21. do 30. z 2572
Temat: Zdrowie i uroda
-
13-07-2008, 12:12 #21
Odp: Zdrowie i uroda
Cyprysiowa ale mnie dobilas z samego rana tez mialam kolczyka w pepku wyciaglam przed ciaza ale nie sadzilam ze z tego sie rozstep moze zrobic, kurcze a mialam watpliwosci jak go zakladalam
Yoka28 ja nie czuje zadnych ciagniec czasami tylko boli mnie w okolicy pepka ale mysle ze to skora sie rozciaga, porozmawiaj o tym z lekarzem to cie uspokoi
-
13-07-2008, 12:25 #22
Yoka ja mam tak za każdym prawie razem jak "szybko, raptownie" sie podniosę czy z kanapy czy z czego kolwiek innego....to podobno normalne..tez się wcześniej tym martwiłam,ale kumpela mi powiedziałą,ze miała tak samo i to nic grożnego....teraz raczej staram się podnosić wolniej
Co do brodawek to mam duże i wydaje mi się,ze są ciemniejsze, do tego jak je dotkne czy nawet po prostu mocniej potrę bluzka to od razu sterczą jak rakiety...masakra
....na szczęście już nie bolą.....
A i dziekuje za odpowiedzi odnośnie ciepłych cycuszków.....
-
13-07-2008, 12:37 #23wdrożona
To dobrze że nie jestem sama...
moja kuzynka ostatnio urodziła i właśnie mi powiedziała,że miała dokładnie to samo i też w 5 m-cu...tak ją bolało że pojechała do szpitala i tam właśnie też jej powiedzieli że to te wiązadła o których myślałam i że każda kobieta przechodzi to inaczej i nie każda tak dotkliwie to odczuwa więc jestem trochę spokojniejsza
dzieki
-
13-07-2008, 13:30 #24
Pytałam się mojej gin o to cągnięcie - mówi, że to norma zwłaszcza przy pierwszej ciąży ale jak sie będzie zdarzało to mam brać nospę. Albo regularnie 3x1 jesli bardziej dokuczliwe albo doraźnie.
-
13-07-2008, 13:32 #25
A piersi - ŚLICZNE, idealne i też cieplutkie -
szkoda, że jeszcze tylko jakieś 4 miesiące...
-
13-07-2008, 13:45 #26
-
13-07-2008, 14:36 #27
to napewno dzidzia, moja sobie upatrzyla lewy jajnik i czest mnie w niego wali, a to juz boli niestety, moze mysli, ze to fajny worek treningowy
-
13-07-2008, 16:39 #28
-
13-07-2008, 17:35 #29
Hmmm no to po kolei:)
Rozstępów narazie u mnie nie widać, ale na wszelki wypadek zaczęłam używać krem Mustela. Do piersi używam Perfecta Mama z Dax Cosmetics i bardzo mi odpowiada.
Co do piersi to ciepłe miałam na początku, teraz mi jakoś przeszło. Widzę ze dużo z Was jest zadowolone z tej powiększonej rozmiarówki:) Ja niestety nie bardzo:( Przed ciążą miałam duże C a teraz to już wogóle "dojna krowa"! Ale co zrobić jakoś to muszę przeżyć:)
Yoka co do tych ciągnięć to mi się zaczęło jakieś 2 tygodnie temu - też właśnie najczęściej jak wstaję po dłuższym siedzeniu. Moja koleżanka niestety tak miała do końca ciąży tylko z bardzo dużym natężeniem:( Jak urodziła oczywiście minęło.
-
13-07-2008, 20:10 #30wdrożona

23Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Szkoła Tańca Lilla House- zajęcia...
Dzisiaj, 15:17 w Łódź