11. do 20. z 2572
Temat: Zdrowie i uroda
-
12-07-2008, 20:16 #11
-
12-07-2008, 20:54 #12
-
12-07-2008, 21:05 #13
Odp: Zdrowie i uroda
U mnie podobnie z brodawkami - powiększone owszem, ale w dotyku takie jak przed ciążą.
Co do "temperatury" piersi, to ja też miewam takie uczucie gorąca. Ale myślę, że to hormonki i że wszystko w normie. A jeśli chodzi o rozmiar piersi... Ach, gdyby chciały takie zostać na zawsze...
-
12-07-2008, 21:47 #14
U mnie piersi wieksze, juz od dawna nie bola, brodawki tez sie powiekszyly ale sa strasznie wrazliwe. Do rozstepow uzywam kremu MUSTELA, do biustu zel AA Ja i mama i do nog Perfecta mama krem na opuchniete i zmeczone nogi, do intymnej tez mam plyn dla ciezarnych chyba z AA. Oliwke w zelu tez uzywam ladnie pachnie i dobrze natluszcza
-
12-07-2008, 22:09 #15
-
12-07-2008, 22:24 #16wdrożona
-
13-07-2008, 00:17 #17
Moje brodawki są tej samej wielkości, ale tak jak pisze Marzycielka, są tak jakby zbite bardzo i ściągnięte, u mnie to normalne, taka ich uroda, że zawsze sterczą jak guziki od radia, na baczność, tak samo było w poprzedniej ciąży i podczas karmienia. W szpitalu się położne nie mogły nadziwić co za guziki mam hehehe i nigdy nie miałam żadnego problemu z karmieniem, w cyckach miałam odżywkę dla kulturystów hihihi, a rozmiar... cóż niewielkie B - a moja córka wyglądała jak mały Pudzian. Jestem żyjącym dowodem na to, że rozmiar o niczym nie świadczy, hihi.
Na rozstępy używam jakiejś oliwki z Mothercare "Oil" jest super. Po poprzedniej ciąży został mi jeden rozstęp nad pępkiem, olałam go, a od tej oliwki już mi prawie zniknął, a naprawdę był widoczny i głęboki.
-
13-07-2008, 02:46 #18
co do brodawek to zrobily sie takie wielkie i sutkimi stercza
Misiówka (nie moge sie przyzwyczaic, zawsze najpierw napisze Ziemzia) Pamietam Misie pudziana, miejscami nawet mojego klopsa przebijała
Co do rozstepow to mam spadek po poprzedniej ciazy zwlaszcza na tylku wielkie bruzdy, na brzuchu tylko kilka leciutkich bardzo nisko (majtki zakrywaja) choc teraz jak mi rosnie brzuch to jakos sie podwyzszylo. I jeden nad pepkiem rozstep ale to od kolczyka, mialam kiedys i w ciazy ta mini blizna sie "rozlala" i został mi taki rozstep po tym.

Mama Cyprianka(4180g 59cm), Ksawerka(3400g 57cm) i Aniołka (10tc)
Zanim zostałeś poczęty - PRAGNEŁAM CIĘ,
Zanim się urodziłeś - KOCHAŁAM CIĘ,
Zanim minęła 1 minuta Twojego życia - BYŁAM GOTOWA ZA CIEBIE UMRZEĆ.
Może dla świata jesteś tylko dzieckiem... Ale dla mnie jesteś CAŁYM ŚWIATEM! ....(Mamusia)

-
13-07-2008, 05:10 #19
-
13-07-2008, 11:55 #20wdrożona
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też macie takie ciągnięcia w brzuchu??? Nie wiem czy to to co myślę,ale może to te wiązadła podtrzymujące macicę się tak naciągają???
Dziś wyjątkowo mnie boli....szczególnie jak np.długo siedzę przy kompie i chce nagle wstać to tak boli,że się wyprostować nie mogę...ale jak trochę rozchodzę to przestaje...

23Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Szkoła Tańca Lilla House- zajęcia...
Dzisiaj, 15:17 w Łódź