1 101. do 1 104. z 1104
Temat: Dolegliwości ciążowe
-
28-03-2009, 23:13 #1101
-
29-03-2009, 00:22 #1102
Odp: Dolegliwości ciążowe
Wcale nie musi tak być. Ani w pierwszej ciąży ani w tej (a jestem już w 40 tyg.) nigdy mnie spojenie nie bolało. Tfu! Tfu!

Teraz prawdopodobnie się wchłonie. Niestety przy porodzie prawdopodobnie Ci znowu wyjdzie i niestety może być większy. W pierwszej ciąży się wchłaniał. W drugiej niestety nie - chodzę już tak od stycznia. Mimo leczenia. Na szczęście nie boli, nie krwawi i nie swędzi.
Kup sobie czopki, np. Hemorectal lub Aesculan. Pomogą teraz i mogą Ci się przydać po porodzie.
-
20-04-2009, 08:02 #1103
-
3-10-2009, 17:03 #1104
Odp: Dolegliwości ciążowe
ja do konca 4 miesiaca wymiotywalam dzienie po 6-7-10 a nawet 15 razy nie umialam nic zjesc zylam tylko toaleta i lozkiem kazdy wyjazd z domu choc na chwile laczyl sie z wymiotami wiec wiecznie mialam woreczki przy sobie :( wygladalam jak 7 nieszczesc ... Mialam przepalony przelyk dziasla i usta od wymiotywania Krwawily mi dziasla niesamowicie I zemdlalam raz a w pozniejszej ciazy dwa razy ... Pod koniec ciazy jedynie bylam bartdziej silna chcialo mi sie biegac ciagle cos robic Nie czulam zmeczenia :))

LinkBack URL
About LinkBacks

tzn jeden taki mi wylazł... taki pęcherzyk i boli trochę ale nie krwawi. Czy są na to jakieś sposoby? i czy to może jakoś przy porodzie utrudniać? Dodam, że pojawił się po moim wczorajszym mega zaparciu... Przepraszam, że taki temat ale naprawdę się cykam.

Już nie wiem jak sobie z tym radzić. Ryczeć mi się chce. W dodatku coś mi się wydaje, że nasza kruszynka urodzi się po terminie 

Facebook

Matt prosi o Wasza pomoc :)
Dzisiaj, 16:21 w Trochę intymności