Strona 137 z 5941 PierwszyPierwszy ... 117 127 132 136 137 138 142 147 157 ... OstatniOstatni
1 361. do 1 370. z 59403
Drzewko podziękowań1021Podziękowań

Temat: Grudniowe mamusie 2008

Początkująca(y) Avatar Nebula

Domyślnie Odp: Grudniowe mamusie 2008

Zaczynam mieć wrażenie, że moja rola społeczna ograniczyła się do inkubatora dla dziecka. Co się z kimś spotkam, to od razu: a jak się czujesz? a jak mały? a kopie? a to, a tamto? :/
    Idę dziś do kina się zrelaksować.

Fan(ka) Avatar fasolkamaria

Super galeria marzycielko, z tego co widać ślicznie CI rośnie twoja córcia, mam nadzieję, że urodzisz z nami w grudniu :) Bo widzę, że nawet listopad Ci przepowiadają. A ile już przytyłaś, bo ja mam połowę mniejszy brzuszek i przytyłąm 2,5 kg, nie wiem od czego to zależy. Pozdrowienia

Mama Oliwki'08 Avatar marzycielka
    Wpisów do bloga
    10

Cytat Napisał fasolkamaria Zobacz post
    Super galeria marzycielko, z tego co widać ślicznie CI rośnie twoja córcia, mam nadzieję, że urodzisz z nami w grudniu :) Bo widzę, że nawet listopad Ci przepowiadają. A ile już przytyłaś, bo ja mam połowę mniejszy brzuszek i przytyłąm 2,5 kg, nie wiem od czego to zależy. Pozdrowienia
    Ja niestety nie liczyłam dokładnie ale troszkę za dużo
    Lekarz stwierdził , że mogłabym tyle ile ważę ważyć w połowie ciązy czyli za 3 tyg...
    No ale cóz moja mama tez była gruba
    Damy radę.Równiez czuję , że w listopadzie urodzę - Nikolcię.

Szczęśliwa żona i mamusia Avatar ANIA2608

A ja nie mam nawet połowy Twojego brzuszka Marzycielko,a mam na + cały czas te 7 kg.Bo od dwóch miesięcy waga stoi w miejscu.

Mama Alanka :-) Avatar edee24

Cytat Napisał Nebula Zobacz post
    Zaczynam mieć wrażenie, że moja rola społeczna ograniczyła się do inkubatora dla dziecka. Co się z kimś spotkam, to od razu: a jak się czujesz? a jak mały? a kopie? a to, a tamto? :/
    Idę dziś do kina się zrelaksować.
    Te typy chyba już tak mają, u mnie jest dokładnie tak samo, i powiem szczerze, że czasami jestem tak tym zirytowana, że szkoda słów. Zachowują się tak jak bym była pierwszą ciężarną na ziemi, a ciąża to jakaś choroba , zresztą my teraz narzekamy, że ciągle pytają praktycznie o jedno i to samo, a zostało nam jeszcze pół roku zadawania pytań tego typu

wdrożona

marzycielko śliczna galeria
    a jeśli chodzi o płytki to faktycznie allegro,albo EMPIK

Mama Alanka :-) Avatar edee24

Cześć dziewczyny, dosyć długo się nie odzywałam, bo jakoś szybko wszystko i wszyscy mnie denerwowali ( choć raczej z byle powodu), ale byłam i jestem ciągle na bieżąco z Waszymi postami A dziś postanowiłam napisać, bo chciałam się pochwalić, że wczoraj zakupiłam nowy większy (rodzinny) samochód (renault scenic) specjalnie z myślą o fasolce i możliwością zmieszczenia całego wózka w bagażniku. A tak poza tym to mam prośbę, żebyście trzymały dziś kciuki za mojego bobaska, bo idziemy z narzeczonym o 21 na usg (prywatnie- dzwonili z gabinetu, ze lekarka będzie dziś pózno), no i mam ogromną nadzieję, że i tym razem ja będę mogła napisać, czy będzie dziewczynka czy chłopczyk

Mama Oliwki'08 Avatar marzycielka
    Wpisów do bloga
    10

Cytat Napisał edee24 Zobacz post
    Cześć dziewczyny, dosyć długo się nie odzywałam, bo jakoś szybko wszystko i wszyscy mnie denerwowali ( choć raczej z byle powodu), ale byłam i jestem ciągle na bieżąco z Waszymi postami A dziś postanowiłam napisać, bo chciałam się pochwalić, że wczoraj zakupiłam nowy większy (rodzinny) samochód (renault scenic) specjalnie z myślą o fasolce i możliwością zmieszczenia całego wózka w bagażniku. A tak poza tym to mam prośbę, żebyście trzymały dziś kciuki za mojego bobaska, bo idziemy z narzeczonym o 21 na usg (prywatnie- dzwonili z gabinetu, ze lekarka będzie dziś pózno), no i mam ogromną nadzieję, że i tym razem ja będę mogła napisać, czy będzie dziewczynka czy chłopczyk
    Gratuluję nowego samochodu. My także nabywamy większy czyli Renault Espace dlatego , że mamy również 2 bardzo duże psy
    Trzymam kciuki za wizytę u lekarza i mam nadzieję , że juz poznasz płeć dzidzi

mama Igorka :D

edee24 super, że sprawiliście sobie nowe autko. Będę trzymała kciuki, żebyście poznali płeć. Ale zaraz napisz co tam widzieliście ciekawego.

Czy wy też jesteście rozdrażnione?

www.iggy.com.pl ZAPRASZAMY

MAMA PO RAZ PIATY:) Avatar aga_irlandia
    Wpisów do bloga
    4

czesc dziewczyny...chcialam was tylko pozdrowic i zobaczyc jak sie czujecie...wiem ze juz do was nie naleze...ale ...jeszcze niedawno mialam tutaj miejsce...szkoda....pozdrawiam was dziewuszki i zycze wszystkiego dobrego u mnie wlasnie dzis jest tydzien od zabiegu