34 871. do 34 876. z 34876
Temat: Czerwiec 2011
-
Dzisiaj, 11:49 #34871
Odp: Czerwiec 2011
larvunia - na oferii nie trzeba placic :) jak cos
martadelka - oj tak idzie od wrzesnia
od licpa bede miec nianie polecona od pauli a potem siuu do złoba bo zwariuje z tym świrem biergajacym pod nogami .. ostatnio rozmawialam z klientem ide i poslizgnelam sie na samochodziku.... az sie w jezyk ugryzlam zeby nie przeklnac.. 
mój potwór padł mi na kolanach i śpi pod stołem
a ja biore sie do pracy bo mam tyłu cholera
-
Dzisiaj, 12:37 #34872
-
Dzisiaj, 13:02 #34873
no skonczy mu sie wsciekania po domu
ciesze sie .. mam tylko nadzieje ze da sobie dobrze rade.. w koncu to juz nie jest dzidzius i musi sie uczyc powoli samodzielnosci...
jeszcze 3 lata.. zaloze mu konto w banku i niech idzie na studia a co !
a propo dorosłosci.. to ja nawet nie myslalam ze tak szybko to przychodzi :( w dniu 18 urodzin tata zalozyl mi konto w banku załadował konto.. rok pozniej w maju zdalam mature a w czerwcu sie juz wyprowadziłam z domu.... oj ale smutno mi było
tak jakos czulam ze juz nie jestem dzieckiem i w ogole ah.. mlodosc..
tak samo planujemy z mlodym... 18-stka, konto, matura a potem rura w długa na studia... to nic ze my bedziemy w krakowie i tak nie bedzie mogl z nami mieszkac
-
Dzisiaj, 13:25 #34874
Traschka - ale masz głowe na karku
Nie wiedziałam, że dziecko musi co 6 miesięcy skrzypce zmieniać. 
Martadelka - po długich poszukiwaniach polecane przez pediatrę Młodej Aurelka - Buty przyjazne dla stóp Twojeog dziecka, mają punkt w Wawie, w weekend podjadę z Młoda na pomiar - no i sprawdzi się to co kiedyś mówiłam, pierwsza wizyta w centrum handlowym związana z kupnem butów
, tylko 2 - 3 tygodnie czekać będziemy....
-
Dzisiaj, 13:30 #34875
moze teraz uda mi sie dokonczyc moja mysl...
ironia niestety my ludziska jestesmy strasznymi marudami i kochamy biadolic, uzalac sie nad soba i jak z kims o tym rozmawiamy to oczekujemy wspolczucia. wiec twoje slowa ( choc zajebisssscie prawdziwe i jaknajbardziej uwazm pomoce)wiekosc odbiera jako "brutalne", wiem to sama po sobie bo ten chwyt zastosowala kiedys na mnie psycholozka, nie odzywalam sie do niej przez miesiac
my ludzie nie lubimy prawdy, a juz na pewno nie wtedy jak ktos nam kazde przestac marudzic.....dlatego polecam ksiazke o ktorej pisalam. prawda jest taka ze jak chcemy cos osiagnac musimy po prostu wstac z tylka i zaczac cos robic, nic samo nie rpzyjdzie choc pewne rzeczy nie sa łatwe, ja dopiero do tego doroslam. w domu mialam takie wzoce a nie inne, ty bylas wychowywana inaczej wiec dla ciebie pewne rzeczy to oczywisctosc. i wiem, ze jak czlowiek czegos chce to na glwoie stanie a to osiagnie, jak zaczynalam studia anglistyczne wszytsko bylo przeciko mnie, jak kon sie zaparlam i skoczylam. czesto zstanawiam czemu mojej siotrze sie nie uklada, co nowy chlopa to kolejna porazka, z praca jej nie wychodzi a jest super dziewczyna i wlasnie mnie olsnilo....ona po prostu nie wie czego chce od zycia i to jest jej problem
-
Dzisiaj, 13:43 #34876
Hej Babeczki!

Trochę mi już lepiej
Larvuniu, ja Cię popieram. Wolałabym zostać z dzieckiem w domu, niż poświęcić się pracy kosztem dziecka. Nawet, jeśli trochę by zostawało grosza. Uważam, że każdy ma prawo wyboru. Szkoda tylko, że nie każdego stać na wybór. Naprawdę, ja od września wracam na pół etatu, a i tak spędza mi to sen z powiek... Tzn. może nie spędza, ale koszmary mi się pracowe śnią
Co do cycolenia - znów zależy od człowieka i każda mama ma swoje zdanie. Ja się bardzo cieszyłam i odetchnęłam z ulgą, kiedy Ediś sam odstawił cyca mając 7,5 miesiąca. A kiedy o tym mówiłam, zdarzyło mi się widzieć zgorszone spojrzenia... Taaaka zła i wyrodna matka ze mnie
Trasiu, jedz, jeśli organizm się domaga!
Marta, książkę, o której piszesz, podarowałam siostrze na urodziny
I chyba choć trochę podziałało 
Forever, u nas nocnik stał już dosyć długo, tylko nam nie chciało się brać za naukę
Ale w końcu stwierdziliśmy, że trzeba się za to brać 
Ironia, super, że tak się ze żłobkiem udało!
Pozdrawiam Was wszystkie, również te, którym bezpośrednio nie odpisałam

15072Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

), bo jej pół dnia nie widzę, a u Ciebie to inna sytuacja.

Facebook

klaps nie swojemu dziecku?
Dzisiaj, 12:28 w Drugi i trzeci rok życia dziecka