Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 13. z 13
    Fan(ka) Avatar anecznik

Domyślnie Odp: Nasze wspomnienia

Wydaje mi się że drugie dziecko wzbudza nowe pokłady miłości, takie z istnienia których nie zdawałyśmy sobie sprawy ale o to trzeba zapytać dziewczyny które mają już przynajmniej dwójkę szkrabów

Mi się marzyła trójka ale na chwilę obecną zostanę raczej przy dwójce

Fan(ka) Avatar milusia21

dla mnie ciaża to był najgorszy chyba okres...zbyt dużo w niej przezyłam...ale chłopców pokochałam odkad zobaczyłam 2 kreski:)
    Na drugą9czyli 3 dziecko) za szybko na pewno sie nie zdecyduję..ale w przyszłości nie wykluczam...

Szczęśliwa mamuśka :) Avatar konniczynka

Ciąża to był świetny czas Nie miałam żadnych dolegliwości (tylko na początku zgagę) i uwielbiałam pokazywać się z brzuszkiem, a najbardziej lubiłam, gdy wszyscy mogli zobaczyć kopniaki Emilki wymierzane w mój brzuch Miałam świetną cerę, nie przetłuszczały mi się włosy, miałam dużo czasu na dłuuugie spacery, wypłatę na zwolnieniu miałam wyższą... Piękne czasy. Tylko styczeń był ciężki- przeszłam na zwolnienie, P. i wszyscy znajomi pracowali, nie wiedziałam, czym się zająć, nic mi się nie chciało... Ale po 2-3tyg. oswoiłam się z nową sytuacją i wrócił typowy dla mnie optymizm
    Tęsknię za ciążą, ale ponownie wciągnęłam się w pracę i coraz trudniej podjąć decyzję o kolejnym dziecku (najpierw myślałam o starankach we wrześniu, potem w grudniu, obecnie jest MOŻE w czerwcu). A po ostatniej wizycie mojej siostry z 3miesięczną córką przekonałam się, że jednak nie chcę całkiem małej różnicy wieku między dziećmi.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania