Strona 2 z 24 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 237
    Szczęśliwa mama Avatar zyrraffka

Domyślnie Odp: Imiona dla dzieciaczków

Zrobiłam listę imion, które mi się podobają i z mężem wybraliśmy z tej listy: Aneta i Łukasz, mój mąż stwierdziłjeszcze jednak, ze musi sam jeszcze popatrzeć w księdze imion. Wstępnie przyjęliśmy te dwa imiona

Fan(ka) Avatar hefi

Cytat Napisał anecznik Zobacz post
    U nas miał być Karol, ale ostatnio czytałam że dawanie tego imienia chłopcom z pod znaku bliźniąt jest ryzykowne więc się teraz zastanawiamy nad Krzysztofem lub Pawłem Jeśli chodzi o dziewczynkę to pułki co Magdalena.
    Jakoś nastawiliśmy się że będzie chłopak, może to jakieś macierzyńskie przeczucie Jednak moja intuicja najczęściej się myli więc nie zdziwię się jeśli będzie dziewczynka zresztą czy to ważne zwłaszcza przy pierwszym dziecku najważniejsze żeby było zdrowe i silne
    Czemu ryzykowne?
    Ja mam przeczucie na dziewczynke, a już sporo osób mówiło mi że będzie chłopak Dla nas to bez różnicy.

Fan(ka) Avatar katagorka20
    Wpisów do bloga
    4

a ja czuję że bedzie chłopak z reszta wszyscy tak mówią ..zanim jeszcze zaszłam w ciążę z mężem wiedzieliśmy ze bedzie Oskarek:)) a co do dziewczynki mnie się Amanda podoba albo Maja ale tu trwają rozmowy....

Nasze Cudeńko!!! Avatar Agi78

U nas pewnie będzie Szymon albo Igor...a dziewczynka to Lena, Blanka albo Nina....choc może jeszcze nam się zmieni z 10 razy!!!
    Polcia - nasze największe szczęście!!!!

16.01.2011r., 23.01.2011r.,09.05.2011r.,21.05.2011r., 18.07.2011r 19.07.2011r.

Zadomowiona(y) Avatar annajak

Jeśli dziewczynka to Katarzyna Józefina, a jeśli chłopiec to Konstanty Marek - postanowione Drugie imiona są po dziadkach

Mama Niny :) Avatar kreatorka

My z chłopakiem się zgodnie dogadaliśmy, że chłopiec będzie Dawid, a póki co z żeńskich imion żadne nie przypadło nam do gustu na tyle, żeby nazwać tak swoją córkę, więc dzielnie myślimy dalej

Mama Hani :-)

Ja zawsze chciałam mieć dziewczynkę - Zuzię, więc dla niej imię mam, ale jak się urodzi chłopak to nie mam zielonego pojęcia

Fan(ka) Avatar anecznik

Cytat Napisał hefi Zobacz post
    Czemu ryzykowne?
    Ja mam przeczucie na dziewczynke, a już sporo osób mówiło mi że będzie chłopak Dla nas to bez różnicy.
    Ryzykowne bowiem, rzekomo u chłopców z pod znaku bliźniąt cechy jakie powinien mieć Karol są "sparodiowane" a chłopcy mają parodiowe podejście do życia i wszystkich istotnych jego aspektów cokolwiek to znaczy
    Jednak sobie myślę że najważniejsze będzie jak go wychowamy a nie znak zodiaku czy imię.
    Do mnie na przykład mój znak z zodiaku jak i opis imienia praktycznie nie pasuje Widać rodzice się pomylili wybierając mi imię

Fan(ka) Avatar koriander

U mnie natomiast znak zodiaku Bliznieta i imie Maja pokrywaja sie w 100% z moim charakterem Bardzo idealna kompozycja musze przyznac

A co do imion to my jeszcze pomilczymy..

Entuzjast(k)a Avatar Tosiaczek

Witam!

Mężowi marzy się synek (córcię już mamy), ale nie jesteśmy jeszcze zdecydowani na 100% na imiona.
    Dla córeczki ja wybrałam imię Kinga, na drugie ma Joanna (na 1 odpadało, bo siostra męża tak ma na imię a bardzo nam się podobało i ma córcia 2 imię po chrzestnej ) i w tym zestawieniu się rodzinie podobało: Kinga Joanna.

Mężowi się podobało Konrad dla synka a dla córci wszystkie imiona na M i mówił, że może Małgorzata, ale to przy 1 córci. Teraz jeszcze mamy dużo czasu i się zastanowimy

Strona 2 z 24 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania