Strona 246 z 264 PierwszyPierwszy ... 226 236 241 245 246 247 251 256 ... OstatniOstatni
2 451. do 2 460. z 2640
    Entuzjast(k)a Avatar AsiekZ

Domyślnie Odp: Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Wczoraj zamówiłam już fotelik więksiejszy dla młodego do samochodu
    Fotelik Chicco Key 1 X-Plus 2009 kolor 43 Romantic (772829353) - Aukcje internetowe Allegro
    i kilka zabawek między innymi pszczółkę do nauki ubierania
    A jeżeli chodzi o ubranka itd to my większość musieliśmy sami kupić bo jakoś niechętnie rodzinne mamusie się dzieliły. Wózek kupili moi rodzice i sporo ubranek. Ale teraz niczego nie wydaję bo planujemy drugiego dzieciaczka najdalej za 2 lata więc będzie jak znalazł :D
    Ostatnio edytowane przez AsiekZ : 11-10-2009 - 22:40

maj'05 kwiecień '09 Avatar Gabi

Moja jeszcze nie raczkuje,ale z doświadczenia ze starszakiem polecam jakiś fajny kabel,np.od laptopa albo rolkę papieru toaletowego,a najlepiej już to szczotkę do kibla Motorek w pupie mu się uruchamiał jak widział wymienione sprzęty
    moje Dziabągi kochane

i Aniołek maj 2007 [*]

Fan(ka) Avatar adusia3

Cytat Napisał Gabi Zobacz post
    Moja jeszcze nie raczkuje,ale z doświadczenia ze starszakiem polecam jakiś fajny kabel,np.od laptopa albo rolkę papieru toaletowego,a najlepiej już to szczotkę do kibla Motorek w pupie mu się uruchamiał jak widział wymienione sprzęty
    Rozumiem że nówkę??? Czy polecasz lekko przechodzoną bo może bardziej miękka???
    Pierwszy ząbek 7 kwietnia 2010

Mama Maksa i Julka Avatar koga

Cytat Napisał Gabi Zobacz post
    dodam, że najlepiej kabel zakończony wtyczką wtedy jak już się dobiegnie (doraczkuje) do kabla to dla odprężenia można sobie całą wtyczkę do buzi wsadzić
    sprawdzają sie też stare makarony z obiadu leżące pod stołem - to zazwyczaj rzedmioty najwyższego pożądania ;)

Mama Konradka :) Avatar ada1989

Cytat Napisał Mandarynka Zobacz post
    Nie wiem co uważasz za bajer? Bez wielu rzeczy można się obejść, ale uważam, że świetną rzeczą i bardzo pomocną jest regulacja - góra - dół (jak jest mniejsza to u samej góry, jak już urośnie i samo dziecko chodzi to może być niżej) i w poziomie - teraz jak Agatka jest mniejsza i samodzielnie jeszcze nie siedzi to fotelik mam ustawiony w pozycji półleżącej, potem postawię bardziej do pionu.
    Nie bez znaczenia jest też regulowana i zdejmowana tacka - łatwiej włożyć, zwłaszcza starsze dziecko. Zdejmowana przydaje się przy starszym dziecku - wtedy można dosunąć krzesełko do stołu rodziców. Teraz zresztą też nie zakładam jeszcze tacki. Przeszkadza mi przy karmieniu.
    Takie są moje doświadczenia z używania krzesełka przy Ani.
    a ja mysle ze poradzimy sobie tak czy siakco do regulacji pozycji siedzenia, to na razie posadzilam mlodego raz i poczekam az zacznie sam siedziec, na razie do karmienia wykorzystuje fotelik samochodwy

maj'05 kwiecień '09 Avatar Gabi

Adusia ta szczotę to taką używana,stojącą w łazience rzecz jasna.
    Makaron pod stołem też dobra rzecz i tania Jeszcze butelki po wodzie,faktury tatusia,albo jakies ważne dokumentyRadocha wielka,no i jak człowiek pożre taki dokument natychmiast jest w centrum zainteresowania,a przecież właśnie o to chodzi.
    Dziewczyny nie wywalajcie teraz kasy na wypasione zabawki,bo to naprawdę fajny okres,niestety bardzo krótki,kiedy dziecko interesuje się wszystkim potem będą konkretne zainteresowania,wymagania,wpływ reklam i kolegów.
    Mój się ejszcze lubił bawić drewniana łyżką i garczkiem,ale jak troszkę starszy był.
    moje Dziabągi kochane

i Aniołek maj 2007 [*]

Początkująca(y) Avatar katy222

Moje małe lubi walić łyżką w stół :)
    Butelka 0,5 po Pepsi z ziarnami pieprzy w środku też jest lux i pudełko po herbacie.
    Z kupowanych zabawek lubi żółwia który śpiewa po przyciśnięciu guzika.
    A do jedzenia zakupiliśmy krzesełko, które bardzo nam służy nie tylko przy jedzeniu zupek.

dokupiłam do niego kółka na przód i teraz wozimy się po całym mieszkaniu :)

Fan(ka)

mandarynka wymieniła swietne rzeczy mój fotelik to ma ale to dzięki gosiaczkowi bo po niej sciagłam fotelik i naparwde gosiaczek wszysytko dobrze przemyslał

a co zabawek do raczkowania kupiłam magiczna kule
    Sassy Magiczna kula - dzwięczka 6m+ (773671616) - Aukcje internetowe Allegro
    tylko moja za 7 zeta była jakos
    póki co super bo dzwieki wydaje fajnei mam psa wiec dziecko podazy za psem i jak pisze gabi -życie to najlepsza zabawa dziecie znajdzie samo zabawki

mama Haneczki Avatar klucha09

moje ostatnie zakupy dla hanutka
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

Wojtuś jest z nami:) Avatar skunkanka

U nas rekordy popularności bije klawiatura z kablem...

Zasady Postowania