Strona 4381 z 4381 PierwszyPierwszy ... 4361 4371 4376 4380 4381
43 801. do 43 805. z 43805
Drzewko podziękowań39Podziękowań

Temat: Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grudzień '07 Avatar Paula21

Domyślnie Odp: Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia u mnie już 5kg na plusie, brzuszek zaczyna być widocznie ciążowy a Jula wie od samego początku. Najpierw miał być Wojtuś ale od ostatniego usg gada że będzie miała Antosię jak się okazało że chyba Wojtusiowi coś nie rośnie... A ruchów takich dokładnych jeszcze nie czuję tylko takie rozciąganie... myślę że to kwestia dni bo z Julą w 17tc poczułam pierwsze ruchy.
    A gary pewnie wkrótce zaczną się przygotowywać do produkcji mleka... dziś jak się mocniej dotknęłam to już coś zaczyna się pojawiać.. w pierwszej ciąży wkładki laktacyjne około 20tyg musiałam nabyć...

Viki oby to były złe dobrego początki u nas nawet temp nie było. Po prostu rano wstała wysypana i tyle...

Mama Kayi i Maxia Avatar pryzybela

Oooj Viki, no to masakra z tymi chorobskami u Was... Jak nie urok to sraczka jak to moja mama mawia, a jeszcze sama sie z tym wszystkim borykasz... Mam nadzieje ze jak najszybciej Pablo wydobrzeje i ze szybko nadciagnie jakas pomoc
    Mi Kaya w ostatni piatek kilka razy z rana pawika puscila i potem bylo ok, a tak poza tym to odpukac malo choruje, a mnie wlasnie te chorobska to niesamowicie przerazaja, zwlaszcza jak maluszek w domu...

Sylwia, no wlasnie Kaya widac ze kocha malego, bo nawet jak czasem o jakas zabawke jest zazdrosna, to ona ma co najwyzej pretensje do nas, nigdy do brata;) Jeszcze sie nie zdarzylo zeby cos zlego na niego powiedziala, czy nie daj boze zrobila, z czego sie strasznie ciesze, bo bardzo sie balam tej zazdrosci.... Mam nadzieje ze to sie nie zmieni:)

Paula, Elcia, Wy faktycznie mozecie jednoczesnie na porodowkach wyladowac:) Fajnie tak ponownie razem z brzuszkami smigac:) I powiem Wam ze super jest miec drugiego malucha:D

Grudzień '07 Avatar Paula21

Hej!!!

Viki, jak Pawełek? U nas też w rodzinie ospa, chrześniak D. Będę musiała ich unikać w święta bo mimo że miała ospę to raczej średnio bezpieczny kontakt...

Pryzy... hehe wszystko możliwe :-P Nie wiem jak Elcia ale ja to się szykuję na początek maja nie jak mi zaplanowano na połowę. Będę naturalnie przyspieszała Z Julcią się udało o 9 dni

BULDOŻER-mama Avatar kata-woj

dziewczyny zerknijcie proszę tutaj:
    Posyłać do szkoły czy nie?
    bo ja się motam cały czas

mama 2007/2010 Avatar kasiamaj

dzień dobry

u Was też tak zimno.....brrr...

ferie sie nam skończyły-ale i tak młodego wstrzymałam w domu...J dziś poszedł do przedszkola rano a tam 14* i ośmioro dzieciaczków w grupie łączonej....stwierdziliśmy że go nie posyłamy....niech siedzi w domu.
    Łobuzują już od rana...także mam wesoło.

a co u Was???

Katka-ja to się motam...bo nei wiem...chcę Kubę raczej wstrzymać z tą zerówką...najwyżej będzie rok w domu siedział...bo teraz go ze starszaków już wypiszą i te dzieci takie zawieszone....miała niby powstać taka zerówka przedszkolna...ale nie wiadomo czy wójt sie zgodzi bo potrzebna byłaby sala...i 2 dodatkowe stanowiska pracy,przynajmniej.
    Ostatnio edytowane przez kasiamaj : 6-02-2012 - 09:59