Strona 1 z 541 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 5410
Drzewko podziękowań9Podziękowań

Temat: Kwietniówki u lekarza

Wrześniowe mamy 2008

Domyślnie Kwietniówki u lekarza

Witam
    Tutaj wpisujmy relacje z wizyt u lekarza , USG i innych . Zamieszczajmy pytania na ten temat . Jak bedzie to razem a ktoś bedzie coś chciał znaleźć będzie łatwiej

Fan(ka) Avatar justa24

Domyślnie Odp: Kwietniówki u lekarza

czesc dziewczyny czyli o wizytach u lekarza mamy tutaj pisac, tak??? bo widze ze inne dziewczyny pisza to w kwietniowki2010, dlatego nie wiem o co tu chodzi. nie wiem, ja napisze to tutaj. a wiec bylam dzis u lekarza i wszystko jest super! mam dobre wyniki i dzidzia ma 3,5 cm, moja gina mowi ze to jest w sam raz. choc ona ma slabe to usg, tak zle widac, wczesniej chodzilam do innego lekarza i on mial super sprzet - tak wyraznie bylo widac i to duzo wczesniej,a u niej tak jakos slabo widac, ale kurde bardzo ja lubie i chce do niej chodzic, bo wiem ze sie zna na rzeczy. za 3 tygodnie jade do polski i chce tam zrobic to badanie usg genetyczne, mieszkam tam kolo legnicy, moze ktoras z was moze mi polecic dobrego lekarza z super sprzetem tak w granicach miedzy legnica a wroclawiem???

[/IMG]

Mama Gracjana i Mateusza! Avatar Coyote

Wczesniej nie bylo takiego watku, wiec dziewczyny z przyzwyczajenia pisza na glównym, z czasem sie przyzwyczają wszystkie
    Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
    cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.
    ~Paulo Coelho~

Fan(ka) Avatar justa24

z tego co tu widze to chyba nikt tu nie wchodzi, a o badaniu to gadka jest tylko na kwietniowki2010, dlatego jutro przeniose moje pytanie na tamten watek to moze ktoras odpisze....

[/IMG]

Wrześniowe mamy 2008

Cytat Napisał justa24 Zobacz post
    czesc dziewczyny czyli o wizytach u lekarza mamy tutaj pisac, tak??? bo widze ze inne dziewczyny pisza to w kwietniowki2010, dlatego nie wiem o co tu chodzi. nie wiem, ja napisze to tutaj. a wiec bylam dzis u lekarza i wszystko jest super! mam dobre wyniki i dzidzia ma 3,5 cm, moja gina mowi ze to jest w sam raz. choc ona ma slabe to usg, tak zle widac, wczesniej chodzilam do innego lekarza i on mial super sprzet - tak wyraznie bylo widac i to duzo wczesniej,a u niej tak jakos slabo widac, ale kurde bardzo ja lubie i chce do niej chodzic, bo wiem ze sie zna na rzeczy. za 3 tygodnie jade do polski i chce tam zrobic to badanie usg genetyczne, mieszkam tam kolo legnicy, moze ktoras z was moze mi polecic dobrego lekarza z super sprzetem tak w granicach miedzy legnica a wroclawiem???
    Watek jest od wczoraj więc spokojnie .
    Na forum jest " złota lista " tam jest o szpitalach i lekarzach . Może tam poszukaj , pewnie wiecej się lasek z tej okolicy trafi

Fan(ka) Avatar justa24

Thumbs up Odp: Kwietniówki u lekarza

aniam141 - dzieki bardzo za odpowiedz i za dobrego tipa, wlasnie tam napisalam na ta zlota liste i bede czekala na odpowiedz, jest tam duzo dziewczyn z wroclawia, to pewnie sie ktos znajdzie co mi poleci dobrego lekarza

[/IMG]

Mamy wrześniowe 2008

Aniam hejka na wrześniówkach też był ten wątek
    Więc wczoraj byłam u gin, wizyta udana , fasolinka ma 2 cm, serduszko pięknie bije, wyniki ok więc kolejne spotkanie za 3 tygodnie

Wrześniowe mamy 2008

Isia - no własnie i tu też się przyda he he :) U mnie na USG tez było ostatnio 2 cm Kurde ale fajnie tak miec kogoś na wrześniówkach z tak podobnym terminem Bo nasza Anaklim to zaraz będzie miała swojego chłopca.

...jestem mamą... Avatar Katik

Cytat Napisał justa24 Zobacz post
    za 3 tygodnie jade do polski i chce tam zrobic to badanie usg genetyczne,
    Kochana, a zdazysz przed 13 tygodniem i 6 dniami? Bo tylko do tego terminu mozna robic genetyczne...
    Jesli tak, to zrob rozeznanie w tych lekarzach juz teraz i zamow wizyte z wyprzedzeniem, by sie potem nie okazalo, ze nie ma wolnych miejsc...
    Fajnie, ze swojego smerfusia widzialas, to musi byc super przezycie...

Ja ide we wtorek. Mezulek wzial wolne z pracy bo tez chce to nasze cudo zobaczyc.
    A na 27 pazdziernika zamowilam sobie wizyte na usg 3d w Polsce, jedziemy na 2 tygodnie urlopu i przy okazji zalatwie sobie taka frajde z podgladaniem dzidziulki.

Zosieńko[*]

mamusia październikowa 08 Avatar malena81

od kiedy można to genetyczne robić?
    Bo ja mam wizytę za 2 tygodnie, to będzie 10 tc...
    to chyba za wczesnie...
    Ciekawe co gin zaproponuje...
    Bo co dwa tygodnie prywatnie to mi się nie uśmiecha latać

Strona 1 z 541 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania