Strona 172 z 6004 PierwszyPierwszy ... 152 162 167 171 172 173 177 182 192 ... OstatniOstatni
1 711. do 1 720. z 60037
Drzewko podziękowań1142Podziękowań

Temat: Grudniowe mamusie 2008

Entuzjast(k)a Avatar okruszek1
    SkÄ…d
    Ciechanów

Domyślnie Odp: Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczyny
    Ja mam dzis fanastyczny dzień...chociaz na poczatku pokłóciłam się z moim kochanym mężulkiem...ale teraz jest cudnie
    Planujemy własnie urlop na 12-17 sierpień jedziemy do Szczawnicyjuz nie moge sie doczekać

Entuzjast(k)a Avatar okruszek1
    SkÄ…d
    Ciechanów

A i jeszce dziś na 14 mam wizyte u lekarza...ciekawe co powie, i czy znowu zapisze mnie na usg mam straszną ochotę zobaczyć moje maleństwo trzymajcie kciuki żeby było dobrze
    Jeśli chodzi o wizyty u lekarza to ja równiez chodzę prywatnie i płacę tylko 50 zł, a usg lekareczka robi mi w szpitalu za darmo więc jest naprawdę niedrogo, wszytskie recepty mam za darmo i w każdej chwili moge do niej dzwonićjestem z niej bardzo zadowolona...
    A nasz okruszek też w nocy sie wiercił, świetne uczucie, jakby mi się piłka w brzuszku turlała z jednej strony na drugą, ale czasem zasunie takiego kopniaka, ze juz brzuszek się odgina
    Buziaki dla Was i miłego popołudnia

Fan(ka) Avatar zozakoza
    SkÄ…d
    lędziny

Witam dziewczynki!!! Ja też chodze prywatnie, płace 80 zł ale usg mam zawsze i za recepty też nie płacę, tylko jak mószę zrobić jakieś badania to wtedy trzeba zapłacić, ale jestem zadowolona bo regularnie co trzy tygodnie widzę i słyszę moje maleństwo, jestem bardziej spokojna .ja dziś też nie bardzo się czuję mam,bardzo twardy brzuszek, aż mnie boli, do tego dziwnie maleństwo się wypina (nie kopie) poprostu się wypina. Ja mieszkam w domu typu "fiński" to taki drewniany dom, jest tu strasznie gorąco czasami 38 stopni więc troszkę mi to utrudnia życie, mam nadzieję że jakoś to przetrzymam, pozdrawiam pa pa

Szczęśliwa żona i mamusia Avatar ANIA2608

Marzycielko moja kuzynka też miała mieć dziewczynkę.Mówili tak do ostatniej chwili.I też miała być Nikola.Siedziałam w domku,a moja mama wchodzi do pokoju i mówi z grobową miną-nie będzie Nikolki...Ja oczywiście od razu łzy w oczach...Pytam dla czego?A mam na to-bo urodził sie Mateusz

Mama Oliwki'08 Avatar marzycielka
    SkÄ…d
    Piaseczno
    Wpisów do bloga
    10

Cytat Napisał ANIA2608 Zobacz post
    Marzycielko moja kuzynka też miała mieć dziewczynkę.Mówili tak do ostatniej chwili.I też miała być Nikola.Siedziałam w domku,a moja mama wchodzi do pokoju i mówi z grobową miną-nie będzie Nikolki...Ja oczywiście od razu łzy w oczach...Pytam dla czego?A mam na to-bo urodził sie Mateusz
    a to dobre. Ale ja jednak czuję , że to Nikolcia będzie.

mama Bartka Avatar agawar
    SkÄ…d
    Poznań

Nie wazne co bedzie, tylko wiesz, nie nastawiaj się tak bo to różnie bywa.Moze powie Ci tak jak mojej kolezance, ktora miała miec dziewczynke. "Ooooo widzę jajeczka" i zonk

DziÅ› mam ochote na czerwone porzeczki z cukrem, mniam

mamusia dwóch łobuzic Avatar kokusia31
    SkÄ…d
    okolice Mińska Mazowieckiego

Słuchajcie dziewczyny,Maybelline na swojej stronie ma konkurs - trzeba zebrać
    10 dziewczyn, które się zarejestrują, coś popisać na ich forum i się
    dostanie zestaw kosmetyków i próbek.
    Sama rejestracja w ich serwisie nic nie kosztuje.
    Czy mogę którąś z Was wpisać na listę - dostaniecie e-mail z
    zaproszeniem.

Fan(ka) Avatar justyna

a ja dziś mam nerwa okrutnego ! jeszcze do gina pojechałam a tam w 3 i troche bab na pięcie sie obróciłam i tyle mnie widzieli ! poza tym cała rodzina mnie do szału doprowadza i mam wrażenie że robią to z premedytacją ....... moge sie rozpłakać tutaj ???

moze wieczorkiem popisze z większym entuzjazmem !

mama Igorka :D

Witajcie dziewczyny. Też znam przypadek pomyłki w ocenie płci. Miał być chłopczyk a urodziła się dziewczynka.
    Ja nadal nie znam płci i nawet nie mam przeczuć. Ale najważniejsze, że pojawiły się wiśnie bo zamierzam się nimi dzisiaj najeść do oporu.
    ​
    www.iggy.com.pl ZAPRASZAMY

Åšpij maluszku [*][*][*] 15.03.2012 (11 tc)

mama Bartka Avatar agawar
    SkÄ…d
    Poznań

ooo wisnie, mniam. Ja dzis zjadłam porzeczki, a jutro rzuce sie tez na wisienki, a co tam!!!!

Podobne wÄ…tki

1. mamusie grudniowe:)
    By Marthusia in forum Dzieci urodzone w grudniu 2006
    Odpowiedzi: 38809
    Ostatni Post / Autor: 19-05-2012, 15:39
  2. Styczniowe Mamusie 2008
    By aOLA in forum Dzieci urodzone w styczniu 2008
    Odpowiedzi: 31702
    Ostatni Post / Autor: 14-05-2012, 12:19

Zasady Postowania