Strona 241 z 264 PierwszyPierwszy ... 221 231 236 240 241 242 246 251 261 ... OstatniOstatni
2 401. do 2 410. z 2640
    mama Haneczki Avatar klucha09

Domyślnie Odp: Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

puzle sa super mam alfabet

Mama Zuzi Avatar nadii1

kwietniówka '09 Avatar aha83

nadii prześliczne krzeselko .... cena tez ladna!!!! Ale kurcze pokusilabym sie na takie!!!!

Mama Juleczki w sumie 3ki Avatar Patewka
    Wpisów do bloga
    1

Nadii, ale dziadek się rzucił. Śliczne . Serię Zen widziałam na jakimś filmiku i całkowicie rozwalił mnie zestaw huśtawka-leżaczek w jednym. Kołysało toto wzdłuż i w szerz, a leżaczek dodatkowo można było zdjąc i mieć osobno - jednym słowem full wypas

Moje krzesełko do karmienia z bujaczkiem to też był świetny pomysł. Fakt - trochę droższe niż inne bez tego bujania, ale jestem bardzo zadowolona. Julcia też bardzo lubi w nim siedziec, a przy bujaniu się pięknie cieszy. Krzesełko kupowałam w hurtowni, wiec i tak zaplacilam mniej - do tego bez kosztów wysylki
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

Mama Jasia i Julki Avatar nesa

piękne macie te krzesełka! i pewnie super służą
    ja sie nie zdecydowałam, bo w planach mamy przeprowadzke do własnego M, a tu już nie ma na nic miejsca - ledwo przeciskamy się między wózkiem, lożeczkiem, matą, leżaczkiem i innym dzieciowym ustrojstwem
    my się karmimy w systemie: na leżaczek-bujaczek zarzucam podkład higieniczny z belli (1,5 zł, wielokrotny), dzięki czemu nie piorę non stop pokrowca, na dziecia zarzucam ubranko do karmienia z Ikei i szalejemy . jak cyknę fotkę "pokarmienną", to Wam pokażę.

co do pianek na podłogę - znalazła może któraś komplet alfabet +cyferki w tych dużych rozmiarach (30x30 cm)? bo w sumie taki najchętniej bym kupiła

a z innych zakupów, to muszę wymyśleć prezent dla teściów (oboje kończą w tym tyg. 60 lat) i zupełnie nie wiem, co im kupić. Są z gatunku tych osób, co to żyją skromnie, nic nie potrzebują, a wszystko i tak najchętniej oddaliby dzieciom. MOże któraś z Was ma jakiś pomysł?

maj'05 kwiecień '09 Avatar Gabi

Patewka,o ja podobną huśtawkę właśnie rozłożyłam i Niunia zachwycona(usnęła a ryczała non stop wcześniej).
    O taką:FISHER PRICE HUSTAWKA AQUARIUM LEZACZEK promocja (764574578) - Aukcje internetowe Allegro
    wiecie,chłop znalazł...na śmietniku zreperował,działa,wygląda jak nowa.Tylko tych maskotek nie ma,zawiesiłam swoje Tylko pół pokoju zajmuje.No,ale czego dla chwili ciszy się nie zrobi.
    moje Dziabągi kochane

i Aniołek maj 2007 [*]

mama kluseczka:)

Gabi... żartujesz
    nie sadzilam ze ludzie takie rzeczy wywalaja na smietnik tymbardziej za taka kase... pewnie komuś sie nie chciało reperować.
    znajac mnie to bym sie starala naprawić, a nawet jakby nie mozna było to strasznie by mi było szkoda wyrzucic...
    masz farta kobietko
    <br />

maj'05 kwiecień '09 Avatar Gabi

Serio znalazł na śmietniku,jak w ciąży byłam.Fakt naklął się nad tymi kabelkami.Ale działa.I nie zniszczona praktycznie jak nowa
    moje Dziabągi kochane

i Aniołek maj 2007 [*]

mama kluseczka:)

w takim razie twój mąż ma głowe na karku
    wstyd sie przyznać, ale niestety u mnie to ja pełnie role ,,złotej rączki"
    <br />

Fan(ka)

hhehe od dzis patrze na smietniki

Zasady Postowania