1. do 10. z 142
-
27-04-2010, 11:25 #1
-
27-04-2010, 11:28 #2
Odp: SMS-y i WIADOMOSCI - gorąca linia czerwcówek !!!!
ZDEC PRZEKAZALA:
Nasza ewus została wczoraj w szpialu. Odpisała mi na sms:
"Robili wczoraj ktg i wychodziły coraz większe skurcze.... podłączyli od razu pod kroplówki, zastrzyki i tabletki i trochę się uspokoiło...mam nadzieję że wytrzymamy chociaż do maja....zaraz znowu mam ktg bliźniacze bo coś z tętnem jednego jest nie tak..."

Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, jak tylko będę coś wiedzieć to będę was informować na bieżąco.
-
27-04-2010, 14:06 #3
Mam kolejne dwa SMS od EWUS:
" Nie dali rady wczoraj wykryć tętna dzieci...za bardzo uciekali, mają za jakiś czas znowu powtarzać... pisałam do M. że czas najwyższy ustalić wszystko.... napisałam, że jestem w szpitalu; zobaczymy czy przyjdzoe porozmawiać przed porodem..."
Kolejny:
"Niestety nie mogę dostawać kroplówek bo pękają mi żyły...:( zrobili badania; mam znowu anemię i bakterie w moczu...aj..."
Kolejny sms:
"narazie robią ciągle ktg i sprawdzają skurcze.... wczoraj już był stan gotowości bo były spore.... a teraz czas pokaże jak będzie bez kroplówek..."
-
27-04-2010, 15:02 #4
gniesha mi odpisała po smsie do niej o betę i czy coś się wyjaśniło:
"Hej Paulka. Odpoczywaj Kochana i postaraj się być spokojna-na pewno wszystko będzie dobrze i niedługo maleństwo będzie z Wami(to apropo mojej sytuacji)...Ja jestem w szpitalu.Beta niska ale nie spada, robią badania...Zobaczymy co z tego będzie.pozdrowionka dla wszystkich czerwcówek."
poprosiłam,żeby pisała co i jak dalej
-
28-04-2010, 13:46 #5
Napisałam do ewus SMS co tam u niej? I czy M się pojawił?
Odpisała:
"Nie było go.... przykro mi jest bardzo, ale dam sobie radę... nawet sms nie napisał... najważniejsze że skurczy już na ktg nie pisze...."
Także u ewus jest coraj lepiej jeżeli chodzi o skurcze i może chłopaczki jeszcze poczekają na odpowiedni moment:)
-
28-04-2010, 13:53 #6
-
28-04-2010, 14:28 #7
-
28-04-2010, 14:38 #8
-
28-04-2010, 15:13 #9
Ewus odpisała pierwsze tyczy się ktg, a drugie pytania dlaczego nie robią jej usg:
" Bo rano mi robiła, a ma w zleceniu że 1 dziennie... zapytam jutro jak nie będzie mojej prowadzącej czy zrobią... bo ona powiedziała że bliżej terminu...! wrrr"
-
28-04-2010, 20:40 #10
Ewus napisała:
" Nie wiem jak przterwamy noc.... jest coraz gorzej.... skurcze rosną, dostaję już chyba wszystko co możliwe żeby przetrzymać, wywalczyłam z ordynatorem na jutro usg"
Także u ewus nie najlepiej:( Na szczęście będzie miała w końcu zrobione to USG....

1Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

klaps nie swojemu dziecku?
Dzisiaj, 12:28 w Drugi i trzeci rok życia dziecka