Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 226
Drzewko podziękowań38Podziękowań

Temat: Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

Szczęśliwa mama Avatar zyrraffka

Domyślnie Odp: Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

Cytat Napisał cobra18 Zobacz post
    my robimy roczek nad morzem,bo akurat w mielnie bedziemy.bedzie tylko moj brat,mama,jej facet,ja,mariusz, i kuba ... tesciow nieeee :D:D:D

bez teściów- aLE SUPER

Fan(ka)

o fajny watek,

tez juz zaczelam planowac urodziny Kubusia. najgorsze jest to , ze mój szanowny małżonek wyjezdza sobie do Turcji na wycieczke jak beda urodziny Kuby i nie bedzie go prawie 2 tyg, wiec nie wiem jak to zorganizowac,

tak mi przykro, ze wtedy jedzie, ze az chce mi sie plakac

musze impreze urodzinowa podzielic przynajmniej na 4, oddzielnie zaprosic rodzine i oddzielnie znajomych, mamy sporo znajomych, ktorzy maja dzieci w podobnym wieku i czesto sie spotykamy, wiec mysle, zeby zrobic dodatkowo takie spotkanie z maluchami

zrobic impreze bez męża? ;( bo jak tylko wroci mamy chrzciny na ktorych jestem chrzestna, a potem wesele kolegi, wiec patrze ciagle w kalendarz i sie zastanawiam jak to rozergac, bo brakuje nam weekendów, zeby zrobic imprezy urodzinowe.

moglabym zorganizowac urodziny dla moich znajomych jak jego nie bedzie, ale... nie wiem czy czuje sie na silach wszytsko sama przygotowac, gril, tort itd troche bedzie przy tym pracy..... i nie wiem jak to zrobic eh help

cobra18
    Guest

Cytat Napisał mama kubulki Zobacz post
    o fajny watek,

tez juz zaczelam planowac urodziny Kubusia. najgorsze jest to , ze mój szanowny małżonek wyjezdza sobie do Turcji na wycieczke jak beda urodziny Kuby i nie bedzie go prawie 2 tyg, wiec nie wiem jak to zorganizowac,

tak mi przykro, ze wtedy jedzie, ze az chce mi sie plakac

musze impreze urodzinowa podzielic przynajmniej na 4, oddzielnie zaprosic rodzine i oddzielnie znajomych, mamy sporo znajomych, ktorzy maja dzieci w podobnym wieku i czesto sie spotykamy, wiec mysle, zeby zrobic dodatkowo takie spotkanie z maluchami

zrobic impreze bez męża? ;( bo jak tylko wroci mamy chrzciny na ktorych jestem chrzestna, a potem wesele kolegi, wiec patrze ciagle w kalendarz i sie zastanawiam jak to rozergac, bo brakuje nam weekendów, zeby zrobic imprezy urodzinowe.

moglabym zorganizowac urodziny dla moich znajomych jak jego nie bedzie, ale... nie wiem czy czuje sie na silach wszytsko sama przygotowac, gril, tort itd troche bedzie przy tym pracy..... i nie wiem jak to zrobic eh help
    hm,a jakby zrobic urodziny z mezem jak bedzie jeszcze z wami? pare dni przed urodzinami np

Fan(ka)

Cytat Napisał cobra18 Zobacz post
    hm,a jakby zrobic urodziny z mezem jak bedzie jeszcze z wami? pare dni przed urodzinami np
    dzieki cobra ;) tak, to jest super pomysl, juz tak myslalam, ze zrobimy 2 imprezy przed jego wyjazdem-dla jego rodziny i najblizszych znajomych, bedziemy musieli sie jakos z tym wyrobic, ale nie chcialabym pozostalych imprez robic sama bez niego, bo jak to odwleczemy to zrobi sie lipiec i juz glupio zapraszac kogos na urodziny z miesiecznym opoznieniem
    eh a w zasadzie to mam teraz wyrzuty sumienia, bo jestem straaaszna zołzą ;) tak bardzo nie chce, zeby wtedy wyjezdzal, ze ciagle go katuje i gadam, gadam, gadam.... np. ze przegapi pierwsze kroki dziecka jak wyjedzie i ze ja na jego miejscu bym nie pojechala itd okropna jestem, wiem ;/ a z drugiej strony on ma za darmo wycieczke, szkoda nie skorzystac... i tak wlasnie spęza mi to sen z powiek i bije sie z myslalami od kilku dni, kiedy dowiedzialam sie o wyjezdzie eh co za zycie.... w sumie to nie jest jakis wielki problem przeciez, ale jakos nie daje mi to spokoju, chyba tez troche jestem zazdrosna o ten wyjazd, tym bardziej ze on ciagle gdzies wyjezdza, bawi sie, spotyka z ludzmy, a ja od roku nie ruszylam sie dalej niz 100km od domu ;) myslicie pewnie ze jestem egoistka, ze tak mowie... pewnie jestem... eh

Fan(ka) Avatar anecznik

Ja bym zrobiła imprezkę bez męża, jego strata skoro woli wyjechać.
    Pomóc zawsze mogą znajomi wystarczy gdyby każdy coś przyniósł

Fan(ka) Avatar Kasiek1983

Ja myślę że powinnyśmy zrobić wspólne urodzinki dla naszych majowo-czerwcowo-lipcowych maluchów!!! :) jedziemy nad morze... ???

Fan(ka) Avatar Klementinka

Kasiek pewnie
    zapowiada sie niezly miesiac, od maja do lipca
    Kasiek1983 dziękuje za post.

Mama czerwcowa 2010 Avatar gosiagro

Sklep z akcesoriami imprezowymi, m.in na roczek
    narodziny roczek | Congee - art. dekoracyjne, wyposażenie imprez.

Aniołek[*] 30.07.2009

Szczęśliwa mama Avatar zyrraffka

Cytat Napisał Kasiek1983 Zobacz post
    Ja myślę że powinnyśmy zrobić wspólne urodzinki dla naszych majowo-czerwcowo-lipcowych maluchów!!! :) jedziemy nad morze... ???

to zapraszam do Dziwnowa:))

Fan(ka)

Cytat Napisał anecznik Zobacz post
    Ja bym zrobiła imprezkę bez męża, jego strata skoro woli wyjechać.
    Pomóc zawsze mogą znajomi wystarczy gdyby każdy coś przyniósł
    tak też uczynię ;) jego strata racja ;) dzieki

a wspolne urodziny to swietny pomysl, ja sie pisze! i sama bede miala okazje sie gdzies wreszcie kopsnac dalej od domu ;)

Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania