21. do 30. z 42407
Temat: Kwietniówki 2010!!!
-
30-07-2009, 00:41 #21
-
30-07-2009, 18:54 #22
Odp: Kwietniówki 2010!!!
Hej
, Witam wszystkie nowe dziewczyny
. Super że jest Nas coraz więcej
. Mam nadzieje że dla Nas wszystkich będzie to szczęśliwe 9 miesięcy
. Mnie nadal pobolewa podbrzusze szczególnie wieczorami i węch mi się wyostrzył
. Piersi jak narazie nie bolą ale troszkę się powiększyły
. Pozdrawiam wszystkie mamusie
.
-
30-07-2009, 19:29 #23
CZesc dziewuszki
Mam na imie Daria, nie bedziemy sie chyba konspirowac bo spedzimy tu razem (mam nadzieje) przyszle 8 miesiecy :)
Czemu nie jestesmy na lisicie razem z innymi przyszlymi mamami?? Od czego to zalezy?
U mnie 4 tydzien i 6 dzien i pojawiaja sie jakies humorki, jestem dzisiaj jakas rozdrazniona i klapnieta. Do tego na pewno przyczynia sie goraaaaaco. Kurde zapomnialam zadzwonic i umowic sie na wizyte. Cholera nastepna okazja w poniedzialek ehhh.
Z tymi sikaniem i wysokim progesteronem to mowil lekarz?? Jesli to pradwa to fajnie, ja sikam jak najeta juz jakos od 26dc i pojawily sie tez juz pierwsze nudnosci ale zaczynam sobie z nimi radzic sposobami wyczytanymi w necie.
-
30-07-2009, 20:31 #24
ale dobrze to przeczytac, juz myslalam, ze to tylko ze mna jest cos nie tak

Pozatym czuje sie calkiem calkiem. Brzuch nadal pobolewa, piersi bola.
Ale czy u Was hormony tez tak buzuja? Od 3 dni maz zbiera ciegi za byle glupstwo, cale szczescie ze jest wyrozumialy, i po akcji sam przychodzi do mnie i sie przytula, bo pewnie ja bym nie ustapila. Pozatym w jednej chwili jest mi smutno, a w drugiej smieje sie na zaboj, zwlaszcza wieczorami
Gratulacje dla wszystkich nowych zdeklarowanych kwietniowek. Trzymam mocno kciuki za Was i za siebie!
-
30-07-2009, 23:28 #25
Dziewczynki ja dzis byla u ginekologa.
Jeszcze nie widac pecherzyku, jest za wczesnie...Ahhhh...Musze sie uzbroic w cierpliwosc.Pani Ginekolog kazala mi przyjsc za 2-3 tygodnie.
Nie moge sie juz doczkeac, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Dzis czulam sie dobrze, nie byłam spiaca ani nie chcialo mi sie jesc....
Dopiero sie zacznie...Hihihi
Pozdrowionka.
Co u Was dziewczynki?
-
31-07-2009, 07:33 #26Wdrożona(y)
Witam! I ja się do Was dołączę
Dzisiaj przed 6.00 zrobiłam test i jest bladzioszka druga.Mąż się zdziwił że taka trybliwa jestem ale nie raz mu to powtarzałam a nie wierzył.
Nie wiem na kiedy gin. mi termin wyliczy. @ miałam 1.07 więc pewnie 8.04-14.04. Wizytę mam 3.08 ale czuję że bez globulek się nie obejdzie bo coś mnie tam swędzi ale u mnie no norma niestety
Cieszę się bardzo że jestem z wami
-
31-07-2009, 07:41 #27
hej witam się z rana:)
Co do listy na górze to niebawem tam bedziemy,napiszę do adminów,zeby nas tam wrzucili.I juz bedziemy mieć osobny wątek

Co do moich objawów to przede wszystkim jem to co widzę
masakra jakaś, a jak widze jakis owoc to juz w ogole .Poza tym humor mam znakomity,cały czas sie śmieje.Zmeczenie owszem jest wieksze.A co do siusia to tez czesto
w nocy budze sie z 5 razy.
-
31-07-2009, 08:27 #28
Hej dziewczynki
.
Ja dzisiaj mam zamiar iść do ginka umówić się na wizytę. Za tydzień wyjeżdżam i ciekawa jestem czy będe miała wizytę jeszcze przed wyjazdem cz dopiero jak wróce
. Zobaczymy.
Mazia ja też mam taki apetyt
. Ale się cieszę bo jutro jest złote wesele moich dziadków to sobie pomaszkiece
. Dzisiaj po południu jeszcze lece troszke pomóc w gotowaniu, będe robić torcik
mniaaaammmmm
. No i też szybciej się męcze a jak się wieczorem położe to od razu śpie
.
*Selena* gratulacje
.
Pozdrowionka
.
-
31-07-2009, 09:33 #29
Witam was dziewczyny, kwietnióweczki kochane
Stawia się wesoła24 z wątku staraczek kwietmnióweczek

Z moich obliczeń , od pierwszego dnia ostatniej miesiączki (27.06) byłby to prawie 5 tydzień.
Ja narazie żadnych poważnych objawów nie mam, od czasu do czasu zakłuje mnie w brzuszku i piersi mam olbrzymy i do tego bardzo wrażliwe na dotyk
Wczoraj pojechałam ze znajomymi na basen, wyleżałam się w jacuzzi, troszkę popływałam, zrelasowąłm się na maksa, także podsumowując na razie czuję się dobrze
-
31-07-2009, 11:17 #30
Oj dziewczynki zaniedbujecie forum
tak, tak rozumiem koniec miesiąca, ja też tak mam ale robię sobie wszystko na spokojnie bo szefa nie ma
Odezwijcie się bo mi smutno

2459Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Nieśmiałe dziecko
Dzisiaj, 17:56 w Kraków