Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 2 7 11 12 13 OstatniOstatni
111. do 120. z 128
Drzewko podziękowań13Podziękowań

Temat: Nasza uroda po porodzie

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Nasza uroda po porodzie

hehe tylko ja podbijam ten wątek, pomyslicie, ze jestem narcyzem i tylko dbam o siebie zamiast o dziecko, ale nic z tych rzeczy.......zresztą po mojej nieudanej trwałej wyglądam niezbyt kusząco, wiec do narcyza mi daleko ;)
    ale nie o tym chcialam;)
    mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy cięcie cesarskie: czy Was też tak swedzi blizna o cieciu??? ja nie moge nosic obcisłej bielizny, ani spodni, to chyba nie jest normalne?! jest na to jakas rada? ;) pytałam lekarza, ale nic mi nie odpowiedział

mama Igi Avatar _avena_

Cytat Napisał mama kubulki Zobacz post
    hehe tylko ja podbijam ten wątek, pomyslicie, ze jestem narcyzem i tylko dbam o siebie zamiast o dziecko, ale nic z tych rzeczy.......zresztą po mojej nieudanej trwałej wyglądam niezbyt kusząco, wiec do narcyza mi daleko ;)
    ale nie o tym chcialam;)
    mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy cięcie cesarskie: czy Was też tak swedzi blizna o cieciu??? ja nie moge nosic obcisłej bielizny, ani spodni, to chyba nie jest normalne?! jest na to jakas rada? ;) pytałam lekarza, ale nic mi nie odpowiedział
    mnie nic nie swędzi Na samym początku to i owszem, a teraz nawet nie wiem że bliznę mam.
    mama kubulki dziękuje za post.

Szczęśliwa mamuśka :) Avatar konniczynka

Mnie też już nie swędzi. Chyba Jeśli swędzi, to na tyle rzadko, że nie zwracam na to uwagi
    mama kubulki dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar anecznik

Możecie polecić jakiś suplement diety wspomagający odchudzanie?

Fan(ka) Avatar agast22

Najlepszy suplement to codzienne ćwiczenia:)

Fan(ka) Avatar anecznik

Cytat Napisał agast22 Zobacz post
    Najlepszy suplement to codzienne ćwiczenia:)

zna ktoś jeszcze jakiś??

Fan(ka) Avatar Kasiek1983

Anecznik - ruch, ruch i jeszcze raz ruch!!! nie wiem czy pracujesz, ale ja odkąd wróciłam do pracy to kilogramki pięknie lecą w dół!!! :)

Szczęśliwa mama Avatar zyrraffka

Cytat Napisał Kasiek1983 Zobacz post
    Anecznik - ruch, ruch i jeszcze raz ruch!!! nie wiem czy pracujesz, ale ja odkąd wróciłam do pracy to kilogramki pięknie lecą w dół!!! :)
    komu by się chciało, mnie nie można było namówić do sportów przy małym dziecku, o nie :))) 4 dni robiłam brzuszki i obżerałam się czekoladą, to było żałosne

anecznik- suplement diety- szklanka wody zamiast ciasteczek, czekoladek i batoników

Fan(ka) Avatar Kasiek1983

Cytat Napisał zyrraffka Zobacz post
    komu by się chciało, mnie nie można było namówić do sportów przy małym dziecku, o nie :))) 4 dni robiłam brzuszki i obżerałam się czekoladą, to było żałosne
    Ale sama chyba mówiłaś że jak poszłaś do pracy to szybko wróciła waga do przed porodu? zgadza się??? ja jestem leniwa, nie lubię ćwiczyć... brzuszki robiłam dwa tygodnie, ale brzuszki budują mięśnie, a oponki trzeba się w inny sposób pozbyć ;)

Szczęśliwa mama Avatar zyrraffka

Cytat Napisał Kasiek1983 Zobacz post
    Ale sama chyba mówiłaś że jak poszłaś do pracy to szybko wróciła waga do przed porodu? zgadza się??? ja jestem leniwa, nie lubię ćwiczyć... brzuszki robiłam dwa tygodnie, ale brzuszki budują mięśnie, a oponki trzeba się w inny sposób pozbyć ;)

tak ale na utratę wagi złożyło się więcej czynników, bieganina do żłobka, na spacery, nie miałam czasu na jedzenie, męża nie było więc nie gotowałam :)) oj oponki bez cwiczeń się nie zgubi za chiny, ja miałam dupkę małą, nogi jak patyki, a oponka niestety...

Zasady Postowania