupić centymetr bo moja mała księżniczka ( czyt. córka ) pocięła ten mój stary.
    Po drugie ważyć się będę tylko u gina , ale to raz w miesiącu więc wagę mogę podawać

A teraz to mieszczę się w stare spodnie ale tylko biodrówki, biustonosze zakupiłam już z miseczką D i jak takim tempem będą mi rosły piersi to niebawem mi eksplodują

Zadomowiona(y)

Ja się jeszcze w dżinsy mieszczę, ale gniotą mnie w pasie, więc jak mogę rozpinam guzik, brzuch mi się zmienił, troszkę wbrzuszył i ma inny kształt, ale ja jestem dosyć wysportowana i mieśnie brzucha mam całkeim mocne, więc liczę , że jeszcze jakis czas poubieram się w swoje rzeczy. Piersi zaczęły mi nabrzmiewać a samym początku, teraz jest spokój, więc staniki noszę stare, tylko trochę cisną

Mama Aniołka 17.11.2008 [*]

Benio 28.06.2009 Avatar tusienka
    Wpisów do bloga
    1

Ja również muszę się zaopatrzyć w centymetr
    W stare ciuchy się mieszczę, choć spodnie, jak mogę to odpinam, bo troszkę ciasnawe się robią...
    Co do biustu AnsiuM, to ja normalnie noszę miseczkę C/D w zależności od producenta, i na razie jeszcze się mieszczę w swoje biustonosze jakoś. Ale boję się myśleć, co to będzie później

Czerwcowa mama 2009 Avatar dilajla

powyższe posty mnie pocieszyły, myślałam że tylko ja tak szybko krągłą się robię
    w spodnie wchodzę jeszcze, ale w biodrówki a jak siadam to guzik rozpięty
    tak się zastanawiałam czy to już czas na kupno spodni ciążowych czy jeszcze nie za wcześnie
    ponoć przy drugiej ciąży szybciej widać brzuszek, ale ja z pierwszą ciążą też szybko miałam widoczny
    teraz już jak ktoś mnie zna to widzi zaokrąglenie a jak nie zna to pewnie mysli ze piwa się opiłam
    na wadze nie przytyłam, M twierdzi że nawet schudły mi nogi więc wszystko w brzusio idzie hihi

Mama Dwóch Aniołków ['] [']

Mama Wrzesien05Czerwiec09 Avatar martusia_78

Ja sie mieszcze w moje spodnie po domu jednak tylko w dresachbo i naczej mi niewygodnie. Biust strasznie urosl ale biustonosze sa jeszcze dobre choc deczko ciasnawe i wlasnie rozgladam sie za nowymi Jedne spodnie ciazowe mam po corci i czekaja w szafie na potem.

KluseczkaS a dlaczego nie chcecie sie pochwalic przed znajomymi ??
    Centymetru nie mam ale wage tak przytylam 1kg. Maz sie smieje ze wszytsko w cycusie mi poszlo

Czerwcowa mama 2009

ja o swoich spodniach moge zapomniec wszystko w rozm 16 do tej pory nosilam 12 w porywach do 14 biustonosze wszystkie pochowane rozmiar 85c-d :)

Czerwcowa mama 2009 Avatar KluseczkaS

Ojojoj zeby to tak tylko piersi i brzuch rosly bylo by fajnie. Jeszcze ggdyby potem te piersiatka zostaly a brzuszek zniknal to juz w ogole raj- ja z rozmiaru 8/10 na 12 wskoczylam.

Martusia_78- To bylo jeszcze przed moim USG i balismy sie ze stanie sie to co ponad pol roku temu. Teraz wie juz nasza najblizsza rodzina i przyjaciele. Reszta swiata musi poczekac do 1 grunia.

Zadomowiona(y)

Cytat Napisał KluseczkaS Zobacz post
    Ojojoj zeby to tak tylko piersi i brzuch rosly bylo by fajnie. Jeszcze ggdyby potem te piersiatka zostaly a brzuszek zniknal to juz w ogole raj- ja z rozmiaru 8/10 na 12 wskoczylam..
    tylko żeby te piersi fajny kształt zachowały....
    poszlismy wczoraj do rosmana i mąż mi kupił calą torbę różnych specyfików, powiem wam jak wypróbuję co warte, aczkolwiek jak wy tak piszecie o powiekszaniu piersi to ja się nad sobą zastanawiam, bo mi tylko trochę urosły i nie bolą i nie rosną narazie,
    sytuacja patowa:jakby mnie bolały to bym narzekała, jak nie bolą ale i nie rosną to też źle, dogódź tu kobiecie

Mama Aniołka 17.11.2008 [*]

Strona 1 z 110 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania