11. do 13. z 13
Temat: Nasze wspomnienia
-
9-07-2011, 19:27 #11
-
9-07-2011, 20:39 #12
Odp: Nasze wspomnienia
dla mnie ciaża to był najgorszy chyba okres...zbyt dużo w niej przezyłam...ale chłopców pokochałam odkad zobaczyłam 2 kreski:)
Na drugą9czyli 3 dziecko) za szybko na pewno sie nie zdecyduję..ale w przyszłości nie wykluczam...
-
9-07-2011, 23:24 #13
Odp: Nasze wspomnienia
Ciąża to był świetny czas
Nie miałam żadnych dolegliwości (tylko na początku zgagę) i uwielbiałam pokazywać się z brzuszkiem, a najbardziej lubiłam, gdy wszyscy mogli zobaczyć kopniaki Emilki wymierzane w mój brzuch
Miałam świetną cerę, nie przetłuszczały mi się włosy, miałam dużo czasu na dłuuugie spacery, wypłatę na zwolnieniu miałam wyższą...
Piękne czasy.
Tylko styczeń był ciężki- przeszłam na zwolnienie, P. i wszyscy znajomi pracowali, nie wiedziałam, czym się zająć, nic mi się nie chciało... Ale po 2-3tyg. oswoiłam się z nową sytuacją i wrócił typowy dla mnie optymizm 
Tęsknię za ciążą, ale ponownie wciągnęłam się w pracę i coraz trudniej podjąć decyzję o kolejnym dziecku (najpierw myślałam o starankach we wrześniu, potem w grudniu, obecnie jest MOŻE w czerwcu). A po ostatniej wizycie mojej siostry z 3miesięczną córką przekonałam się, że jednak nie chcę całkiem małej różnicy wieku między dziećmi.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

klaps nie swojemu dziecku?
Dzisiaj, 12:28 w Drugi i trzeci rok życia dziecka