1. do 4. z 4
    Początkująca(y)

Domyślnie waga wzrost apetyt Waszego trzylatka??? niedowaga u nas

borykam się z brakiem apetytu u OLIWII .od urodzenia..............lubi..mleko poza tym je bardzo mało ..waga 12,300 wzrost 92 cm Jakie maci espostrzezenia u swoich dzieciaków.....cio radzicie ..morfologia ook....moze jakis cudo srodek na apetyt??

Fan(ka) Avatar jezyk

Domyślnie Odp: waga wzrost apetyt Waszego trzylatka??? niedowaga u nas

anitka mój kacperek z reguły też jest niejadkiem i chociaż czasem serce mi pękało to podobnie jak u ciebie wyniki ma super więc lekarka nie kazał się martwić. A robiłaś badanie kału też?
    Na apetyt to dawaliśmy Bioaron C. Apetizer i pomagały na troszkę
    a teraz dajemy tran a poza tym mały poszedł do przedszkola i razem z dziećmi zaczął jeść więcej

Początkująca(y) Avatar MalaMoni

u nas tez neijadek, tylko je to co w przedszkolu, bo w domu tylko płatki z mlekiem, chleb z masłem, sporadycznei puree ziemniaczane z kotletem.
    waży jakies 19 kg i ma 111 cm wzrostu.
    Monika, Wituś (25.04.2005) i Pawełek (23.11.2008)

Mamma Mia! Avatar margot

Mała Moni, to jak na niejadka to masz w domu małego olbrzyma! Super wzrost i dobra waga, pozazdrościć. Mój ma apetyt znakomity, a mierzy zaledwie 97 przy jakichś 14 kg wagi.
    Anitka jak na dziewczynkę to Twoja córka ma zupełnie normalną w tym wieku wagę i wzrost, więc najlepsze co można zrobić, to się tak nie przejmować.

"Jedna rzecz to pokazać dziecku drogę.
    Drugie, trudniejsze to odsunąć się z tej drogi i zrobić mu przejście." R.Brault

Zasady Postowania