11. do 18. z 18
-
2-05-2011, 09:54 #11
Odp: Wakacje nad morzem z dziecmi:-)
Gosia23s ja powiem tak. W moim pierwszym poście w tym wątku masz namiar na ośrodek blisko morza i z pokojami (chyba 3 lub 4) z wyjściem ale niestety na kostkę
za to tutaj (jeden domek dalej a odległość do morza ta sama) jest na trawę Sarbinowo Morskie - Pensjonat GAZBI- wczasy i wypoczynek nad morzem
do tego drugiego jeżdża moja mama, siostra, brat z narzeczoną i kuzyn z rodziną
My w tym roku jedziemy tutaj ::: Srebrne Tarasy :::
niestety nie wiem czy są jakieś pokoje na parterze. Ale dla mnie to nie istotne. Ale za to jest i plac zabaw z małpim gajem na dworze i w budynku są sale zabaw dla dzieci w razie niepogody
jednak więcej bede mogła powiedziec dopiero jak tam będe
-
2-05-2011, 12:11 #12
-
6-05-2011, 22:15 #13
a my we wrześniu jedziemy do władysławowa, o tutaj:
http://wladek.pl/prezentacja_355.html
mają w necie kilka stron, znalazłam też jedną z opiniami i same pozytywne...
ważne, że kwatera przy lesie i wyposażenie i wszystko przyjazne dla dzieci... miejsce w ogóle się reklamuje właśnie jako idealne dla rodzin. no i cena... my za 10 noclegów dla całej naszej trójki zapłacimy 860pln... więc myślę, że to bardzo korzystna cena.
-
6-05-2011, 22:32 #14
My w lipcu jedziemy tutaj: Sarbinowo - Domki KACZOR - wczasy i wypoczynek nad morzem, mam tylko nadzieje,że pogoda dopisze
-
13-07-2011, 22:46 #15
Mój kolega ma domy nad morzem miał je na sprzedać część sprzedał a teraz część też wynajmuje .
Zareklamuję nie będę taka :)
DOMY NAD MORZEM - DOMY DO WYNAJĘCIA
-
23-01-2012, 17:34 #16
Zarezerwowałam wczasy
z racji choroby babci A. jedziemy znowu nad polskie morze... i znowu do Sarbinowa
i znowu do Srebrnych Tarasów... w tym roku mają rozszeżoną ofertę m.in. o animatora dla dzieci.
Standard jest bardzo fajny
na parterze są apartamenty.
Pokoje LUX są naprawde duże... w 4 osoby się nie pozabijaliśmy nawet jak dzieciaki miały fatalny humor i było brzydko (raz
).
Do centrum może i daleko ale dzięki temu mieliśmy fajne spacerki jak szliśmy na lody czy na obiad czy tak po prostu. A przy samym pensjonacie cisza... nawet bliskość domków kempingowych w niczym nie przeszkadzała. Ludzie bardzo kulturalni...Obsługa bardzo miła i pomocna.
www.srebrnetarasy.pl
-
23-04-2012, 16:32 #17Wdrożona(y)
o tak warto wcześniej pomyśleć o wakacjach, bo potem to kłopot tylko, że nie ma się gdzie podziać. Ehh kocham polskie morze, może i w tym roku się wybiorę, tylko szczerze wolę tak po sezonie, jak nie ma za dużo ludzi, bo tłumy mnie ciut przerażają, więc może we wrześniu pojadę do Primavery do Jastrzębiej Góry :D
-
29-04-2012, 22:38 #18
Dziewczyny trafiłam na fajne ofetry w okolicy,może któraś skorzysta.
Sweetdeal: 299 zł zamiast 600 zł za 4-dniowy pobyt w domku 4-osobowym lub 329 zł zamiast 660 zł za 4-dniowy pobyt w domku 5-osobowym w Ośrodku „Amelia” w Ustroniu Morskim
Ta oferta jest super,ale voucher zrealizować tylko w maju lub we wrześniu:
Sweetdeal: 580 zł zamiast 1500 zł za wynajem na 8 dni Apartamentu Zuzia Na Wydmie w UstceZosiu w naszych sercach pozostaniesz na zawsze [*]

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Nieśmiałe dziecko
Dzisiaj, 17:56 w Kraków