Strona 3 z 258 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 2572
Drzewko podziękowań23Podziękowań

Temat: Zdrowie i uroda

Fan(ka) Avatar anoli84

Domyślnie Odp: Zdrowie i uroda

Cyprysiowa ale mnie dobilas z samego rana tez mialam kolczyka w pepku wyciaglam przed ciaza ale nie sadzilam ze z tego sie rozstep moze zrobic, kurcze a mialam watpliwosci jak go zakladalam

Yoka28 ja nie czuje zadnych ciagniec czasami tylko boli mnie w okolicy pepka ale mysle ze to skora sie rozciaga, porozmawiaj o tym z lekarzem to cie uspokoi

Mama Mariczki:) Avatar kana161

Yoka ja mam tak za każdym prawie razem jak "szybko, raptownie" sie podniosę czy z kanapy czy z czego kolwiek innego....to podobno normalne..tez się wcześniej tym martwiłam,ale kumpela mi powiedziałą,ze miała tak samo i to nic grożnego....teraz raczej staram się podnosić wolniej Co do brodawek to mam duże i wydaje mi się,ze są ciemniejsze, do tego jak je dotkne czy nawet po prostu mocniej potrę bluzka to od razu sterczą jak rakiety...masakra....na szczęście już nie bolą.....
    A i dziekuje za odpowiedzi odnośnie ciepłych cycuszków.....

wdrożona

To dobrze że nie jestem sama... moja kuzynka ostatnio urodziła i właśnie mi powiedziała,że miała dokładnie to samo i też w 5 m-cu...tak ją bolało że pojechała do szpitala i tam właśnie też jej powiedzieli że to te wiązadła o których myślałam i że każda kobieta przechodzi to inaczej i nie każda tak dotkliwie to odczuwa więc jestem trochę spokojniejsza dzieki

Fan(ka) Avatar Dorotka_23

Pytałam się mojej gin o to cągnięcie - mówi, że to norma zwłaszcza przy pierwszej ciąży ale jak sie będzie zdarzało to mam brać nospę. Albo regularnie 3x1 jesli bardziej dokuczliwe albo doraźnie.

Fan(ka) Avatar Dorotka_23

A piersi - ŚLICZNE, idealne i też cieplutkie - szkoda, że jeszcze tylko jakieś 4 miesiące...

mama Bartka Avatar agawar

Mnie dzis strasznie zabolal jajink, tak nagle, bol trwał kilka sekund, strasznie się przestraszylam. Ale pomyslalam, ze moze dzidzia dała mi w niego kopa co? Jest to mozliwe?

Zadomowiona(y) Avatar guess1

to napewno dzidzia, moja sobie upatrzyla lewy jajnik i czest mnie w niego wali, a to juz boli niestety, moze mysli, ze to fajny worek treningowy

mama Bartka Avatar agawar

ja mu(jej)dam tak kopac mamusie

Mamusia Zuzolka Avatar Agatkas

Hmmm no to po kolei:)

Rozstępów narazie u mnie nie widać, ale na wszelki wypadek zaczęłam używać krem Mustela. Do piersi używam Perfecta Mama z Dax Cosmetics i bardzo mi odpowiada.

Co do piersi to ciepłe miałam na początku, teraz mi jakoś przeszło. Widzę ze dużo z Was jest zadowolone z tej powiększonej rozmiarówki:) Ja niestety nie bardzo:( Przed ciążą miałam duże C a teraz to już wogóle "dojna krowa"! Ale co zrobić jakoś to muszę przeżyć:)

Yoka co do tych ciągnięć to mi się zaczęło jakieś 2 tygodnie temu - też właśnie najczęściej jak wstaję po dłuższym siedzeniu. Moja koleżanka niestety tak miała do końca ciąży tylko z bardzo dużym natężeniem:( Jak urodziła oczywiście minęło.

wdrożona

Dzięki ....jestem teraz trochę spokojniejsza:)

Strona 3 z 258 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania