Strona 2 z 2212 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 22117
Drzewko podziękowań123Podziękowań

Temat: Kwiecień 2009

Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: Kwiecień 2009

Witam was dziewczyny ja wstepnie mam termin na 7 kwietnia 2009 ale za 2 tyg ide na usg i wtedy bede wiedziec ktory kwiecien napewno:)...to tez jest moje dziecko i po wczesniejszych poronieniach martwie sie jak to bedzie ale musi byc dobrze:)

Przyjaciółki 2008 Avatar nenius

No to i ja sie dopisuję . teścik zrobiłam w sobotę no i śliczna wyraźna druga krecha obecna , trochę się boję bo mam problemy z krzepilwością krwi i pierwszą ciążę miałam bardzo zagrożoną no ale wszystko skończyło się jak najlepiej więc wierzę, że i tym razem tak będzie.

Gratuluję Wam wszystkim bardzo serdecznie!!!!!

18.08.2008 zawsze w sercu Avatar wrobelek85

No kochane ja trzymam kciuki za to, żeby było dobrze i wiem, że tak będzie no i oczywiście gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ja też jeszcze nie znam dokładnej daty, sama wyliczyłam na 6 kwietnia, a co powie położna przekonam się dopiero za 2 tygodnie

zQo
    zQo jest nieaktywny
    Entuzjast(k)a Avatar zQo

witam ja jak sofik pisze juz na marcowkach ale dokladnej daty jeszcze nie znam moze byc koniec marca lub poczatek kwietnia wkrotce sie okaze
    Gratuluje wszystkim szczesliwym mamusią

mama Hubcia i Wojtusia Avatar Myfa80

nenius skad dokladnie jestes? pytam z ciekawosci bo ja tez z okolic wawy

gratulacje oczywiscie dwoch kreseczek

Wiara Czyni Cuda Avatar Sofik

nenius GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan(ka)

O i mamy już kwiecień dziewczyny wszsytkiego dobrego szczęśliwych i spokojnych 9 miesięcy życzy mama kwietniowa 2008

potrójna mamuśka Avatar gosiaczek1973

Dziewczyny, kiedy wybieracie się do lekarza na pierwszą wizytę?? Ja mam termin na 12 sierpnia czyli za tydzień, ale zapisywałam się miesiąc temu do tego lekarza żeby pomógł nam w zajściu w ciążę, hi hi. Już nie musi pomagać, ale chcę żeby prowadził moją całą ciążę, tylko czy coś już zobaczy w 5-6 tygodniu??

Jak się czujecie tak ogólnie?? Ja dzisiaj miałam dostać @ i co idę do ubikacji to sprawdzam, chyba jeszcze nie dociera do mnie że mam fasolkę w brzusiu.
    Troszkę pobolewa mnie brzuszek, i mam wilczy apetyt, a tak po za tym to czuję się normalnie.

Początkująca(y) Avatar dominika78

Cześć dziewczyny, w niedzielę dowiedziałam się że mam fasolkę. Zrobiłam dwa testy i wyszły pozytywnie Z moich wyliczeń to termin mam gdzieś na 14 kwietnia.
    W sumie to będzie moje 3 dziecko i mam nadzieję, że tym razem to już dziewczynka
    Na wizytę wybiorę się w następnym tygodniu. Co do @ to ja też ciągle sprawdzam, jakoś nie mogę uwierzyć w sumie miałam ją mieć 02,08 i gdyby nie testy to dalej bym pewnie czekała na nią.
    Ostatnio edytowane przez dominika78 : 4-08-2008 - 22:54

Przyjaciółki 2008 Avatar nenius

Cześć dziewczynki, odebrałam wynik betki - jest 1056 czyli 2-3 tydzień od zapłodnienia czyli pewnie koło 5 tyg licząc od @

Dziekuję Wam serdecznie za wszystkie gratulacje

Cytat Napisał Myfa80 Zobacz post
    nenius skad dokladnie jestes? pytam z ciekawosci bo ja tez z okolic wawy
    od 6 lat z Jaktorowa a wcześniej prawie całe swoje panieńskie życie mieszkałam w Grodzisku Mazowieckim. A Ty?

Cytat Napisał ada04 Zobacz post
    O i mamy już kwiecień dziewczyny wszsytkiego dobrego szczęśliwych i spokojnych 9 miesięcy życzy mama kwietniowa 2008
    ślicznie dziekuję (przyznam się, że dość regularnie Was podczytuję , trafiłam do Was za Nianią)

Cytat Napisał gosiaczek1973 Zobacz post
    Dziewczyny, kiedy wybieracie się do lekarza na pierwszą wizytę?? Ja mam termin na 12 sierpnia czyli za tydzień, ale zapisywałam się miesiąc temu do tego lekarza żeby pomógł nam w zajściu w ciążę, hi hi. Już nie musi pomagać, ale chcę żeby prowadził moją całą ciążę, tylko czy coś już zobaczy w 5-6 tygodniu??

Jak się czujecie tak ogólnie?? Ja dzisiaj miałam dostać @ i co idę do ubikacji to sprawdzam, chyba jeszcze nie dociera do mnie że mam fasolkę w brzusiu.
    Troszkę pobolewa mnie brzuszek, i mam wilczy apetyt, a tak po za tym to czuję się normalnie.
    ja się zapisałam na 13 sierpnia...mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie. (miałam przyjść 2 tygodnie po zatrzymaniu @ czyli wypadałoby to na 16 ale wtedy z racji długiego weekendu moja ginka nie przyjmuje, a potem do końca miesiąca przychodnia będzie zamknięta bo się przeprowadzają, tak więc musi być ten 13 nie ma wyjścia )

Co do objawów to miałam rozmaite już praktycznie od owulacji. Obecnie obserwuję coraz więcej śluzu, piersi mnie coraz bardziej pobolewają, jestem osłabiona, zmęczona wieczorami, czasem brzuszek trochę zaboli, zakłuje. Jak narazie nie jest źle

Zasady Postowania