Strona 3 z 1133 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 11325
Drzewko podziękowań306Podziękowań

Temat: Maluszkowe i nasze zakupy

Mama Gracjana i Mateusza! Avatar Coyote

Domyślnie Odp: Maluszkowe i nasze zakupy

Malena, podwójny tzn, jaki?
    Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
    cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.
    ~Paulo Coelho~

Co do wózka, my mamy prawie identyczny, ale z innej firmy, nie bedziemy go zmieniac, bo jako gleboki sprawdzal sie idealnie, za to musimy kupic duzą wygodną spacerówke, bo w poprzedniej sie polamały aluminiowe rurki i była do wyrzucenia,a z racji tego ze my duzo chodzimy na spacery, w szczegolnosci do lasu itp to potrzebna nam wygodna spacerowka na duzych pompowanych kolach, mamy spacerówke, typ, parasolka, ale ona jest dobra na krotkie wypady
    cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.
    ~Paulo Coelho~

mamusia październikowa 08 Avatar malena81

Cytat Napisał Coyote Zobacz post
    Malena, podwójny tzn, jaki?
    Podwójny, to znaczy dla dwojga dzieci.
    U mnei różnica będzie równo półtora roku, a Iza nie spieszy się do chodzenia.
    Więc myślę nad wózkiem typu: rok po roku, żeby móc się gdzieś ruszyć.
    np.:
    www_e-graco_pl STADIUM DUO 2009 GW PL PROMOCJA (733426956) - Aukcje internetowe Allegro
    Ten jest czadowy, ale cena :
    ABC DESIGN ZOOM KOMPLET BLIŹNIAK ROK PO ROKU !!! (729770610) - Aukcje internetowe Allegro

Cytat Napisał Coyote Zobacz post
    Co do wózka, my mamy prawie identyczny, ale z innej firmy, nie bedziemy go zmieniac, bo jako gleboki sprawdzal sie idealnie, za to musimy kupic duzą wygodną spacerówke, bo w poprzedniej sie polamały aluminiowe rurki i była do wyrzucenia,a z racji tego ze my duzo chodzimy na spacery, w szczegolnosci do lasu itp to potrzebna nam wygodna spacerowka na duzych pompowanych kolach, mamy spacerówke, typ, parasolka, ale ona jest dobra na krotkie wypady
    ja mam taką spacerówkę na codzień:
    *A* WÓZEK GRACO TREKKO FOLIA WYS W 24 (731498120) - Aukcje internetowe Allegro
    Jest naprawdę rewelacyjny, ale nie wiem, jak na wertepach, bo to jednak trzykołowiec.
    Parasolkę mamy na wyjazdy:
    *A* WÓZEK PARASOLKA GRACO MOJO WYS W 24 H (739598017) - Aukcje internetowe Allegro
    I też jestem zadowolona

My tez mamy spacerówke Graco, ale jest zupełnie niepraktyczna jesli chodzi o wojaże typu las, czy dłuzsze spacery, o wygodnym spaniu, kiedy dziecko jest wieksze tez nie ma mowy.
    mamy taki:
    http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-grac...is-p-2986.html
    Ostatnio edytowane przez Coyote : 14-09-2009 - 16:03
    ~Paulo Coelho~

Nikodemowa mama '10 Avatar jestesaniolkiem

Malena rzeczywiscie ten wuzioool wymiata :D!
    boski :)

Wrześniowe mamy 2008

Ja podwójnego wózka nie kupie synek już teraz wózka nie lubi , więc myślę że do tego czasu już wózek nie będzie potrzebny . Mam mutsy urbanrider i kupie di niego deskorolke
    STEP - UP BOARD podnóżek, deskorolka (740441060) - Aukcje internetowe Allegro

Fan(ka) Avatar elvie3

Ten podwójny wózek rewelacyjny!! A cena jak na dwa wózki chyba też nie jest zbyt wygórowana. Wygląda na porządny i robi wrażenie.
    My tez już wybraliśmy, głęboko-spacerowy Inglesina Classica Balestrino, taki:
    http://www.bobowozki.com.pl/product_...8&%3CosCsid%3E
    Tylko jeszcze myślimy nad kolorem. na dole strony są wszystkie wersje. Zastanawiamy się nad granatowo-białą i granatową
    Ostatnio edytowane przez elvie3 : 14-09-2009 - 19:02

Cytat Napisał aniam141 Zobacz post
    Ja podwójnego wózka nie kupie synek już teraz wózka nie lubi , więc myślę że do tego czasu już wózek nie będzie potrzebny . Mam mutsy urbanrider i kupie di niego deskorolke
    STEP - UP BOARD podnóżek, deskorolka (740441060) - Aukcje internetowe Allegro
    No właśnie ja sama nie wiem...
    Na razie rozważam opcję.
    izunia lubi wózio, ale co będzie z 7 miesięcy?
    Jednak do dzidków mam 30min na piechotę, a tego nawet najbardziej sprawny półtoraroczny berbeć nie pokona.

Podoba mi się jeszcze coś takiego:
    BuggyPod
    Ale cena

Cytat Napisał elvie3 Zobacz post
    Ten podwójny wózek rewelacyjny!! A cena jak na dwa wózki chyba też nie jest zbyt wygórowana. Wygląda na porządny i robi wrażenie.
    Tylko jeszcze myślimy nad kolorem. na dole strony są wszystkie wersje. Zastanawiamy się nad granatowo-białą i granatową
    Piękny wózek, ale ja mam raczej 400 niż 4000 zł do wydania
    Prześliczna ta Inglesina. Jak ze starych filmów!

Wrześniowe mamy 2008

Cytat Napisał elvie3 Zobacz post
    Odwazny w ózek widziałam go na zywo w sklepie . Cenka tez spora, ale jak na niego masz i Ci sie podoba to napewno jakościowo bedzie super
    Ja mutsiakiem śmigałam w sumie pół roku a potem kupiłam sobie maclarena
    WÓZEK SPACEROWY PARASOLKA Maclaren Techno XT W-wa (730267302) - Aukcje internetowe Allegro
    i powiem wam jedno - KOCHAM TEN WÓZEK

Strona 3 z 1133 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania