43 801. do 43 805. z 43805
-
5-12-2011, 21:55 #43801
Odp: Grudzień 2007 - wątek główny!!!
Sylwia
u mnie już 5kg na plusie, brzuszek zaczyna być widocznie ciążowy
a Jula wie od samego początku. Najpierw miał być Wojtuś ale od ostatniego usg gada że będzie miała Antosię
jak się okazało że chyba Wojtusiowi coś nie rośnie...
A ruchów takich dokładnych jeszcze nie czuję tylko takie rozciąganie... myślę że to kwestia dni bo z Julą w 17tc poczułam pierwsze ruchy.
A gary pewnie wkrótce zaczną się przygotowywać do produkcji mleka...
dziś jak się mocniej dotknęłam to już coś zaczyna się pojawiać..
w pierwszej ciąży wkładki laktacyjne około 20tyg musiałam nabyć... 
Viki oby to były złe dobrego początki
u nas nawet temp nie było. Po prostu rano wstała wysypana i tyle... 
-
6-12-2011, 05:00 #43802
Oooj Viki, no to masakra z tymi chorobskami u Was... Jak nie urok to sraczka jak to moja mama mawia, a jeszcze sama sie z tym wszystkim borykasz... Mam nadzieje ze jak najszybciej Pablo wydobrzeje i ze szybko nadciagnie jakas pomoc

Mi Kaya w ostatni piatek kilka razy z rana pawika puscila i potem bylo ok, a tak poza tym to odpukac malo choruje, a mnie wlasnie te chorobska to niesamowicie przerazaja, zwlaszcza jak maluszek w domu...
Sylwia, no wlasnie Kaya widac ze kocha malego, bo nawet jak czasem o jakas zabawke jest zazdrosna, to ona ma co najwyzej pretensje do nas, nigdy do brata;) Jeszcze sie nie zdarzylo zeby cos zlego na niego powiedziala, czy nie daj boze zrobila, z czego sie strasznie ciesze, bo bardzo sie balam tej zazdrosci
.... Mam nadzieje ze to sie nie zmieni:)
Paula, Elcia, Wy faktycznie mozecie jednoczesnie na porodowkach wyladowac:) Fajnie tak ponownie razem z brzuszkami smigac:) I powiem Wam ze super jest miec drugiego malucha:D
-
11-12-2011, 19:20 #43803
Hej!!!
Viki, jak Pawełek? U nas też w rodzinie ospa, chrześniak D. Będę musiała ich unikać w święta bo mimo że miała ospę to raczej średnio bezpieczny kontakt...
Pryzy... hehe wszystko możliwe :-P Nie wiem jak Elcia ale ja to się szykuję na początek maja nie jak mi zaplanowano na połowę. Będę naturalnie przyspieszała
Z Julcią się udało o 9 dni
-
19-01-2012, 15:20 #43804
dziewczyny zerknijcie proszę tutaj:
Posyłać do szkoły czy nie?
bo ja się motam cały czas

-
6-02-2012, 09:56 #43805
dzień dobry
u Was też tak zimno.....brrr...
ferie sie nam skończyły-ale i tak młodego wstrzymałam w domu...J dziś poszedł do przedszkola rano a tam 14* i ośmioro dzieciaczków w grupie łączonej....stwierdziliśmy że go nie posyłamy....niech siedzi w domu.
Łobuzują już od rana...także mam wesoło.
a co u Was???
Katka-ja to się motam...bo nei wiem...chcę Kubę raczej wstrzymać z tą zerówką...najwyżej będzie rok w domu siedział...bo teraz go ze starszaków już wypiszą i te dzieci takie zawieszone....miała niby powstać taka zerówka przedszkolna...ale nie wiadomo czy wójt sie zgodzi bo potrzebna byłaby sala...i 2 dodatkowe stanowiska pracy,przynajmniej.Ostatnio edytowane przez kasiamaj : 6-02-2012 - 09:59