51. do 60. z 471
Temat: Butelkowe mamy :)
-
18-03-2010, 12:56 #51
Odp: Butelkowe mamy :)
Hehe no i dobrze :) Szybciej nam dzieciaki zaczną jeść wszystko....
Ja muszę najpierw jabluszko, marchewkę osobno (soczek jabłkowy też, ale rozcieńczony) - więc wszystko po kolei i w odstępach parodniowych, żeby obczaić, czy mu nie szkodzi....i kleik ryżowy dziś kupiłam bez żadnych owocowych dodatków.
Ciekawa jestem, jak zareaguje na jedzonko
-
18-03-2010, 13:07 #52
Ty to miałaś walkę:( i pomyśleć, że ja płakałam, że w sylwestra jestem w szpitalu. Wigilia to o wiele gorzej
To się mały przestawił.Tylko jak spróbować wrócić do poprzedniego jedzenia
Kleik też mamy zjadł wczoraj w mleczku na kolację, a dziś rano w postaci papki. Bardzo mu wszystko smakuje:)
-
18-03-2010, 13:10 #53
-
18-03-2010, 13:18 #54
Strasznie było...u mnie też był zakaz odwiedzin ;-( Ale co najgorsze miałam jednoosobową salę i NIKT mi nie pomógł, a ja ryczałam po cesarce...
Ale nie było tak strasznie jak u Ciebie - mój rozbujał sobie laktację dopiero w domu, potem mialam nawał, a potem spadek, który nie chciał podskoczyć ;/
Zrezygnowałam, bo płakałam przy kamrieniu, psychika mi siadała i produkowało się mniej mleczka przez to...
Kolki wieczorne były okropne...
A jak dostał butlę zupełnie inne dziecko :) spokojne, ciche, bezkolkowe :)))
-
18-03-2010, 13:24 #55wika_20Guest
Paulus tak 2 porody mozna powiedziec wysokie tetno dziecka ... maly dostal 4 pkt w skali apgar
0 pkt za oddech szybka tlenoterapia ... przez moj porod .... ktory juz mnie wykonczyl i juz ja myslalam ze umre.. potem zoltaczka lamy Crp... leczenie antybiotykiem i moja depresja .... no i jeszcze to karmienie nie wychodzilo na załamka.... zamiast sie cieszyc ze mam malego ja chodzilam zalamana
błagalam meza zeby mnie zabral do domu straszna depreche mialam ale to juz koniec tematu bo to watek butelkowy
i za duzo pisze nie na temat ;p;p;p
jesli chodzi o diete my kolkowce wiec zaczniemy jak maly skonczy 4 miesiace tak jak pisze na opakowaniach czyli zgodnie z norma nic wczesniej nie wprowadzamy jednak niech tam mu sie dojrzeje jeszcze ukladzik pokarmowy ... i zaczniemy ...
-
18-03-2010, 13:28 #56wika_20Guest
No a ja CC i mozna powiedziec całe SN do partych ....
no i jeszcze te kolki na poczatku myslalam ze to przez to ze cos zle jem i przez caly miesiac co sciagalam jadlam marchewke ipiers z kurczaka gotowanego balam sie cos ruszyc tak plakal i sie prezyl... a po modyfiko jakos mniej mial kolki... wlasnie dziecko wesole to i szczesliwa mama .... szczesliwa mama szczesliwe dziecko :):):)
-
18-03-2010, 13:32 #57
Luuuzna a ty jakie akcesoria kupiłaś do kamienia?> Ja miałam kupić inne ale nie miałam zbytnio czasu i poskoczyłam do mniej zaopatrzonego sklepu i kupiłam
łyżeczkę taką zielona świetna jest
21-488 CANPOL BABIES MIĘKKA ŁYŻECZKA SILIKONOWA (947069563) - Aukcje internetowe Allegro
A miseczka taki kształt tylko brązowo-żółta ze ślicznymi mrówkami:)
Canpol Melaminowa miseczka - kwadracik 4/521 (938699111) - Aukcje internetowe Allegro
-
18-03-2010, 13:33 #58
-
18-03-2010, 13:37 #59
Wiesz co szczerze jeszcze nie kupiłam, ale kupię niedługo, bo lada moment będzie wcinał ;)
Zobaczę czy czasem na miejscu czegoś nie wyhaczę, a jak nie znajdę, to też z allegro.
Miseczka super z krówką
No i tanie są, bo jak widziałam zestawy obiadkowe z TT, to aż cena mi się w oczach przewróciła
-
18-03-2010, 13:40 #60
To jest najgorsze - jak juz prawie urodziłaś SN i nagle cesarka ;/
Ja nawet bólów nie czułam...nic nie zapowiadało się na poród - czułam się jak te laski z USA, co mają zapowiedziany termin porodu co do dnia
Taki gotowy towar dostałam już, ale po co miałam się męczyć, jak i tak było wiadome, że cc

22Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

.

Facebook

Szkoła Tańca Lilla House- zajęcia...
Dzisiaj, 15:17 w Łódź