Strona 37 z 37 PierwszyPierwszy ... 17 27 32 36 37
361. do 367. z 367
Drzewko podziękowań32Podziękowań

Temat: Dieta małych kwiatuszków- wprowadzamy pokarmy stale:)

Fan(ka) Avatar an82

Domyślnie Odp: Dieta małych kwiatuszków- wprowadzamy pokarmy stale:)

irenka - jemu chyba nie chodzi o gestość tylko smak tak mi sie wydaje - chyba geny ma po tacie bo wymagający że szok co do jedzenia no nic bede pracowac nad tym jak co bede pisac i pytac

Gracjankowa mama ;) Avatar jankesowa

an-Gracjanek tez mial odruch wymiotny, dawalam po lyzeczce i zwiekszalam potem zrobil pass i tylko mleko chcial dalam tydzien przerwy a po tygodniu nagle zaczal jesc tylko nie sliczki a nasze jedzonko :)

Moje dziecko nie zje miesa ugotowanego bez przypraw zupy jakiejs lury on chce tylko nasze doprawione itp , mieso pieczone z piekarnika tak a gotowanego tyle co nic.
    an82 dziękuje za post.
    Mogłabym nie spać tylko po to , aby słyszeć jak oddychasz , patrzeć jak sie uśmiechasz gdy śpisz - chwile spędzone z Tobą to skarb

ANIOŁEK 7.04.2010r 9 tc (*)

super mama Avatar nati_k

Asia też zdecydowanie woli nasze jedzenie. na święta to chyba normalną wigilie zje. sloiczki nawet te zupełnie przemielone zje ale nasze szczególnie z duża ilością czosnku uwielbia

Fan(ka) Avatar eywa

moja też ma bunt na swoje, w ogóle na sam widok łyżeczki pluje, nie ważne co w niej jest, a jak daje na palcu to wszystko zje!! chyba się nauczyła,ze niedozwolone(smaczniejsze) rzeczy daje na palcu od siebie i teraz mysli,że tylko to jest dobre Aaaa

Fan(ka) Avatar an82

przełom w jedzeniu ale to chyba spawka ES a może dzień taki dzisiaj mały zjadł pół słoika ale troche mu doprawił tata ma dyżur 1 tydzień to dziecko grzecznie je hehhee fajnie ale w nocy tylko mleko nawet jak chce podac herbatke to jest taki ryk straszny jakby go zarzynali i jak odzwyczaić mleka w nocy hmmmm ja nie mam pojecia

pełnoetatowa mamuśka :) Avatar baby_55

Cytat Napisał an82 Zobacz post
    zrobilam zupke pomidorowa taka jak ja bym zjadla i zjadł nawet nie mial odruchów wymiotnych ale za dużo nie zjadł no moze z 6 łyżeczek ale to zawsze sukces teraz przez tydzien ES bedzie z malym bo ja robote mam od rana do wieczora.
    Ale nie pokoi mnie to że dałam mu jabuszko pieczone ( w mikrofali) pyszne jabłko zjadł (prawie całe) a po 2 h kupe zrobił jakby nie przetrawił tego jabłka.
    czasem Adi ma tak, ze jak daje mu cos nowego czego wcześniej nie jadł to pierwsze 3-4 razy wychodzi takie jak zjadł prawie a potem sie to normuje :)

Eywa ważne że zaczyna jeść :)

Fan(ka) Avatar an82

musze sie pochwalić dzisiaj bartuś zjadl cala kanapke z powidłami (oczywiście kawiorek bez skórki) smakowało mu

Strona 37 z 37 PierwszyPierwszy ... 17 27 32 36 37

Zasady Postowania