Strona 1067 z 1133 PierwszyPierwszy ... 1047 1057 1062 1066 1067 1068 1072 1077 1087 ... OstatniOstatni
10 661. do 10 670. z 11325
Drzewko podziękowań306Podziękowań

Temat: Maluszkowe i nasze zakupy

Fan(ka) Avatar elvie3

Domyślnie Odp: Maluszkowe i nasze zakupy

Cytat Napisał wronka Zobacz post
    ja mam takie cos Thermomix - Strona główna i kocham to urządzenie miłością nieskonczoną . Jest rewelacyjne dla kogos kto przy grach stac nie lubi lub nie ma czasu
    Też się po raz kolejny do zakupu przymierzam.Moja przyjaciółka ma i bardzo poleca

Wrześniowe mamy 2008

Cytat Napisał nata001 Zobacz post
    dziewczyny czy któraś z Was ma i używa maszyny do chleba - bo ja zastanawiam się nad zakupieniem
    ja mam
    Wypiekacz do chleba 43Z010 Zelmer 12 programów *** (2085341498) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    moje dzieciaki uwielbiają ten chleb . Dość często robimy a maszynę mam prawie dwa lata

Cytat Napisał aniez Zobacz post
    Maszyny do chleba nie uzywam, wiec nie doradze, bo mam taki przepis, ktorego sie nie wyrabia, tylko miesza (ja pieke na zakwasie nie na drozdzach, a to jest kluczowe), ale takie cos bym chciala miec i w koncu kiedys sobie kupie

Miksery - Sklep Vivamix
    Moja koleżanka ma to cudo już ze trzy lata .
    Pięknie wyglada i dobrze sie sprawuje . w USA kosztuję połowę tego co u nas , tylko trzeba wtyczkę przerobić .

Fan(ka) Avatar zielona maupa

a to pracuje ten z USA w PL?, bo tutaj jest o polowe nizsze napiecie pradu, wiec ryzyko spore, ze sie spali...
    Ostatnio edytowane przez aniam141 : 8-02-2012 - 22:00

Wrześniowe mamy 2008

Podobno da się tak zrobić żeby działało , koleżanka w końcu w Polszy kupiła . Ale jak pytała to się da

Fan(ka) Avatar zielona maupa

Aniam, po mojemu to trzeba by silnik ( a wlasciwie jakies jego czesci)wymieniac a nie tylko wtyczke... Dla mnie gra nie warta swieczki, zwlaszcza, ze taki to nawet gwarancji nie bedzie mial, a nawet jesli nie przerabiany, to gwarancje z USA mozna sobie w kieszen wsadzic...

Wrześniowe mamy 2008

Cytat Napisał zielona maupa Zobacz post
    Aniam, po mojemu to trzeba by silnik ( a wlasciwie jakies jego czesci)wymieniac a nie tylko wtyczke... Dla mnie gra nie warta swieczki, zwlaszcza, ze taki to nawet gwarancji nie bedzie mial, a nawet jesli nie przerabiany, to gwarancje z USA mozna sobie w kieszen wsadzic...
    Zielona pewnie z takich własnie powodów koleżanka w Polszy nabyła
    Ale jakiś tam cudotwórca elektryk który cos tam im akurat w domu grzebał mówił że się da
    Na taki sprzęt też bym wolała mieć gwarancję

Mama Julki Avatar nata001

oba cenowo są zaporowe -ale kiedyś jak już nie będę miała co z kasą robić to sobie kupie

aniam właśnie nad takim się zastanawiałam

wczoraj przyszła do nas gra dla Julki - Gra Link Świnka Peppa Trefl Nowa Poznan terazgry (2058329833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jest super myślałam, że długo będę tłumaczyła zasady i co zrobić - ale mała złapała od razu :)

Fan(ka) Avatar aniez

Z gwarancja na rzeczy z USA faktycznie trzeba uwazac. Nie wszyscy o tym wiedza, a sprzedawcy nie mowia. Nawet jak jest karta gwarancyjna to producent np. elektroniki bedzie robil mocne schody, wiec najlepiej NAPISAC do producenta pytanie przed zakupem, czy bedzie honorowal gwarancje (w razie "w"), zeby miec odpowiedz na pismie.

Czasem roznice w cenie sprzetu na allegro, czy w niektorych sklepach tez wynikaja z pochodzenia produktu. najbezpieczniej przed zakupem zarzadac deklaracji na pismie, jakie jest pochodzenie sprzetu... tak dla wlasnego bezpieczenstwa.

Zasady Postowania