21. do 30. z 142
-
19-05-2010, 16:49 #21
Odp: SMS-y i WIADOMOSCI - gorąca linia czerwcówek !!!!
wczoraj przekazałam Lencji wieści o pierwszej rozpakowanej czerwcówce i pytałam co u niej.
odpisała:
"Ito, dziękuję za wieści:)...Ciśnienie mam tragiczne, o wiele za wysokie i jak się nie obniży i nie ustabilizuje to mnie tu do porodu zatrzymają,po prostu załamka.Dodatkowo warunki bytowe są koszmarne więc z moim nastrojem kiepsko...Pozdrawiam:)"
więc niezaciekawie
-
19-05-2010, 16:53 #22
kolejny sms od Lencji też z wczoraj ale dopiero dziś go odczytałam bo było późno
:
"pocieszam się, że do terminu zostało mi 4tygodnie a nie np 4miesiące:) zwiedzałam wczoraj porodówkę wrażenia mam ok aczkolwiek wszelakie bajeranckie opcje typu koło porodowe, wanna do porodu, czy łóżko z możliwością zmiany pozycji to pewna utopia bo pewnie i tak w finale wylądujemy w pozycji leżącej z przypiętymi nogami...Ale cóż:) śpij dobrze i smacznie:)"
-
19-05-2010, 16:58 #23
napisałam Lencji dzisiaj że już 3 rozpakowane, pozdrowiłam od nas wszystkich i zapytałam czy naprawdę za każdym razem przypinają nogi

:
"No to się czerwcówki rozpakowują:)super:)ja tu próbuje znajdować siły aby się nie załamać ale jest mi ciężko...Co do pozycji porodu to ja mogę tylko bazować na tym co usłyszę a jak będzie przekonamy się same oby jak najszybciej...Pozdrowienia dla Ciebie i całego BB:)"
-
19-05-2010, 17:52 #24
Napisalam do Anecznik co tam u niej i wogole :
Czuje sie dobrze i w kazdej chwili mogłabym wyjsc, lekarze jednak walczą z moim cisnieniem i mam wrazenie,ze bez dziecka na rekach to mnie nie wypuszcza.Mam nadzieje,ze syn nie karze czekac na siebie do terminu tj.7 lub jeszcze dłuzej :) . Pozdrowienia dla dziewczyn :)
-
21-05-2010, 14:10 #25:)
Wieści od ita85:
"Oj nie mam siły wejść nawet na BB. Praktycznie dwie noce nie przespałam, mam skurcze, które w nocy się nasilają. Do tego odchodzi mi czop, wymiotuję i mam biegunkę
bardzo słaba jestem! Myślałam, że to już bo cały czas skurcze co 5-10 min i dziś pojechałam do szpitala, zrobili mi ktg, to jeszcze nie poród, to bolesne skurcze przepowiadające
straszne, w takim razie nie wyobrażam sobie porodu. Ale w każdej chwili mogę urodzić, nawet dziś tak mi powiedzieli. Pozdrawiam
"
i część kolejnego:
"Pozdrów wszystkie czerwcówki :) Mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy i urodzę"
Ostatnio edytowane przez Lencja : 21-05-2010 - 14:14
-
22-05-2010, 18:27 #26
-
22-05-2010, 22:13 #27Entuzjast(k)a
Sms od Ity85
Dzis urodziłam Tymonka przez cc, waży 3510g ma 52 cm jest słodki
3 dni skurczy, 3 nieprzespane noce i niestety cc. Małego karmiłam juz 2 razy, jest boski
w związku z tym że Lencja jest w tym samym szpitalu odwiedziła mnie
. Pozdrowienia dla Was.
-
23-05-2010, 20:57 #28
-
24-05-2010, 16:16 #29
SMS od pati1159:
" MAXYMILIAN JAN URODZIŁ SIĘ DZIŚ O GODZINIE 10.34 PRZEZ CESARSKIE CIĘCIE, WEDŁUG LEKARZY 38 TYDZIEŃ + 4 DNI, Z WAGĄ 3790, NIESTETY GO NIE ZMIERZYLI. O 2:30 ODESZŁY MI WODY. NIESTETY OKAZAŁO SIĘ ŻE MA PRZEPUKLINĘ I DZIŚ DOWIEM SIĘ KIEDY OPERACJA, BUZIAKI I POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAM TYCH ROZPAKOWANYCH, 2W1 I 3W1"
Jak będę coś więcej wiedziała to szybciutko wam napiszę.
-
25-05-2010, 09:32 #30

1Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

klaps nie swojemu dziecku?
Dzisiaj, 12:28 w Drugi i trzeci rok życia dziecka