21. do 30. z 1086
-
9-08-2009, 08:49 #21
Odp: Sport w ciazy
ja w poprzedniej ciąży pływałam kilka razy na basenie, teraz chyba nie bedzie mi potrzebna dodatkowa gimnastyka, bo synek zapewnia mi tyle ruchu, że wystarczy mi za trzy cieżarne, hehehehe
-
9-08-2009, 13:33 #22
Odp: Sport w ciazy
Witam dziewczynki -ja byłam fanką aerobiku ale ostatnio byłam tydzień temu przed testem i przy robieniu brzuszków słabo i niedobrze się zrobiło
zostanę więc przy pływaniu i od 14tc fitness "forma w ciąży". Nie wolno wykonywać przysiadów naciągać mięśni brzucha np przez podnoszenie rąk do góry i tym podobnych -w sumie są kobiety które długo nie wiedzą o ciąży i ćwiczą ale po co ryzykować.
-
9-08-2009, 13:42 #23
Odp: Ciążowe rozterki
Sospettosa -ja staram się nie panikować i cieszyć każdą chwilą. Jestem mamą aniołka ale to nie zmienia faktu że nie wolno mi się bać. Mam taki pokład nadziei że starczy dla wszystkich
Nie martw się niczym -dacie radę!!! Miłość to najważniejsza rzecz jaką mozesz dziecku zapewnić a reszta się ułoży!
Olspolap tak to jest z naszymi nastrojami -ja się rozryczałam bo internet nie chciał się włączyć
przejdzie nam
Coyote ma rację!
Kwietniowa zobaczysz ze to minie i kiedy przytulimy swoje maleństwa nie będzie istotne ile jest na koncie
damy radę jak każdy!!!
Sandrahaha zabraniam takich myśli -wszystko będzie dobrze i nie zrobisz krzywdy swojemu maleństwu!!! jeśli chodzi o jedzenia -ponoć nie mozna sera pleśniowego -a jak Wam się zachce to co zrobisz? -9 miesięcy będziesz chodzić z językiem na wierzchu -trzeba zaufać naturze. Ja na siebie chuchała jak głupia ostatnio i co...?
Toola to założymy wątek -gubienie kilogramów! Ja teraz ważę 53,5 i zobaczymy jak to będzie Oby dzidzia była zdrowa a tłuszcz się zgubi!
Też mam bóle brzucha iale cóż. Zaczekam, zobaczę co powie mi lekarz i nie przyjmę luteiny czy duphastonu bez badań. To nie są leki na wszystkie bolączki ciąży -więc nie martwię się i czekam
-
9-08-2009, 17:24 #24
Odp: Ciążowe rozterki
Czesc dziewczyny, ja tez sie bardzo boje,mimo, ze poprzednia ciaze stracilam w 23 tyg to boje sie, ze np na usg cos bedzie nie tak!!!
Jejku, dlaczego my kobiety mamy taki ciezki zywot!!!
-
9-08-2009, 18:00 #25
-
10-08-2009, 09:59 #26
-
10-08-2009, 15:45 #27
-
10-08-2009, 16:02 #28
Odp: Zachcianki ciążowe :-)
mimo ze ja sama nie wymyslam, moj M wyprzedza moje zadanie i np wczoraj zrobil mi truskawki z jogurtem i cynamonem, pozatym kupil rozne owoce na zapas co by bylo pod reka co mi sie zachce
-
10-08-2009, 17:02 #29
-
10-08-2009, 20:44 #30
Ja ogólnie jestem uzależniona od słodyczy, a czekolady to juz zwłaszcza. Ale odkąd jestem w ciąży jakoś cukier mnie odstręcza. Nie mam w ogole ochoty na słodycze. Jesli cukier to tylko w owocach.
I to chyba na razie tyle :)
No może jeszcze to, że mój G własnie pobiegł mi do sklepu po kisiel :D...mniam (przed ciążą jakoś nie przepadałam za nim)
A! I nabiał...mam jeszcze wiekszy wstręt do niego niż miałam przed ciążą. Zwłaszcza do mleka...nigdy go nie lubiłam, a teraz to już jakaś ma-sa-kra.

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

[/url

) i do tego bezy

Facebook

Nieśmiałe dziecko
Dzisiaj, 17:56 w Kraków