Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 13. z 13
    Mama Julki Avatar nata001

Domyślnie Odp: Wczasy nad jeziorem czyli podbijamy Mazury

Cytat Napisał mamusia87 Zobacz post
    Nata to może porozmawiaj z teściami jaki byłby koszt wynajęcia domku na 7 dni a ja porozmawiam z mężem co o tym myśli oglądałam stronę gminy Kruklanki i okolica jest piękna. A i mam jeszcze pytanie czy jest dostęp do jeziora żeby popływać i połowić ryby?
    Domek nie jest nad jeziorem - bo to taki murowany, a nie letniskowy - ale do jeziora jest niedaleko, z atrakcji jest także wioska indiańska, niedaleko oraz puszcza borecka a w niej żubry - jest też specjalna zagroda w której one łażą i można popatrzeć z bliska.

Zapytam teściów

Fan(ka) Avatar marta2801

jesli nie zalezy Wam na zwiedzaniu, jakis atrakcjach, tylko odpoczynek nad jeziorem to jak dla mnie fajne sa tez Siemiany, Makowo. Sklepiki i bary sa, sa domki, pola namiotowe, jeziorko, imprezy w tawernach, blisko do miasta (Iława max 10km).

Entuzjast(k)a Avatar Love

Cytat Napisał nata001;6797468[B
    ]do jest w miejscowości Kruklanki - ja[/B]kieś 10km od Giżycka (wieś naszpikowana agroturystyką, ośrodkami wypoczynkowymi) nad jeziorem Gołdapiwo :)

Dom w zasadzie jest własnością moich teściów - składa się z kuchni, garażu i gigantycznego pokoju z łazienką.

Nik w nim nie mieszka- jak przyjeżdzamy to urzędujemy tam.
    w Kruklankach poczęła się Zosia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania