Strona 5941 z 6004 PierwszyPierwszy ... 5921 5931 5936 5940 5941 5942 5946 5951 5961 ... OstatniOstatni
59 401. do 59 410. z 60037
Drzewko podziękowań1142Podziękowań

Temat: Grudniowe mamusie 2008

Mami :) Avatar Agacia82

Domyślnie Odp: Grudniowe mamusie 2008

Hej

Od samego rana pada śnieg u nas , więc szaleństwo na śniegu już było, potem Mati do przedszkola, a ja na zakupki. Teraz ciepła herbatka i odpoczynek.

Ja mam na obiad dzisiaj biały barszcz mniam

Fan(ka) Avatar tygrysek82
    Wpisów do bloga
    1

Oj Agaciu u nas troszkę pruszyło rano i na tym koniec;/
    A Ty nie w pracy? wagary!!

Mama Juleczki

I ja się przywitam już z domu, po pracy...czekam na Julcię rodzice mają mi ja przywieźć

Agacia zdróweczka dla mężowego a jak Mati i jego chodzenie do przedszkola???

Ania zdroweczka

Zanplo udanego wieczorku

i wszystkim smacznej pizyy
    zanplo dziękuje za post.

Cytat Napisał tygrysek82 Zobacz post
    Oj Agaciu u nas troszkę pruszyło rano i na tym koniec;/
    A Ty nie w pracy? wagary!!
    No wagary od wtorku , achhhh jak fajnie... ale w poniedziałek już do pracy.

Cytat Napisał Madzienka Zobacz post
    I ja się przywitam już z domu, po pracy...czekam na Julcię rodzice mają mi ja przywieźć

Agacia zdróweczka dla mężowego a jak Mati i jego chodzenie do przedszkola???
    No nawet fajnie, już nie płacze i chodzi bez problemu... zobaczymy jak długo.

Witam się z kawką i ciasteczkami

Dzisiaj Mati ma w przedszkolu bal przebierańców. Będzie przebrany za dalmatyńczyka

A gdzie nasza ciężarna ?

Nawet sobie nie wyobrażacie jak się nie mogę doczekać kiedy Zapominajka powiadomi męża o tym fakcie

mama Igorka :D

Agacia poczekać musicie do wtorku, albo i środy. Bo powiem mu w walentynki wieczorem

www.iggy.com.pl ZAPRASZAMY

Śpij maluszku [*][*][*] 15.03.2012 (11 tc)

mama Majusi Avatar zanplo

Myszqo bylismy na "W ciemności" Jak dla mnie film piękny, tragiczny i poruszający i świetnie zagrany. Dla dorosłych, zarówno śmierć, zabijanie jak i sceny erotyczne. Kilka dzieci wyglądających jak z młodszych klas z podstawówki na sali troche mnie zdziwiło.
    Obejrzałam i nawet nie poczułam upływającego czasu. Rozgłos ten film ma, ale moim zdaniem zasługuje na to.
    Agacia zazdroszcze takiego wolnego .
    Miłego weekendu !

Fan(ka) Avatar Myszqa

Cytat Napisał zanplo Zobacz post
    Myszqo bylismy na "W ciemności" Jak dla mnie film piękny, tragiczny i poruszający i świetnie zagrany. Dla dorosłych, zarówno śmierć, zabijanie jak i sceny erotyczne. Kilka dzieci wyglądających jak z młodszych klas z podstawówki na sali troche mnie zdziwiło.
    Obejrzałam i nawet nie poczułam upływającego czasu. Rozgłos ten film ma, ale moim zdaniem zasługuje na to.
    Agacia zazdroszcze takiego wolnego .
    Miłego weekendu !
    Mój M. też na tym był. I też był poruszony, nawet miał taką refleksję, że najgorsze jest to, że film jest oparty na faktach, że to nie żadna fikcja literacka. A jednocześnie stwierdził, że pewnie nie dostanie oskara, bo jest za trudny i za mało efekciarski jak na Hollywood.

A tak z innej beczki - ubieram się dziś rano, do sypialni wchodzi Janosik, ja siedzę w samych majtkach na co mój syn - ooooo cycusie i w śmiech. Przed momentem stoję przy zlewie a moje dziecię zaczyna mnie klepać po tyłku i mówi- jaka fajna pupcia, przytulaj mnie moja pupciu - i wyciąga ręcę, żebym go podniosła. No padłam a wszystko to "zasługa" mojego szwagra który ostatnio oglądał film z Jaśkiem i Mikołajem i takie komentarze miał -zobaczcie chłopaki jakie fajne cycki albo ooo jaka pupcia itp. I się dziecko dokształciło

kiedy się dziwić przestanę będzie po mnie...
    http://abimopectore.blog.pl/

mama Igorka :D

Mój od jakiegoś czasu, w dość nieoczekiwanych momentach krzyczy:
    -Mamo, kocham twoje cycki!!!

www.iggy.com.pl ZAPRASZAMY

Śpij maluszku [*][*][*] 15.03.2012 (11 tc)

Fan(ka) Avatar anoli84

Cytat Napisał Myszqa Zobacz post
    Mój M. też na tym był. I też był poruszony, nawet miał taką refleksję, że najgorsze jest to, że film jest oparty na faktach, że to nie żadna fikcja literacka. A jednocześnie stwierdził, że pewnie nie dostanie oskara, bo jest za trudny i za mało efekciarski jak na Hollywood.

A tak z innej beczki - ubieram się dziś rano, do sypialni wchodzi Janosik, ja siedzę w samych majtkach na co mój syn - ooooo cycusie i w śmiech. Przed momentem stoję przy zlewie a moje dziecię zaczyna mnie klepać po tyłku i mówi- jaka fajna pupcia, przytulaj mnie moja pupciu - i wyciąga ręcę, żebym go podniosła. No padłam a wszystko to "zasługa" mojego szwagra który ostatnio oglądał film z Jaśkiem i Mikołajem i takie komentarze miał -zobaczcie chłopaki jakie fajne cycki albo ooo jaka pupcia itp. I się dziecko dokształciło
    Cytat Napisał Zapominajka Zobacz post
    Mój od jakiegoś czasu, w dość nieoczekiwanych momentach krzyczy:
    -Mamo, kocham twoje cycki!!!

.

Przypomniało mi sie jak Hania chwyciła mojego między nogami i zaczeła sie smiac, a mój w szoku i nie bardzo mial jak sie bronic bo mial na rękach Zuzie jeszcze wtedy parotygodniową. Komiczny to był widok