1. do 10. z 35
-
18-01-2008, 13:35 #1
wątek na smutki, złości i niedogodności
Chcecie się wypłakać, wyżalić, naskarżyć, to jest dobre miejsce.
Szkoda, że nie ma tu chusteczek.
Ale jak się wyrzuci z siebie, to co boli może będzie lżej na duszy
Mnie dzisiaj dopadł dzień totalnej złości i histerii, mam ochotę beczeć i co jakiś czas to robię.
A najbardziej mnie przeraża dzisiaj, to że mój brzuch będzie jeszcze większy.............
-
18-01-2008, 15:50 #2
Odp: wątek na smutki, złości i niedogodności
Masiek rozumiem Ciebie. Ja też tak mam ty bardziej, że mój brzuchol jest na prawdę duży, ciężko mi już z nim, a jeszcze dodatkowe kiloski robią swoje... Kręgosłup napi****erdala masakrycznie, ciężko wstać z pozycji leżącej, a mi do tego jeszcze dochodzą skurcze ( napinanie brzucha jakieś 5x dziennie ) kłucie pod lewym cycem i mnóstwo innych błahych rzeczy, które mnie denerwują, a normalnie nawet uwagi bym na nie nie zwróciła... I też wyć mi się chce czasami, ale tłumaczę sobie, że jeszcze dwa i pół miesiąca i się skończy... Odliczam już dni do terminu.... Będzie dobrze, bo MUSI !!!! A potem Dzieciaczki Nam wszystko wynagrodzą
-
18-01-2008, 18:01 #3
właśnie te podnoszenie się z łózka fotela czy napinanie brzuszka.ech..no.. a co będziemy mówiły w 9 miesiącu gdy Nasze Niunie będa miały 3kg i więcej

Ciąża powinna trwac pół roku
a macierzyński rok!!
-
18-01-2008, 19:23 #4
ooo, tak tak, Madziujko zgadzam siÄ™
ciąza 6m-cy a macierzyński rok

eech dziewczynki a mi dzisiaj jakos humorek tez nie dopisuje, zwłaszcza że dopadł mnie stres, bo zaniedługo musze oddać moją prace dyplomowa a tu ja jestem w lesie
poł roku na zwolnieniu i cio? przebumelowałam a czas zleciał aż normalnie wstyd
sama jestem zła na siebie
ale muszę sie teraz sprężyć i wziąść sięostro za pisanie żeby najpóźniej do połowy marca mieć juz gotową....
-
18-01-2008, 21:16 #5Fan(ka)
jak już tak się wszyscy żalą ja mam te nieszczęsne kołatania i to mnie wk......ia najbardziej a reszte przeżyje gdyby nie to i te jelita żesz mi się to musiało w ciąży wrócić i non stop dieta i krocze boli na maksa a dziś to już na.....dala spać nie mogę bo mnie biodra bolą i też już mam dość i chce już urodzić ja powinnam chodzić w ciąży 3 miesiące a nie 9 ale dziołchy damy rade co .....
-
18-01-2008, 21:40 #6
nie uzalac sie nad soba trzymac fason ....................... kurde to sie udziela nie wiecie o tym? wiec szybko lapac rogala na japki

,,Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu z nich pamięta o tym,,
-
18-01-2008, 23:44 #7
-
19-01-2008, 07:45 #8PoczÄ…tkujÄ…ca(y)
- SkÄ…d
- Grodzisk Mazowiecki
Ostatnio napisałam do znajomych, żeby nie złościli się, że się nie odzywam i żeby się pierwsi nie odzywali, bo przypadkiem mogłabym się na nich wyżyć, a przecież oni niczemu nie są winni.
Do 6 miesiąca wszystko było w porządku. Czułam się dobrze, a i na nastrój narzekać nie mogłam.
Teraz wszystkiego mam dość. Rano wstaję i ledwo chodzę, bo już mam nogi jak słoń, ręce podrętwiałe, że nawet noża utrzymać nie jestem w stanie - nie mówiąc o kubku z herbatą. Brzuch nie dość, że wielki i ciężki, to jeszcze boli, jakby miał pęknąć. Zgaga dokucza mi niezależnie od tego, co robię czy jem, a jeść prawie nie mogę.
Do tego moje szczęście ma aktualnie równie ciężki okres w pracy, że praktycznie go nie widuję, a jak przyjeżdża, to on bardziej potrzebuje wsparcia niż ja.
Nawet nie mam się komu wyżalić...
Spacery, ćwiczenia... gdyby nie to, chyba bym oszalała. Od lutego dojdzie jeszcze szkoła rodzenia... Może dzięki temu czas mi do kwietnia szybciej minie...
-
21-01-2008, 12:22 #9
-
21-01-2008, 13:42 #10
Tomka wiem co czujesz
Ja już pisałam, że też u mnie nie za ciekawie z samopoczuciem
Ale razem na pewno damy radÄ™ !!!!
masiek, trzymaj się i gorące pozdrowienia dla Stasieńka i Jego rodziców!!
Podobne wÄ…tki
-
Wybuchy złości
By agnieszka81 in forum Drugi i trzeci rok życia dzieckaOdpowiedzi: 42Ostatni Post / Autor: 20-01-2009, 09:19 -
Moje Smutki Po Poronieniu
By jabi in forum PoronieniaOdpowiedzi: 205Ostatni Post / Autor: 11-06-2008, 21:23 -
Wymioty ze złości
By betula02 in forum ZdrowieOdpowiedzi: 0Ostatni Post / Autor: 26-02-2008, 22:56

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Matt prosi Was o pomoc :)
Dzisiaj, 16:42 w Mamy z UK